Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ben geliyorum. cuce yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 niyetliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Of be gelmeyi çok isterdim de buna gelemem malesef. En az iki dişten ameliyat olucam haftasonundan itibaren. Doktorun dediine göre de 2-3 hafta direk iptal olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kojiroh gecmis olsun simdiden bi dahakine gelirsin artik bu olayi sık sık yapıcaz cunku:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Sağolasın. O zaman tamamdır diğerleri için yine kesin bi şey demiyim de, gelirim heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Yalvaracak durumdayım 23ü yapın şunu... Ki zaten oylama yüksek çoğunlukla 23üne... [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 02:42 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 özel msjla haber verip pazarlamasını mükemmel yaptın. ben geliyorum kesin haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 abi 17sine kadar oylara bakilacak oylar 23u gosterirse 23u yapariz bana farketmiyor tarih falan össden sonra:D tesekkur ederim elaidi cok sevindim :) bu arada gecen topicte verdim ama msni tekrar veriyim eger telden ulasamazsaniz bu hafta diye derslerim falan var cunku:) [spo][email protected][/spo] [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 02:45 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yalnız gece 6 derken akşamüstü 6 dimİ? bi de hangi oyunlar diyip tek seçenek işaretlettiriyosun. ben anlamadım haha rune da koyucaktım sadece dota koyabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 abi o anket isi biraz ters oldu siz isaretleyin en cok istediginizi ordan bir sıra cıkarırım ben zaten butun oyunlar yuklu farketmiyor ben sıra icin o anketi istedim en cok istenilenden baslar en az istenilene dogru oynariz gibi :) evet aksam 6 dan sabah 7ye kadar gece 6 ne ya :P dur degistirelim [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 02:46 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Adeks! canımsınız... durun bir inceleyim.. edit : inceledim.. eğer şehir dışında olmazsam gelirim! ama sabahlamam 6-7 civarı gelir 12-1 civarı dönerim [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 03:33 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 o ne demek bea:D sen 11 de falan gel sabaha kadar otur en iyisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=134108&syf=1 Aynı tayfa,aynı yer ( sayılır :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 anaa yüceyede soyliyelim kenshinde gelir belki gerci ortalarda pek yok o ama bakariz oy vermeyi unutmayin :P ankete tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yaz benide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben de varım yanlız pazar günü olsun mümkünse ya da nasıl olsa tatil olacağından hafta içi cuma dısı bi gün?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 'Sup, bitches? Yazın geliyorum. Bu sefer karnında çok temiz bir lightsaber çizigi bırakıyorum custodem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Yaz beni de yea , iki oyun ataQ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 count me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 22sinde .. hmmm .. %70 beni de yazın :) ama dönemli dip not : uzuuuuuuun zamandır oyun oynamıyorum , takımlara fasulyeden katılırım şimdiden söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yok bişi ok =) [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 11:31 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tunch onemli degil abi bunlarin cogu fasulye auhueha ankete gore gun karar verileceginden oy veriniz pls buyuk ihtimal 22-23 ten biri olacak hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 22si'nden sonra olursa ben olmuyorum bu arada %90 onu da söyliyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kutulululu caktirma ama 22si olacak zaten ehuhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 1 gün öncesinden gönüllü bir arkadaş arıyorum ki bana oynanıcak oyunları göstersin biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar