Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bir de ben koyayim bari :) [spo] [/spo] [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 20:03 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Helal sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 baykal in resminin bi annami yokki misilleme diye koyalim ha mudkip ha baykal bi fark yok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Off Giovanni Viktor'a ayar (?) vermiş hehehe. Ne kadar salakça bir durum ya şu ortadaki. Vatanı korumayı bıraktık birbirimize düştük. Göktürk devleti gibi hissediyorum kendimi, o zamanlar çinliler kız göndererek bölermiş, şimdi de Tayyip Erdoğan gibi kişilerle bölmeye çalışıyorlar. Seçimi izledim, ancak burda saniye saniye yazma imkanım olmadı. Gördüğüm kadarıyla Bülent Arınç'ın 367'i gizlemek için uğraşırken, sonra da "ahan da zafer bizim" edasıyla çıkıp "şu şu şu milletvekilleri salondaymış, oy vermek isteyen varsa gelsin. oylama bitmiştir" demesi çok komikti. İşin daha da saçma tarafı, 6 CHP'li gelmiş salona gereksizce. Ya Anadol çıktı güzelcene konuştu işte. durduk yere neden bir de CHP'liler gelir oraya, işleri ne. "AKP'den rüşvet aldılar" iddiaları dolanıyor, almışlardır eminim. Yapılan iş çok saçma çünkü. said: Abi kimden hangi makamı kaçırıyo bunlar. Olaya bakarmısınız adamlar resmen kaptı kaçtı yapma çabasında [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 20:17 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 [spo]konuyu fazla bölmiyim diyorum ama o viktorun 2. koydugu resimde...kafalarının arasindan gozuken sahis atilla koçmu yoksa banami öyle geliyo?[/spo] [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 20:16 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 chp 276 oyun yettiği turda da 367 sayısının aranmasını isityor :) cumh. başkanı seçmek zor, hatta geriye dönük bütün cumh. başk. da şaibeli seçilmiştir bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Tayyip'in resimler zaten yorum istemiyo, ben Baykal'ınkine yapmadan duramıycam. Hmm.. Yeni kasa S serisi Mercedes, chp 01 plaka = SALTANAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 diğer iktidar ve muhalefet partilerin hiç mercedes'i olmadı yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yeni kasa S serisi olmamıştır desem yeni çıktı dersin valla çok korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mercedessiz siyasetcimi olur allasen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ne alakası var şimdi? rte ninde haberi çıktıydı gastede dünyanın en pahalı otomobillerinden zırhlı volkswagen falan filan tane aldı diye.. üstelik rte başbakanlık adına almıştı o otomobilleri, partisinin cebinden çıkan para değil, ya da kendinin. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 20:40 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 secme sayisini diil oy sayisinida degil katilim sayisini soruyor chp forgiver k3nk yanlisin var chp diyorki anayasa cumhurbaskanligi gibi tum milleti ilgilendiren bir secimde en az meclisin 3/2 sinin salonda olmasini istiyor olay atilan oy veya kimin kac oy aldigi degil baska adaylar olsa bile oy birligiyle oylaniyor olsa bile 3/2 ye gelmeden meclis baskani oturumu acamaz diyor anayasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 tayyip otobüs falan almıs insan. merso kesmez onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Atatürk'ün lincoln'u vardı 3 tane. sıkıyorsa lincoln alsınlar lan ehuheuheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bende toplantı yeter sayısından bahsesiyorum zaten, viktor 276 oyun yeterli olduğu turda 367 aranması madem o kadar önemli, 276 kişi nasıl yeterli olcak seçmek için 276<367 ? nese yargıdan gelcek karar önemli zaten, toplatıya geçilebilmesi için 187 yeterli kararı gelirse ayar yağmuru başlıycak zaten bunu savunanlar üzerine cumh başkanını seçtirmek istemeyenlerin tutanabildikleri tek dal bu, en basitinde rakip bile çıkaratmıyolar, daha kötü seçime bile katılamıyolar, bundan daha komik ne olabilir cumh. başkanı seçtirmemek için meclisten kaçıyolar :) madem bu kadar korkuluyor, baştan meclise vermeselerdi bu yetkiyi, belki oyalayacaklar ama siyasi açıdan yapılacak en çok antipati kazandırcak hareketle bunu yapmaları akıl alır şey deil bence red kararı gelcek ve bu yaptıklarıyla ülkeye bişey kazandırmalarını bırak zarar vermiş olcaklar sonracığıma akpnin oy oranının düşmesi imkansız, anayasa değişmedikçe bu mecliste cumh. başkanı seçilemez iserse 3234 kere erken seçim yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Üzerinde uzlaşılabilecek bir aday olursa 367 toplantı yeter sayısıda sağlanır merak etme. Ama böle atanmış bir aday olursa bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Kanaltürk'te yorum yapanın bir lafı çok hoşuma gitti. "Adamlar ülkenin tepesinde triumvir kurdular" diye. Arınç-Gül-Erdoğan... Ülkeyi aralarında bölmüşler bile. Millet ne demiş kime ne. Seçimler gelmeden cumhurbaşkanlığını ele geçirmek istiyorlar. Tabi seçimlerde işleri zor. Tepeye şimdiden adam yerleştirmek lazım. Adamlar amip gibi çoğalıp zerg gibi işgal ediyor... Bu arada seçimden birkaç gün önce Arınç-Gül-Erdoğan triumvirumu toplandığında Arınç demiş ki Erdoğan'a : "Çankaya'ya ya siz çıkın ya Gül çıksın ya da ben çıkıyım." Hey yavrum halısaha maça kaleci seçiyorlar sanki. Bu ne demek? Oraya onlardan hangisi çıkarsa çıksın sonuç aynı. Cumhurbaşkanının olması gerektiği gibi tarafsız değil, bireysel görüşten yoksun, kendisine ne söylenirse onu yapacak... Zaten Arınçın ne kadar tarafsız! bir meclis başkanlığı yaptığını güzel gördük bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 2 golde bir degisirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ben hiçbir ülkede bu kadar Ciddiyetsiz bir siyaset görmedim. Yok efendim 6 kişi içeriye girip çıkmışlar o zaman sayılırlarmışta yok efendim biri varmış itiraz etmesine rağmen oda sayılırmışta. Nedir bu ya ? Çocukken mahalle maçlarında bulurduk böyle abuk bahaneleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 triumvirate benzetmesi super olmus yanniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Genelkurmaydan da ayar geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ataturkun ''ne mutlu turkum '' deyisine karsi olanlar turkiye cumhuriyetinin dusmanidir. seklinde bir cumle var askeriyenin genelgesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 kitptaki boşluklardan yararlanmaya çalışmak.. =) komik gerçekten.. amaaann anayasa bi kere delinirse ne olacak ki.. ne delinecek bi kısmı kalmamış mı? hmm bu bir sorun olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar