Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 neyden?laiklikten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: neyden?laiklikten? Yobazlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Dini oy için kullananlara ve buna kananlara lafımız. RP zamanında köylerde diğer partilere oy veren cehenneme gider diye propaganda yaptı mı yaptı. Veya AKP şu an diğer partileri dinsiz diye gösteriyor mu gösteriyor. İşte bu şerefsizlere karşıyım ben. Yoksa herkes dininini istediği gibi yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bu ülke bu yobaz(!)lıkla kuruldu cnms.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 hem sembol oldugunu herkes kabul ettı dıyelım. bu sembol akp'lılerın badem bıyıklarından, saadet partılılerın cember sakalından, yahut mhp'lılerın sarkık bıyıklarından daha tehlıkelı bır sembol mudur kı, bu saydıklarım devletın temelını, tepesını yıllardır kaplarken turbanlı dıye kızlar unıversıtelere alınmıyor. yanlıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Çok tehlikeli bir semboldür çnkü direk bölücülüğe çalışan bir semboldür halkı dinsiz dindar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 madem kurunun yaninda yasta yanmasin naziyim bende gamali hacla cikcam sokagi hitler uniformasiyla gezicem benim inancimda onu gerektiyor ama yukardaki ornekteki gibi ben milleti sabun yapmak istemiyorum nazilere universte yolu acilsin !!!11111birbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 AMAN ALLAHIIIM!!!11 Deist adamı yobaz yaptııaaaaaaaaa!?!ASPAşğa Bırak git ya, saçma sapan konuşmayın. İnanç için takmışmış, istediği gibi yaşarmış. Devletle ilgili bi iş yapcakken o İNANÇ için taktığın şeyi çıkartıcaksın, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: bu ülke bu yobaz(!)lıkla kuruldu cnms.. yuh be bu lafları ederken dikkat et bütün bi millete yapıştırmaya çalışma kafandaki etiketi. Bu vatan ananın başı açık buralara uğramasınla kurulmadı,onların duaları ve mehmetciklerin fedakarlıklarıyla kuruldu.şimdi sen onları kamusal alan olarak belirledin yerlere almıyosun ama bu millet onlarında cephede mücadele içinde bulunmasıyla kuruldu.şu an o kamusal alanlar varsa,bu onlarında eseridir.varmı başka saçmalicak lafın söylede cevap verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 @Kojiroh Yanlış düşünüyorsun ve tehlikeli. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 15:56 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 çıkartınca nolucak? müslüman olduğu mu bilinmeyecek? takiyye yapıyor bezevenk mi denilmeyecek? neyse ki, ayrımı ortadan kaldırıyoruz. herkes başörtüsü giysin bitsin bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: AMAN ALLAHIIIM!!!11 Deist adamı yobaz yaptııaaaaaaaaa!?!ASPAşğa Bırak git ya, saçma sapan konuşmayın. İnanç için takmışmış, istediği gibi yaşarmış. Devletle ilgili bi iş yapcakken o İNANÇ için taktığın şeyi çıkartıcaksın, bu kadar. GÖRÜCEZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Neyi görücez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Benim çıkartılcak olarak kastettiğim türbandı yanlış anlaşılmasın. Başörtüsüne yine lafım yok yani. Zira başörtüsü şudur, başka bi şey diil: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Neyi görücez? Demokrasi varmı yokmu,onu görücez. Yoksa sedece bir avuç ayrıcalıklı sınıfın kafasındakilere göremi yaşıyoruz. Hani bu vatanı sadece onlar kurtardı.onlar kurdu. Hani al-beyaz şanlı bayrağımız sadece onlarınya,atatürk sadece onların önderiye. Milletin değerlerini hiçbir gurup sahiplenemz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 once kamusal alanin ne oldugunu turban yasagi diye birseyin olmadigini olan seyin kamusal alanda kisielrin dini/siyasi inanclarini temsil eden seyleri giymemeleri oldugunu ogrenin sonra tartisiriz bugun turbani serbest biraktik diyelim bunla beraber butun dini ve siyasi sembolleride serbest birakmak zorunda kaliriz diegrleri yasak olsun turban olmasin da diyemessiniz akli mantigi gectim avrupa insan haklari mahkemesi bir carpar kafkaslardan sekersiniz turbanlinin yaninda universiteye birde rahip kiyafetiyle boynuna hac takmis bir turk geldi hiristiyanim dedi girdi iceri bu adamin en basta can guvenligini garanti edebilirmisiniz nu resim yapiyorlar diye ogrencilere doner bicagiyla saldirilan bir ulke burasi ikincisi ise adam benim dinim hebe hobo ve erkek