Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter And The Order Of The Phoenix

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

Mesela Hermione'ye tecavüz edebilir Ron ve Harry.Gelmişler 17 yaşına,ellerinde babalar gibi asa,kafalarında babalar gibi büyücülük bilgisi var.

Çak sersemletme büyüsünü veya çak uyutma büyüsünü.

Olmuyor abi olmuyor.Yanlış kişilerin eline verilmiş bu büyüler.

Gerçi kitapta ve filmde hiç bahsedilmiyor ama bence Slytherin (böyle miydi lan yazımı asdf) öğrencilerinden şüpheleniyorum..Çünkü kötü kalpli,şerefsiz sayılabilen öğrencilerin hepsi orada.Anladınız siz olayı...
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf Helena Bonham Carter için gittim izledim bu bölümüde.

Bu bölüm pek action içeren bölümlerden değil, hikayeyi masal gibi anlattı resmen.

Ancak Helena Bonham Carter çok fazla sahnede göremesekte bana yetti :)

Artık birdahaki bölüme :P

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:02 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1- yorumlarda cinsel olarak çoşmayalım duygularımızı bastıralım
2- film çoooook hızlı ve oldu bittiye getirilmiş
3- düello sahnesinde coşmuşlar sirius şakkadanak ölmüo ki?!?!?ve bizimkiler galip değil resmen rezil durumdayken dumbledore gelio hemen ölümyiyenleri hoooop diye toparlıodu burda öyle olmamış
4- birkere harry hariç herkesin yamulması gerekiyordu bakanlıktaki dövüş sahnesinde hermione bayılıo ron delirio nevillein burnu kırılıo luna biraz sersemlio ginnynin bileği kırılıo şeklinde
5-voldemort yırtınmasına rağmen dumbledore tüm düelloda istifin bozmuodu burda dumbledore resmen 3.5 modunda onun dışında olaylar süper umbridgein tokat olayı ve ikizlerin ortamı dağıtışı cuk oturmuş yakışmış
6-bunların dışında güzeldi
Sosyal ağlarda paylaş

1- :D
2- öyle malesef.Ama uzun bir kitabın özeti olarak bakarsak aslında iyiydi.
3- Evet,sersemletme büyüsü yiyordu üstelik öyle hatırlıyorum ben.Kayıyordu kemerden vs. çok kötü yapmışlar.
4- +1
5-Dumbledore sanki zorlanıyormuş gibiydi.Benim hatırladığımda Dumbledore zorlanmadan normal büyü yapıyor gibi savaşıyor,Voldemort'ta buna sinirlenip daha güçlü dalıyordu diye hatırlıyorum.Ayrıca Weasley'lerin kaçısı bana göre eksikti.Kaçarken yaptıkları konuşma vs. hep es geçilmiş.
6-Bunların dışında güzeldi ama benimde demek istediğim birşeyler var;

Sirius'un akrabaları ile ilgili bilgiler,Kreacher'in Malfoy'lara gizlice bilgi aktarması,Quidhitch(böylemiydi) maçlarının iptali,süpürgelere el konulması , sonda kehanetle ilgili çok önemli bilgiler vs. hiç aktarılmadı.Gerçi demiştim özet gibi birşeydi.

Şunu da diyebilirim.Harry Potter filmleri arasında en iyisi bana kalırsa ve uyarlama olarak kitaba sadık kalması bakımından da diğerlerine göre bir adım önde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben Severus Snape i (Alan Rickman karizma adam ya cuk oturuyor role) daha fazla ekranda görmek istiyorum artık

ayrıca Voldemort u oynayan abiye hayranlıgım harbiden arttı rolunu super oynayan oyunculardan

!DİKKAT! - spolar da 7.kitapla ılgılı bılgı vardır

[spo]snape önümüzdeki 6.filmde ana hikayede baya önemli zaten hele son filmde baya bi gözükmesi lazım hastasıyız ailecek abimizin[/spo]

[spo]son bi sey daha o bakanlıktaki carpısma kıtaptakıyle baya tezat olusturuyor ayrıca hem olum yıyenler hemde yoldaşlıktakıler ucuyo gibi ??? son kıtapta ogrendıgımız gıbı supurgesız ucabılen iki büyücü var sadece olmamıs yani cık cık[/spo]

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 02:36 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo harry 2 filmde şu japon kızı yada hormanie yi ya götürcek ya götürcek bir ara gs yi ziyarete gelcek diyorlardı gelmişken nuri alço abimize cay içmeye götürelim harry i bari birşeyler öğrensinde gitsin boş gitmesin

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:25 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün ankara imaxte izledim. yani kitaplarını okudum, bazı filmlerini sevdim sevmedim ilgilendim ama... imaxten midir neydendir bilemeyeceğim; hayatımda yaşadığım en kötü sinema tecrübesi bu filmdir yani. daha kötü bir film olamazdı ahahahah diye bir yerlerimle gülüyorum. o yönetmenin de başka bir filmini göremeyiz herhalde bir daha. verdiğim paraya yandım. biz o paraları yırtıp yere atsak daha mutlu olurduk. yaşama sevincim bitti. 3d olan kısımlarında zaten burnumun dibinde gerizekalı heri poğtır ve elinde küresini görmekten de gözlerim 3 derece daha artmıştır herhalde. burdan bu filmi çok pis kınıyorum. bilsem gitmezdim çok kötü çok off neyse çok kötü gerçekten de. imaxte izlemeyin. normal versiyonunu bilemeyeceğim asla izlemeyeceğimden dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...