Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=W7IxliAPjAk emo varsa kızmasın :) [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 12:43 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 huhaha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Kızmaz ki, üzülür/kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 :) izlemiştim, bi thread altında verilmişti biara buda baya iyi [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 12:50 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kalbimi burktunuz... sizin gibi düşüncesiz insanlar yüzünden, hayatım yağmur altında ac, korkak, ve soğuktan donan bir kedi yavrusunun ki kadar cekilmez. insanlar benı hiç bir zaman anlamıyacakmı?... neden sadece ben karanlığa mahkumum... neden diğer herkez gibi düşüncesizce etrafımdakilere saldırıp bundan zevk alamıyorum... neden sadece ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 içinde "i want to be an emo" sözü geçen, emocuları makaraya alan bi şarkı vardı. çok gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 eheh izlemiştim daha önce pek bi güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 i must be emo bombaymış hakketten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 tickle me emo daha bomba, hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 emo nickli bir insanla aramizda gecen gereksiz bir dialog; [spo]emo : guzelmisin? - Sen emosun o kesin. asdaf emo : :)))))) *bir sure gecer ve yeniden pm gelir* emo : soruma cevap vermedin ? - Erkegim ve gay degilim. emo : :))))))) -k, bye. asdf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ahah cok guzel olmus video :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar