Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Multiplayer tavsiye edin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
14 yaşındaki kız kardeşim kendine bir notebook aldırmış , şimdide beraber oyun oynayalım diyor , ama her ne çıkardıysan önüne beğenmedi(Civ4 , Age of Empires , Warcraft , WoW , Quake , Baldur's Gate). Belki bir yarış oyunu falan oynayabilir ama o tarz oyunlar hakkında(daha doğrusu biraz önce yazdıklarım dışındaki her hangi bir oyun hakkında) hiç bir şey bilmiyorum. Söyle kolay , 2 kişilik birkaç multiplayer oyun önerebilir misiniz?

Kardeşimin bilgisayarda intelin yeni onboard ekran kartlarından var benimkinde mobility x1600.

Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
şincuk her türlü need for speed serisi olabili yok ama eski oyunlar falan olur diyosan simsinde networkü var :D. Sonracıma spor oyunlarını deniyebilirsiniz nhl gayet basit ve eğlenceli kurallarını biliyosan maddenda gider. nba zaten her zaman iyi bi alternatif daha başka hmmm lose your marbles vardır seganın eskilerden virtua cop falan olabili. Dövüş oyunları olabili onnarı bende bilmiyorum ama.
Şöyle bi liste yapayım sana sen uğraş dur.
Nba Live
Fifa
NHL
Madden
Warcraft
Need for speed
Warlords Battlecry seri olarak bunlar
Disciplines olabilir renkli strateji olarak
Lose your marbles
Virtua Cop
Fps olaraktan Raimbow six olabili.
vs vs.. aklıma geldikçe yazıcam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kardeşim sims'e kesin bayılır , ama intihar etmek için biraz genç değil miyim? Hiç mi sevmiyorsunuz beni?

:)

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:58 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben kardeşimle aynı odada bile duramıyourm euhauhe

nese dungeons siege deneyin dicem de kız demişsin kardeşin bilmyiorum aslında :) ama dungeons siege veya diablo oynayın :P
  • Yeni Oluştur...