Predator Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 güzeldi film. yeni oyuncuları çok iyi seçmişler gerçekten. sonda ki toplu duello kısmı aşmıştı pek hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 [spo]hp dünyasında o ışık moduna geçip havalarda uçuşabilen 2 büyücü varken hepsinin o moda geçmesi beni şaşırttı açıkçası..ayrıca dövüşler çok oldu bitti modunda ve hatalı ayrıcana voldemort dumbledore a çakar...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ben begenmedim ne zaman basladi ne zaman bitti anlayamadim film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hıoıahsfjash hermonie benle aynı gün ve aynı yıl doğmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 [spo]İlk defa izledim heripotır . Güzelmiş ama arkadaşım bu ne ya ? Bütün film kara lord döndü , yok dönmed, valla döndü lan gördüm ben , yok evladım nereye dönüyo diye gitti . Sonra "ananı harbi dönmüş" dediler bitti . BU NE YA ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 fsdfsd kitaplarını oku baba anlarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ikinci yarı çok uzun sürdü yav. harry delisi bi izleyici deilim ama ilk iki filmi izlemiştim onlar daha eğlenceli geldi bana,artık giderek iyice korku filmi moduna giriyo film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 eee öğrenciler büyüyor ve artık cocukca şeylerle uğraşmıyorlar bence serinin en güzel filmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 seks istiyoruz artık ! madem büyüdüler,ergenlikteler... [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:04 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hakkaten ya bi seks katsınlar şu filme. aklımda bi kaç tane eşleşme var özellikle kızlar arasında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesela Hermione'ye tecavüz edebilir Ron ve Harry.Gelmişler 17 yaşına,ellerinde babalar gibi asa,kafalarında babalar gibi büyücülük bilgisi var. Çak sersemletme büyüsünü veya çak uyutma büyüsünü. Olmuyor abi olmuyor.Yanlış kişilerin eline verilmiş bu büyüler. Gerçi kitapta ve filmde hiç bahsedilmiyor ama bence Slytherin (böyle miydi lan yazımı asdf) öğrencilerinden şüpheleniyorum..Çünkü kötü kalpli,şerefsiz sayılabilen öğrencilerin hepsi orada.Anladınız siz olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Sırf Helena Bonham Carter için gittim izledim bu bölümüde. Bu bölüm pek action içeren bölümlerden değil, hikayeyi masal gibi anlattı resmen. Ancak Helena Bonham Carter çok fazla sahnede göremesekte bana yetti :) Artık birdahaki bölüme :P [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:02 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 1- yorumlarda cinsel olarak çoşmayalım duygularımızı bastıralım 2- film çoooook hızlı ve oldu bittiye getirilmiş 3- düello sahnesinde coşmuşlar sirius şakkadanak ölmüo ki?!?!?ve bizimkiler galip değil resmen rezil durumdayken dumbledore gelio hemen ölümyiyenleri hoooop diye toparlıodu burda öyle olmamış 4- birkere harry hariç herkesin yamulması gerekiyordu bakanlıktaki dövüş sahnesinde hermione bayılıo ron delirio nevillein burnu kırılıo luna biraz sersemlio ginnynin bileği kırılıo şeklinde 5-voldemort yırtınmasına rağmen dumbledore tüm düelloda istifin bozmuodu burda dumbledore resmen 3.5 modunda onun dışında olaylar süper umbridgein tokat olayı ve ikizlerin ortamı dağıtışı cuk oturmuş yakışmış 6-bunların dışında güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 1- :D 2- öyle malesef.Ama uzun bir kitabın özeti olarak bakarsak aslında iyiydi. 3- Evet,sersemletme büyüsü yiyordu üstelik öyle hatırlıyorum ben.Kayıyordu kemerden vs. çok kötü yapmışlar. 4- +1 5-Dumbledore sanki zorlanıyormuş gibiydi.Benim hatırladığımda Dumbledore zorlanmadan normal büyü yapıyor gibi savaşıyor,Voldemort'ta buna sinirlenip daha güçlü dalıyordu diye hatırlıyorum.Ayrıca Weasley'lerin kaçısı bana göre eksikti.Kaçarken yaptıkları konuşma vs. hep es geçilmiş. 6-Bunların dışında güzeldi ama benimde demek istediğim birşeyler var; Sirius'un akrabaları ile ilgili bilgiler,Kreacher'in Malfoy'lara gizlice bilgi aktarması,Quidhitch(böylemiydi) maçlarının iptali,süpürgelere el konulması , sonda kehanetle ilgili çok önemli bilgiler vs. hiç aktarılmadı.Gerçi demiştim özet gibi birşeydi. Şunu da diyebilirim.Harry Potter filmleri arasında en iyisi bana kalırsa ve uyarlama olarak kitaba sadık kalması bakımından da diğerlerine göre bir adım önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Helena (Bellatrix) cuk oturmuş zaten rolüne. Kitabı okuyup kim oynar bu rolü diye sorsalar Helena demem çok uzun sürmezdi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 O değilde Tonks rolu için ilk düşünülen ve açıklanan isim Keira Knightley'miş.Sonra ne olduysa Natalia ablamızı koymuşlar.Gerçi bu da çok güzel ama Keira olsaydı keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ya ben Severus Snape i (Alan Rickman karizma adam ya cuk oturuyor role) daha fazla ekranda görmek istiyorum artık ayrıca Voldemort u oynayan abiye hayranlıgım harbiden arttı rolunu super oynayan oyunculardan !DİKKAT! - spolar da 7.kitapla ılgılı bılgı vardır [spo]snape önümüzdeki 6.filmde ana hikayede baya önemli zaten hele son filmde baya bi gözükmesi lazım hastasıyız ailecek abimizin[/spo] [spo]son bi sey daha o bakanlıktaki carpısma kıtaptakıyle baya tezat olusturuyor ayrıca hem olum yıyenler hemde yoldaşlıktakıler ucuyo gibi ??? son kıtapta ogrendıgımız gıbı supurgesız ucabılen iki büyücü var sadece olmamıs yani cık cık[/spo] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 02:36 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Darkrider öldürdün beni abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Açıkçası 3 ve 4 cü filmler o kadar piç edildikten sonra 5 ci filmden pek bir ey beklemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bellatrix tek benim hoşuma gitmiştir herhalde diye düşünürken büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu gördüm hatta şaşırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben bunun kitaplarını hic okumadım :P 7. kitap sonmuydu? yoksa daha kitap cıkacakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 7 son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ohoo harry 2 filmde şu japon kızı yada hormanie yi ya götürcek ya götürcek bir ara gs yi ziyarete gelcek diyorlardı gelmişken nuri alço abimize cay içmeye götürelim harry i bari birşeyler öğrensinde gitsin boş gitmesin [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:25 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi spoiler :D [spo]6. kitapta Ron'un kardeiş Ginny ile ilişkisi olacak. 7. kitapta daha da derinleşiyor bu ilişki.Evleniyorlar sonunda :) [/spo] yani cado,anladın sen sdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bugün ankara imaxte izledim. yani kitaplarını okudum, bazı filmlerini sevdim sevmedim ilgilendim ama... imaxten midir neydendir bilemeyeceğim; hayatımda yaşadığım en kötü sinema tecrübesi bu filmdir yani. daha kötü bir film olamazdı ahahahah diye bir yerlerimle gülüyorum. o yönetmenin de başka bir filmini göremeyiz herhalde bir daha. verdiğim paraya yandım. biz o paraları yırtıp yere atsak daha mutlu olurduk. yaşama sevincim bitti. 3d olan kısımlarında zaten burnumun dibinde gerizekalı heri poğtır ve elinde küresini görmekten de gözlerim 3 derece daha artmıştır herhalde. burdan bu filmi çok pis kınıyorum. bilsem gitmezdim çok kötü çok off neyse çok kötü gerçekten de. imaxte izlemeyin. normal versiyonunu bilemeyeceğim asla izlemeyeceğimden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar