Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Damarlarım çatlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 abi sus o filmi zaten izleyemedim yorgan altında durmaktan. karanlık ortam dağ başında çiftlikte dvd de 5.1 ses sistemiyle saat 4 te izlemeye kalktık ta aman Allah korusun daha töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bu yecucle mecuc ra's al gul olmasin. Hz. Isa o zamn batman olur, dabbeye de penguen diyebiliriz simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 o diil de şöle bişe vardı bi de... Mesela öldük ya , yaşarken ezdiğimiz karıncalar bizim boyumuza gelicekmiş bizde onların boyuna gelicekmişiz sonra onlar bizim onları ezdiğimiz gibi bizi eziceklermiş... bi de şey vardı, yemeyip boşa götürdüğün yemekleri ölünce kirpiklerinle yemeye çalısıomussun falan ... hurafe tabii bunnar :D not : gece ıslık çalarsanız şeytan gelir ve gece sakız ciğnerseniz ölülerin etlerini çiğnemiş olursunuz... (çocukluum bu yalanlarla geçti =p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bildiğim kadarı ile bi katırlar doğurmadıgı kaldı geri kalan herşey oluyor valla gözümle şait olmak ne kötü annem nedese çıkıyor kendimi huzur dinine islama vermeye başlasam iyi olcak ne yaptık kar şu saatden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 darwine inan darwine dediklerinin hepsi tutuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 a.gul`un cumhurbaskani secilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 benim en büyük kıyametim midyelerin tükenmesi olur. gerisi sallamasyon zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ilk sayfada tevratta kadınların yönetime geçmesi diyo o nası şe öle Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ben bir şeyi anlamadım, Tevrat'da İsa'nın yeryüzüne inmesi nasıl kıyamet alameti olarak geçiyor. Tevrat indiğinde İsa'nın büyük büyük büyük büyük büyük büyük annesi bile hala bakireydi :) [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 13:18 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 rahatsız +1. onu yazmak için girmiştim ilk defa bu topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: *Fenerbahçe'nin Türkiye Kupasını alması *Çağla Şikel in evlenmesi. *Erdal Acar ın prostat olması *Bone un ilginç topicler açmaması *dasaaanın 3 satırlık postlar atması *yeni sistemin gelmesi *Galatasarayın Fenerbahçeyi kadıyöyde yenmesi. *Beşiktaşın 3 yıldız olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: *Kadınların yönetime geçmesi öh... [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 15:12 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Yecüc Mecüc Deccal; isimler yeter zaten kıyamete gerek yok. Bu arada o çekirge kehaneti yanılmıyorsam yahudilikle alakalı yani Firavunu imana getirmek için ortaya attığı kehanetlerden birkaçı peygamberin. Filmin yalancısıyım valla. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 15:27 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 @aket-atum: lmao ayrıca evet, ufo'lar mufo'lar ilk defa duyuorum kıyamet alameti olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar