Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul LAN PARTY 2 after öss!!!

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Ben nasıl yapıcaz erteleyecez derken annem gelip kendi kendine ertelesene dedi.
Bozmamak için kavga ettim, sonra da rahatlatarak erteleriz dedim, kısacası %100 geliyorum lan partiye, Ankara'ya sonra giderim.
Ha bu arada, 22'si kesin olsaydı Güneş te gelecekti lol. Satardı o gerçi ama olsun plan öyleydi.
Neyse işte %100 geliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

GENCOLAAAAR bugun adekse gidiverdim karsiya gectim diye konusiyim dedim.Sabahlamaya okeyler 40 kisiyiz falan dedim :P sonra 30 dedim tabi heuha neyse olaya sıcak baktılar benim icin :) irdelerim bunu bananeeeee simdi cumartesi gidip tam tarih vs vericem yemek listesi alicam falan belirli bir fiyat mi istiyorlar dedi bende evet daha iyi olur dedim indirimli belirli bir fiyat vericekler meraklanmayin yemek falan dahil ederim :) sınırsız kahve vs neyse ok gelenler bana bi pm atsin bu arada ya da chemicala listeye eklensin.

HERKES LISTEDE ADINA BAKSIN VARMIYIM YOK MUYUM DİYE ... msnde verdim yoksaniz ordan ulasıverin bana buyuk ihtimal 22si olacak bulusma o gun mezuniyetim var ama bisi yaparlar siz anladiniz:)

Omg griswold geliyormus cok sevindim oo muhallebide geliyor :) silmarven cikamazsin kafeden falan kthnxbb
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...