kiyafetleri giymemi yasakliyo ic camasirida gunah diyip mini etekle girse okula ne olucak peki ayni sekilde kendini nazi tarif eden bir gurup okul icinde toplansa gamali haclarla gelse ve kipa takan yahudileri hedef alsa ne yapicaksiniz kominist genclik kizil ordu uniformalariyla gelse gurup kursa catissalar nazilerle ne olucak devlet dairesinde turbanli bir memuru hac takan bir vatandas hiristiyan oldugum icin isimi yapmiyor diye suclarsa ne olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Hiçbir yönetimde halkın %10luk oyu ile rejimi değiştirmeye kalkamaz o zaman. Onu seçen halkın anasına, şehitine laf edenleri savunanlar için ne demek lazım bilemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: once kamusal alanin ne oldugunu turban yasagi diye birseyin olmadigini olan seyin kamusal alanda kisielrin dini/siyasi inanclarini temsil eden seyleri giymemeleri oldugunu ogrenin sonra tartisiriz bugun turbani serbest biraktik diyelim bunla beraber butun dini ve siyasi sembolleride serbest birakmak zorunda kaliriz diegrleri yasak olsun turban olmasin da diyemessiniz akli mantigi gectim avrupa insan haklari mahkemesi bir carpar kafkaslardan sekersiniz turbanlinin yaninda universiteye birde rahip kiyafetiyle boynuna hac takmis bir turk geldi hiristiyanim dedi girdi iceri bu adamin en basta can guvenligini garanti edebilirmisiniz nu resim yapiyorlar diye ogrencilere doner bicagiyla saldirilan bir ulke burasi ikincisi ise adam benim dinim hebe hobo ve erkek kiyafetleri giymemi yasakliyo ic camasirida gunah diyip mini etekle girse okula ne olucak peki ayni sekilde kendini nazi tarif eden bir gurup okul icinde toplansa gamali haclarla gelse ve kipa takan yahudileri hedef alsa ne yapicaksiniz kominist genclik kizil ordu uniformalariyla gelse gurup kursa catissalar nazilerle ne olucak devlet dairesinde turbanli bir memuru hac takan bir vatandas hiristiyan oldugum icin isimi yapmiyor diye suclarsa ne olucak? Dostum güzel yazmışsın ama çok ütopik olmuş. Dünyanın heryerinde nasıl oluyorsa bizim ülkemisdede olur canını sıkma.Fantazi kurmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Hiçbir yönetimde halkın %10luk oyu ile rejimi değiştirmeye kalkamaz o zaman. Onu seçen halkın anasına, şehitine laf edenleri savunanlar için ne demek lazım bilemedim zaten. Dostum burda ben hükümeti savunmuyorum,ama doğruları yanlış insanlar konuşuyor diyede,doğrulara cephe alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dostun degilim ilk once ikicnisi dunyanin heryeri demissin dunyanin heryerinde yasaktir bu lol avrupa insan haklarina cogu defa gitti turbanlilar ne oldu mahkeme her seferinde turkiye lehine karar verdi kaldiki onlar bizim lehimize kara vermeyi sevmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 geçmiş olsun... türkiye bugünleri de gördü... yazık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bütün postları okudum en güzel yorum milamberinki okumayan arkadaşlar bi okusun ve yazcaklarını bi daha düşünsün diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: dostun degilim ilk once ikicnisi dunyanin heryeri demissin dunyanin heryerinde yasaktir bu lol avrupa insan haklarina cogu defa gitti turbanlilar ne oldu mahkeme her seferinde turkiye lehine karar verdi kaldiki onlar bizim lehimize kara vermeyi sevmez o zaman herneysen; Farklı dünyalardanmı bahsediyosuz,türkiye dışındaki ülkelerin % 95 inde üniversitelerde başörtüsü ve diğer dinlerle alakalı vb. yasak değil. Meclistede bu şekilde,haa ama göremezsiz çok nadirdir. E kardeşim zaten bıraksan serbest lan ne yaparsanız yapin desen ilk 2-3 seneden sonra bizde de göremezsin. Şuan insanlar yasağın cezbediciliğini yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 halkın laiklik konusunda tedirginleri varsa hükümet bunu gidericektir cumhurbaşkanıda ona göre dikkatli davranıcaktır makamın getirdiği sorumluluk bunu gerektirir hükümet geçmişte çok adım attı ama tepki karşısında hep geri çekildi Gül başbakandan daha uysal bir ruh haline sahip bence bu yüzden sorun çıkmayacak bu halk oldukça bişi olmaz diyorum buna göre davranmamız lazım bizlerinde darbe yapılcakmış şeriat gelicekmiş uçmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bugün türban dicek yarın çarşaf için olay çıkarıcak. Saf saf bizlerde bunları tartışcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar