Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 14 yaşındaki kız kardeşim kendine bir notebook aldırmış , şimdide beraber oyun oynayalım diyor , ama her ne çıkardıysan önüne beğenmedi(Civ4 , Age of Empires , Warcraft , WoW , Quake , Baldur's Gate). Belki bir yarış oyunu falan oynayabilir ama o tarz oyunlar hakkında(daha doğrusu biraz önce yazdıklarım dışındaki her hangi bir oyun hakkında) hiç bir şey bilmiyorum. Söyle kolay , 2 kişilik birkaç multiplayer oyun önerebilir misiniz? Kardeşimin bilgisayarda intelin yeni onboard ekran kartlarından var benimkinde mobility x1600. Şimdiden teşekkürler.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ultima Online göster, terzi falan takılsın kendi kendine :) Seni de meşgul etmiş olmaz hem..
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şincuk her türlü need for speed serisi olabili yok ama eski oyunlar falan olur diyosan simsinde networkü var :D. Sonracıma spor oyunlarını deniyebilirsiniz nhl gayet basit ve eğlenceli kurallarını biliyosan maddenda gider. nba zaten her zaman iyi bi alternatif daha başka hmmm lose your marbles vardır seganın eskilerden virtua cop falan olabili. Dövüş oyunları olabili onnarı bende bilmiyorum ama. Şöyle bi liste yapayım sana sen uğraş dur. Nba Live Fifa NHL Madden Warcraft Need for speed Warlords Battlecry seri olarak bunlar Disciplines olabilir renkli strateji olarak Lose your marbles Virtua Cop Fps olaraktan Raimbow six olabili. vs vs.. aklıma geldikçe yazıcam.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kardeşim sims'e kesin bayılır , ama intihar etmek için biraz genç değil miyim? Hiç mi sevmiyorsunuz beni? :) [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:58 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ben kardeşimle aynı odada bile duramıyourm euhauhe nese dungeons siege deneyin dicem de kız demişsin kardeşin bilmyiorum aslında :) ama dungeons siege veya diablo oynayın :P
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bence nfs 2 en iyisi hem bağımlı olmaz bilgisayara [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:15 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar