nocom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 toggie ağzını hayıra aç, o ne biçim laf üyleee yiwwwwrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bende maçtayım, beşiktaş kazanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bana da yenileceğiz gibi geliyor nedense,inşallah yanlış hissediyorumdur :D [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 16:06 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maç Lig TV'den naklen yayınlanacak. Ezeli rakiplerin yarınki maça şu olası 11'lerle çıkması bekleniyor: Fenerbahçe: Serdar, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Aurelio, Deniz (Appiah), Tuncay, Tümer, Alex, Kezman ümit oynarsa yeneriz tur geçemeyiz oynamazsa yener tur geçeriz.yani oynarsa 2-1 yener geçemeyiz oynamazsa 2-0 yener atlarız.bjk geçerse kayseri alır 2. ligden uefa oynayan tek takım olur afsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 berabere kalmayalım ya bi anlamı olmaz. yenerek geçelim turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yenicem derken yenilmeyin sonra aglarsınız burda "tiganaaa niye ofansif oynatıyon lan takımı" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bursa ile anlaşamışız Pancu konusunda. O nedenle maç gidebilir. Aziz Başkan'da saolsun "her açıdan -orta hakem, yan hakem...vs.- hazırız" demiş, ayarı vermiş =) [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 16:55 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Alırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 tigana yine defansif oynatcak o allahın emri :) hayır ofansif oynasak güzel oynasak yenilsek gıkımı çıkarırsam noliim :) futbol bu yenmek de var yenilmek de ama biraz kişilikli futbol plxlpls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ya adam gibi oynayalım,yenilelim kimsenin sesi çıkmaz eminim(tek tük çıkar gerçi) Sezon başından beri hak etmediğimiz maçlar kazandık,hak ettiklerimizi de hediye ettik.Şuan Beşiktaş şampiyonluğa oynuyorsa ligde bu tamamen şans eseridir benim gözümde.En azından kalan maçlarda adam gibi oynayalım da şu görüntü kalksın ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 içimden bi ses fb 2-1 alıp elencek diyor ama gönlümden 3-1 geçiyor tabi ama sanki 2-1 le acı bi sekilde elencez nese hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 sen beşiktaşlı degilsin bence.yada sonradna beşiktaşlı oldun öle bişi herhalde. şampiyonlugu ve turkiye kupasını kovalıosun ve sen buna şans diosun.hiç takım ligdeki 34 maçı güzel oynarak 3-5 atarak kazanamaz.şans olcak tabiki.ligde 4 büyüklerin hiç biri 10 numara top oynamıo yani.ne fener ve biz ne trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: Beşiktaşlı taraftarlar otobüs ve araçlarından çıkarak Beşiktaş lehine tezahuratlar yaptı. Bazı Fenerbahçeli taraftarların laf atması üzerine Beşiktaşlı taraftarlardan bir kısmı sarı-laciverli bayrak ve flamalı araçlara zarar verdi. Bu olaylar nedeniyle Boğaziçi köprüsü yaklaşık 30 dakika trafiğe kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 genelleme olmasın ama kadıkoye giden beşiştaklıların büyük cogunlunun balici oldugun düşünüyorum.aslında sadece kadıkoye giden demiyim.balici bi kesim var beşiktaşı tutan ondan eminim :).hep onlar olay yapıo böyle beşiktaşlılara laf atmıorum eski sevgilimde fanatik bjk liydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Son cümleye koptum ben :D hmpprskahhaha diye püskürdüm yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 valla bjk olarak bu maci aliriz da finalde erciyese karsi buyuk bir ihtimalle kaybederiz. cok garip bir takim olduk cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 2-1 fener yencek ama kupaya veda etçes gibi gelio bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 4-1 biter Alex2 Kejman Aurelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 banada ya yeniliriz ya berabere kaliriz geliyor 2-1 yenilip turu geceriz gibi hissediyorum ama umarim guzel oynarizda yenip geceriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 beşiktaş tur atlar. maç 1-1 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hangi kanalda maç yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ne o herkes umutsuz bugün :) ugurlu mu geliyo yenilcez diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Dakka 10 beşiktaş muazzam bi gol kaçırdı.ama ondan evvel beşiktaş taraftarının 3lü sü takdire şayandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 dakka 17 bu seferde fener fena kaçırdı. luganonun gökhan zan ın bogazını sıkmasını da notlarımız arasına alıyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ilk yarının özeti ; 2 bin beşiktaşlı bağırdı, 50 bin kişi susturmaya çalıştı :) bakinin golünün yorumlarını merak ediyorum, özellikle ahmet çakar ne diycek, tam onun istediği pozisyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar