Griswold Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Eğer adamlar dükkanı kapatırlar ve paraları peşin alırlarsa "arkadaşlarla toplandık, ticari olarak kullanılmıyor şu an kafe" diyerek yırtarlar, bişeycikler olmaz yani. Gerçi tam prosedürünü bilemiyorum ama genel bakarsak sorun çıkmaz. Yapacakları da yaklaşık olarak bu olduğundan ve adamların prosedürü bildiklerini varsayabileceğimizden (ehe) sonuç olarak bence bişi olmaz. Olmadı birer ikişer çorba parası çıkarız sdf (ne diyorum ben). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 efecan işe gidiyoru mabi ben..o nedenle gelemem yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ben tatildeyim size iyi eğlenceler internet olsa gitceğim yerden bağlanim hamaçiyle dicem ama =) saçma lan tatile gidiyom yemişim pcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bu efe fiyat getiremicek. Siz 30ytl alın yanınıza yol hariç ne olur olmaz. Büyük ihtimalle 20ytl civarında bir şey tutucak yiyecek falan dahil 30ytl getirin ama. Yol parasını kendiniz hesaplarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kat istemiyoruz diosunuz ama biz geçen 4 kişi sabahlamak istemiştik, kapatıyoruz diye saat 2 de çıkardılar. tansasın arkasındaki adex de almadı tabi o saatten sonra başka bi cafeye gittik. ha ayarlarsanız yan yana tabiiki daha eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 adeks 2 olmaz zaten imkansız yanı 1 olur 1 de sabahlamak güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Listeden çıkarın beni, 2 arkadaşım da gelecekti, onlar gelir herhalde. 3 ders alıyordum bu sene, ikisinden e sınavına bırakmış sevgili hocalarım, son kalan hoca da f vermeye karar vermiş, yani 2 tane e sınavından d alacak şekilde çıkmazsam sınıfta kalıyorum (2. kez). E sınavları da takribi 5 (beş) gün sonra. Kısacası bu sebeple gelmem mümkün değil, Efe'ye de e sınavı kitlerlerse gelemem dediydim zaten, aha kitlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 benide çıkarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ... [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 13:45 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Efe, yok öyle bir şey, yatmıyor, arıcam şimdi kafeyi ver telefonu sen halledicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Tamam ayarladım Akşam 6 Sabah 7 arası gelenlerden 15 YTL alınacak, yemek içecek dahil değil. Yiyecek içecek oradan alınabilecek. Gece 2 ye kadar çok çeşitli yiyecekler var. Gece 2 de mutfak kapandığından soğuk sandwitch yenilebilir sabaha karşı. Benden size önerim, gelin, sabit ücretle girin, yemeğinizi kafede ya da daha önce tripte yapıldığı gibi dürümcüde yiyin. Sabaha karşı da bir soğuk sandwitch ile yemek olayını halledersiniz. Yiyecek içecek diğer kafelerdeki yiyecek içecek fiyatları ile neredeyse aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Biri yazsın şimdi lütfen . 22 Haziran değil mi ? 15 YTL değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 22 haziran. Akşam 6. 15ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ee adeks 1 mi 2 mi şimdi. Sabaha kadar 5 ytl olayı iyiymiş aslında ayrı katlarda otursak ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Adeks 2 de, 15ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 haber veriyorum arkadaşım mosi de gelicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 adeks2yse ben gelmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 aramızda satıcılar var =( ben geliyorum..9 gibi falan gelicem gene...adeks2 bu iskeleye daha yakın olan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Sitede google earth resimleri var oradan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kastırma canım benim..çok yakın onlar ztn..birisi az daha yukarda bi de desolator gay'ı da geliyor [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 21:53 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yukarıda olanı sanırım ben bulana kadar yüricem işte sola baka baka eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Kaybolanlar beni ya da efeyi arıyabilir Cebim 0532 696 41 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Adeks 2yse ben gelmiyorum denmis sanırım senin keyfine kalmadık bu ayarlandı gelen gelir yeter artık parasını begenmeyen gelmez ben adeks 1 de katlar farklı herkes birbirinden uzak olmasını istemiyorum oyle lan party olmaz kusura bakmayın gelen gelir artık umrumda degil bir daha da birsey ayarlamam zaten bu kadar mızmız insanlar gormedim (gelenler icin soylemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Lan party oldugu belli olsun sunun. Arada kat olursa ben evden gireyim. param cebimde kalsın, dolaptan birşeyler de yerim. Bir atmosfer falan olsun maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Rahat olun dalga geçiyor adam istanbulda bile değil eheh anında karıştı ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar