Madcat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 rooney attı 3-2 bitti... başlıkta ilk mesajda ne demiştim? 2-1 olupta sevinenleri öpüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ertem şener coştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Off maç süperdi son dakkalarda. Hele son gol var ya amanın! Bi de spiker ne ayak ya, amma boş konuşuyo. Kutup yıldızı, çölde vaha falan slkdfjalsşklasşdlkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 spiker atmosferi yasatacam diye oyle bir sacmaladi ki yarismasi felan olsa sunun juri ozel odulunu bile alirdi. saka maka da o golu de anca rooney atardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ertem şener , ronaldoya zarf atıo bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 şu maçları izle sonra türkiyedeki maçları izle.. her seferinde aynı şeyi söylüyoruz ya. türk futbolcuları şu maçları izliyorlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bence Manchester 3-Kaka 2,ancelotti ne salak adammış yaa,manu dalga dalga geliyo 2. yarı o hiçbişey yapmıyo,bakalım 2.maç nolcak?Ayrıca spikerin sesini kapattım,valla daha zevkli oluyo,gerizekalı malak ne anlattığı kendi bile anlamıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ya valla bence 1. ve 3. golde direkt dida yumurtladi abi kapadigin koseden oyle bir gol nasil yersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 süper maçtı be. spiker maçın başından sonuna saçmaladı. "ronaldinho çölde vahaysa, rooney kutup yıldızı" "futbol şairi ferguson'un en güzel iki mısrası rooney ve ronaldo" "kaka defansı bir dantel gibi ördü" "gattuso rooney'i polis gibi durdurdu" "bu oyuncu şu an sahanın en şişmanı gibi görünüyor. siz de dikkat edin milan'ın 32 numaralı futbolcusu" sonuncuda dağıldım ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 gilardino saçını kestirmiş [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 23:49 tarihinde, Jaan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 koptum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 "Maç boyunca tek ilgi çekici yanı saçlarıydı zaten." (Gilardino için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Doğru söyledi abi, adamın adını sadece saçlarından bahsederken duydum koca maç. Ayağına kaç kere top geldi ki? Geldi mi ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ya bırak şimdi kimin ayağına neyin geldiğini. evra'nın 23 tane kardeşi varmış. anne ve babasını yüzyılın çifti seçelim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 23 kardeş de maçı izliomuş!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 10 tanesini evra kadar topçu yapsan 7 ceddini geçindirirsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bomba maçtı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 madcat sonucu bilmiş :) ben milan alır demiştim ki alabilirlerdi.kaka tek başına top oynadı cocukcagız spiker bi öle bi böyle.milan yenerken milanı övdü övdü kakayı övdü.beraberlik geldik manchestera döndü milanı kötüledi :) saçma sapan konusuo.ronaldo ve rooney fergusonun şiirindeki birer mısraymış falan :) güzel maçtı.spiker olmasa daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 güzel maçtı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ferguson sakızı yutacak birazdan, manchester maçi aslanın midesinden söküp aldi felen ne adam bu spiker ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 gs-psv maçıydı sanırım liverpoolda olabilir.oyuna cihan girdi.makara yaptı 2 saat.öldürücektim adamı.dio kurtarıcı girdi cihan girdi. gol at cihan goller attır cihan oha dedim bu kadarmı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 son yıllardakı en guzel şampiyonlar ligi maçlarından biriydi. Rooney nin son golünü cidden nasıl attı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 fizik proflarını cagırın diodu spiker :D bu golü açıklayamazlar dediğinde ben kafamı duvara sürtüp kıvılcım cıkartmaya başlamıştım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar