Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 öss, güzel sanatlar falan uyku düzenini geçtim uyku diye birşey kalmadı. bu yüzden ayık kalabilmek için nescafeye yükleniyorum. ama; gerçi bu 1-2 senedir var bende ama; şimdi nescafe içtim diyelim. yaklaşık bir 1-2 saat sonra deli gibi bir titreme, az bir baş dönmesi oluyor. hani çok aç kalırsınız şekeriniz düşer ya onun gibi birşey. zaten hafif açlıkla başlıyan bişey. eğer bol süt tozu ve az kahveyle hazırlarsam o kadar kötü olmuyorum -e o da uykuyu falan açmıyo- ama dengeyi tutturamazsam iptalim. özellikle bi keresinde deli uykusuzdum direk 2 tatlı kaşığı kahveyle hazırlamıştım süt tozu olmadan bi kaç saat sonra dedim herhalde buraya kadarmış zalim dünya :) vapurda gözlerim falan karardığını hatırlıyorum. nedir bu olay ya da varmı yaşayan. sebebini öğrensem falan çok sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Kendin de dediğin gibi bi şekerini ölçtürt. bende hemoglobi var mesela tutuyo bazen annemi tanımıyorum dilim geri gidiyo gözlerim kararıyo falan dilimi ısırarak tutmak zorunda kalıyorum. çok fazla bişey değil bi parmagından kan alıcaklar aç ken bi git doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 anladım. zaten çok acıktımmı da direk başlar bu titremeler bende normal değil bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Sen kahvaltını düzgün yap, holivut tarzı 2. kalite filmlerde sert erkeklerin güne başladığı gibi içinde 2 izmarit olan kupadan kahve içip güne başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kafeine alerjin olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 seker olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 derdim sabah uykusu değil o yüzden kahvaltılarda içmiyorum zaten. öğlene doğru bastırıyo uyku öyle sabahki gibi bi yüzü yıkamakla ayılacak cinsten de olmuo genelde öğlenleri içiyorum. şekerle ilgili bişey var herhalde ilgileneyim en yakın zamanda sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 uyusana ne kasıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 24 saate bir 4-5 saat uyuyorum bende 2 ay kadardır. acayip zararlı bişey sölim eheh günde 1 nescafeden fazla içmiycen sıçış yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Uyumadan çok fazla kafein yüklersen olur öyle titreme . Ben de en son sabahlarken o kadar kafein dayadığımda sabah 7 sularında "aha yattım" dedim . Kollarım ve bacaklarım istemsizce kıpraşıyordu şiddetli şekilde . Yani aslında mantıklı bakacak olursan , vücudunun uykuya ihtiyacı var , sen doğal olmayan yollarla bu ihtiyacını bastırıyorsun , e o da gariban tabi , bitkin düşüyor , sarsmaya başlıyor seni yeter artık diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 In some individuals, the large amounts of caffeine can induce anxiety severe enough to necessitate clinical attention. This caffeine-induced anxiety disorder can take many forms, from generalized anxiety to panic attacks, obsessive-compulsive symptoms, or even phobic symptoms. Because this condition can mimic organic mental disorders, such as panic disorder, generalized anxiety disorder, bipolar disorder, or even schizophrenia, a number of medical professionals believe caffeine-intoxicated people are routinely misdiagnosed and unnecessarily medicated when the treatment for caffeine-induced psychosis would simply be to withhold further caffeine. A study in the British Journal of Addiction concluded that caffeinism, although infrequently diagnosed, may afflict as many as one person in ten of the population. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sana şöyle diyim benim vucudumda kan yerine artık kafein ve kahve dolaşıyor bir iki saate değil ben her yarımsa saate bir kahve içen bir şahsiyetim şahitlerim var bir süre sonra vücut deli bir şekilde alışıyor ve hiç yan etkisi olmuyor yani bana hiç kötü etkisi olmadı su niyetine gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Kafein bağımlılığını bir meziyet zannetmeyin, ilerde kötü sonuçlar doğurur, üstteki yazıyı okuyun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 meziyet die sölemedim sadece bendeki etkilerini söledim:) teşekkür ederim yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ben de cok içiyodum, sonra Höd ne bu böle kalk su koy kahve yap kalk su koy kahve yap kalk su koy kahve yap HATUN GIT BANA KAHVE YAP! dedim ama hatun olmadığı için geceleri, kahvede yapamadı tabi, bende abikasama artık dedim bıraktım kahveyi. bana öle şeyler yapmadı hiç ki bi ara tüm us ihtiyacını kola kahve biraz (coğunlukla kahve) den karsılıyan biriydim 2-3 haftabi denk gelirsem su içiyorum oda 1 bardak falan işte. şimdi kahve ve kola icmiyorum, yan ıiciyorumda cok nadir. uyku duzenı olarakda şöle bişi yaptı, bi gun uyumuyorum öğlen 3-4 gibi koyuyorum kafayı 7 gibi kalkıyorum o gun 2 gibi yatıp 9 gibi kalkıyorum o gun yine uyumuyorumm ertesi gün 3-4 gibi koyuyorum kafayı 7 gibi kalkıyorum gece 2 gibi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ben de cok kafein tuketiyorum. Ayni durum benimde basima geliyor, ayrica nefes almakta zorluk cektigim icin bu aralar birakip ondan mi degil mi oldugunu anlamaya calisiyorum. Daha ilk gun kafein filan tuketmiyorum. Bakalim ondan degilse bir doktora gorunucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @Marl0_on nefes almakta güçlük çekiyorsan her gün tükettiğin besinleri teker teker kes,sorunun hangi besinden kaynaklandığını bul ve hayatın boyuncada tüketmemeye çalış.. vücut bazı besinlere karşı alerjik durum yaratıyor ve bununda en belirgin özelliği nefes almakta zorlanmakla ortaya çıkıyormuş.. geçenlerde benimde başıma böyle şeyler geldi,o yüzden araştırdım,birçok kişiylede görüştüm,çok çok değişik,kimi zaman dünyanın en yararlı besinleri bile senin vücutta ters etki yapıyor olabilir.. ha eğer doktorada gidersen,o da testten sonra sana neyin kötü geldiğini söylicektir [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:55 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Sanirim nescafeymis. Cunku icmemeye basladiktan sonra nefes almakta zorlanma gibi bir sorun yasamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Neskafe bendede çarpıntı yapıyor elim ayağım hafiften titriyor normaldir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar