CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Keşke gelebilseydim yarın finaller bitiyo çok şükür..ondan sonra Antalya ya dönücem..bi dahaki mevsime artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 insallah trapt:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 24'ünden sonra yapın Efe, Payro da gelsin :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 anket anacim anket ben anlamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Canlandırı la topici pm spamlarim haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 pyro gelmesin..çok gay bi parti olur =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eha yatar zaten, gelemem ben o tarihlerde yazlıkta olacağım muhtemelen.24 sonrası olsaydı böyle çoğu oyunda noob rpsi yapardım size de artık ba$ka zamana,$ansınıza küsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 oy piliks:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 lan efo$ ben de gelmek istiyorum fakat bu aralar istanbulda degilim uhu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 nerdesin adaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 *ellerini açar* bismillahirahmanirahim allahım ne olur 24'ünden sonra olsun amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 beni de yaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 zomguldaktayım yav babuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Spidee ve Griswold özledim sizi siz gelin.. Silmarwen sen de geliyosun. Gelmeyi dene demiyorum gel diyorum dikkatini çekerim ^.^ Hömm... Taam gelcem ben adekse arkadaşım da gelicek ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Rew "ben de geliyorum" demeden şurdan şuraya adımımı atmam. Humm gerçi deniz çağırmış. humm. düşüniim sdfadf *sür-at ilen kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 rune turnuvası yapalım sdf d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Yapalım Rune yapalım =) Bloodlust'a girdimmi biter olay asdfasdf O bu diilde şunu da sölemeyi unuttum. Ben sabahlayamam haberiniz olsun. Gelirim. 23:00 gibi kalkar giderim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ben nasıl yapıcaz erteleyecez derken annem gelip kendi kendine ertelesene dedi. Bozmamak için kavga ettim, sonra da rahatlatarak erteleriz dedim, kısacası %100 geliyorum lan partiye, Ankara'ya sonra giderim. Ha bu arada, 22'si kesin olsaydı Güneş te gelecekti lol. Satardı o gerçi ama olsun plan öyleydi. Neyse işte %100 geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Levent ertelemezsen topsun diyecektim ki annenin ellerinden öpüyorum. Bende geliyorum büyük ihtimal, parasına bakar. 25 ve sonrası olursa gg oluyorum muhtemenemen, nitekim bütler başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 GENCOLAAAAR bugun adekse gidiverdim karsiya gectim diye konusiyim dedim.Sabahlamaya okeyler 40 kisiyiz falan dedim :P sonra 30 dedim tabi heuha neyse olaya sıcak baktılar benim icin :) irdelerim bunu bananeeeee simdi cumartesi gidip tam tarih vs vericem yemek listesi alicam falan belirli bir fiyat mi istiyorlar dedi bende evet daha iyi olur dedim indirimli belirli bir fiyat vericekler meraklanmayin yemek falan dahil ederim :) sınırsız kahve vs neyse ok gelenler bana bi pm atsin bu arada ya da chemicala listeye eklensin. HERKES LISTEDE ADINA BAKSIN VARMIYIM YOK MUYUM DİYE ... msnde verdim yoksaniz ordan ulasıverin bana buyuk ihtimal 22si olacak bulusma o gun mezuniyetim var ama bisi yaparlar siz anladiniz:) Omg griswold geliyormus cok sevindim oo muhallebide geliyor :) silmarven cikamazsin kafeden falan kthnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 21inde çıkıcam 22sinde olursa yola o zaman ebn :( Neyse... Fiyatı mutlaka bildir burdan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 sitede yazacak fiyat:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ayrıca yukarda ki Lan party gif'inin 22 haziran ile yenilenmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar