Apache Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 yanlızdım bir tanem yine dün akşam hep seni düşündüm fantazi yaptım dayanılmaz bir şey oldu içimde dün gece avatarını dilleyip yattım dilimle reeli bulayım diye bir parça orgazm olayım diye rüyamda seninle yatayım diye dün gece avatarını dilleyip yattım fantazi kurdukça doldu gözlerim resmini aradı bomboş ellerim çılgın atmak için sevgilim dün gece avatarını dilleyip yattım
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 reçel sürdüm monitöre tatlı yüzün olsun diye bu akşam yanında olamadım emme, dün gece avatarını dilleyip yattım yaladım yüzünü bin kere bağırdım çılgınca seni seviyorum diye azıcık geğirdim reçeli yutuverince dün gece avatarını dilleyip yattım, mecnun gibi delirsem bile adım garibullah olsa bile sadece seni seviyorum diye dün gece avatarını dilleyip yattım
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bir dilek tutum yalarken seni tam o sırada annem girdi içeri allahım rezil ettin beni dün gece avatarını dilleyip yattım anne sen yanlış anladın ben sadece aşk kurbanıyım dur lan bu şiir olmadı sankın dün gece avatarını dilleyip yattım aa o da ne? süpürge annem vurdu belime belime ama ben de ki bu aşk! bitmez beyhude dün gece avatarını dilleyip yattım mausu da yalasam mı derken pek bi gay geldi denerken tadı da bok gibi zaten! dün gece avatarını dilleyip yattım en iyisi monitörü yalamak gene sadece seni özlüyorum diye birlikte olmak için yine dün gece avatarını dilleyip yattım [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 15:24 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 mausu da yalasam mı derken pek bi gay geldi denerken tadı da bok gibi zaten! dün gece avatarını dilleyip yattım koptum burda :D:D:D
nocom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 hepinizin terazisine dokundurdum, emeğe saygı plax
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Dün gece Avatarını dilleyip yattım Dinledim geceyi gökyüzüne baktım Sabah çok erken kalktım Gece ortamlara aktım.. Dün gece Avatarını dilleyip yattım Msn'de tam 15 kıza sarktım Sabah yine çok erken kalktım Gece ortamlara aktım.. Gökyüzüne baktım.. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 18:40 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 baktım tabi gökyüzüne belki yıldız olmuşsundur diye mal mal bakarkene, beklerkene dün gece iyiliğini dileyip yattım çabalar elbet nafile, futbol takımı geldi eve tam kafile uche okechukwu dediğin soğuk nevale dün gece gol attım, seninle yattım kraponumu giyerkene birden bakıverdim internete bi de ne göreyim sen swinger sitesinde uche ile resmini yalayıp yattım kan sıçradı beynime resmini görünce nası yaptı bunu bana dedim kendime ucheye de yakıştıramadım, pis ibine dün gece kılıcımı çektim de yattım tam sen gelmişken koynuma çıkarttım sallamayı vurdum boynuna tam sen ölürken baktım kesmişim, kopmuş makina dün gece ölürkene senle yerde yattım sonra uche dingilinin girdiği hatrımda kaldırdı seni yerden tükürdü bana ağzı soğan kokuyor gibi geldi bana ölürken en son soğan kokusu aldım.. aşık benjamin 1826 mardin dolayları, kadıköy [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 01:52 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 arkadaşım sarışın demişsin ama bu hatun zenci???
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ne lemanyağı lam! benimkileri ben yazdım.. kelimeleri varin yazayım hatta.. ama alakası bişiler olsun biraz.. yoksa kasmam gerekir.. çok düşünmeyi sevmiyorum =P
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dün gece kalbime baktım sonsuz bir karanlıkta kaldım msn protokol hatası verdi bilgisayara restart attım
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 başladı periler uçmaya ulan allah canını almaya bal yapar mı ki arı maya benziyorsun bir kazmaya
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 müthişşşş yawawawawaw helal ossunnn.....
Dev Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ................... .. .... /´ /) .................... ..,/¯ .. // .................... .. /... ./ / .................... ./¯ .. // .................... /... ./ / ............. /´¯/' ...'/´¯` .......... /'/... /... ./... ... /¨¯ ........('(...´(... ....... , /'...') ................... ..... ../ ... / ..........''....... ..... . _. ................... ..... ..( ................... ..... ... [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 11:47 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ]
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Nah çekti bana, haykırırcasına. Dayanamadım ağladım, kırılırcasına. Dedim ; ulan! nasıl yapar bunu bana? daha fazla yazamadım...
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 beşikaştayım ama trafik deli baktım gitmiyor taktım vitesi geri tam o sırada çaldı cepim, çıktı peri resmin alışkanlık işte resmini yaladım yattım polis gelmiş ben uyurkene dedi deli misin gitsene otele baba alkol yok da alışkanlık diye resmini polise yalattım yattım(k) polsin amiri gelmiş yanımıza arbadaki laptop varya onu hiç sorma adam dedi soymuşlar sizi ZUahaha! adama kafa göz giriştim, ters baktım ne bilim ben amiri falan, dövdüm benzettim ipineyi feci de sövdüm, alamam laflarımı geri.. ancak hakim aldı beni hemen içeri dün gece ben nezarethanede hayalinle yattım hakime dedim resim bu! ben de tik var resmi görünce yalamazsam huzurum kaçar "bi ver bakayım evlat, sen at mübaşir yakalar" resmini yalayan mübaşire ters hareket yaptım dedi hakim "hareket kusurlu yine" ver sarı kartı dedim gideyim evime burası "yeşil saha mı lam! ne diyon sen bre?" hücreme geri döndüm, yerleri yaladım yattım bi sonraki dava 29harizanda beklerim sizi ziyarete, aman ha aksatmayın, komayın beni yanlız burada ben bi resim için hapiste yattım
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bir kutu toblerone yerken üstüne nescafemi yudumladım bünyeme depolanan enerjiye karşı koyamayıp dün gece avatarını dilleyip yattım yatarken dişimi fırçalamadım iki haftadır yüzümü bile yıkamadım bu kadar natürel birisi olmuşken dün gece avatarını dilleyip yattım
Öne çıkan mesajlar