cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 nihat haberi doğruysa zaten gökhana gerek yok. önde bobo ya da nobre. hemen arkasında nihat. vallahi harika. ayrıca nihat popülerliğini kaybetti sakatlıklardan sonra. yuvasına dönüp kendini tekrar bulması açısından iyi olur. kendini bulursa da seneye geri döner avrupaya. kendini bulamazsa da canı sağolsun nihatın yeter ki gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ben mehmet topuz ve gökhan ünal a kesin gözüyle bakıyorum.Çünkü Beşiktaş ın özel uçağıyla dönmüşler.Yöneticilerin işi kesinliğe bağlamadan inmeleri imkansız.İlla ki nihai bi karar vermişlerdir.Büyük ihtimallede Beşiktaştalar. Nihat harika olur.Nobre yedek kalıcak.Ama Luce gelirse tam istediği karambol topçusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 fb wedersonu bjk hakan arıkan ı kesin almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Hakan dedikleri kaleci Hakan'sa Runje'den umudu kestiler demektir. Wederson iyi transfer, geçen sene GS almaya çalıştı da becerememişti ucuza getiriyim derken. Sol kanada hareketlilik getirir. Yanlız sol kanada takviye yapılması Tuncay'ın gitme ihtimalinin kuvvetlenmesi anlamına da gelebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 fb wedersonu aldiysa carlos u salladi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Wederson'u bek oynatabileceklerini sanmam pek. Hoş Carlos da oynamıyo pek bek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya fb gibi takımda sol bek dediğin çakılı olmaz zaten hücumcu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paranız bol zaten size Orhan Ak'ı verelim 5 milyon dolara :) Bakın sudan ucuz. Hem tam istediğiniz gibi hücumcu sol bek. Yani öyledir heralde. Maç boyunca defansta durmadığına bi türlü olması gereken yerde olmadığına göre heralde ileri çıkmıştır yoksa nerde olur ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 aman abi orhan ak kalsın sabriyi verin alırız onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hakan ankarasporun kalecisi di mi? inşallah yedek olarak almamışlardır o adamı. ben acaip beğeniyorum. çok kral bi kaleci değil tabi ki ancak kalede yabancı hakkı harcamaya gerek yok hakan gayet yeterli olur. fenerbahçe nasıl serdarı oynatıyorsa güveniyorsa biz de aldıysak hakanı oynatmalıyız bu arada kendisi milli takıma da seçildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fotomaç bugun: davıd trezequet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Vederson Fener'de Transfer atağına kalkan sarı-lacivertliler, Ankaraspor'un Türk statüsünde oynayan sol beki Gökçek Vederson'u 2+1 yıllığına renklerine bağladı. ZİCO RAPOR VERDİ Fenerbahçe, Ankaraspor'un Türk statüsünde oynayan sol beki Gökçek Vederson'u renklerine bağladı. Gelecek sezon Avrupa'da başarılı olacak bol alternatifli bir kaddo kurmak isteyen sarı-lacivertli yönetim Zico'nun raporu doğrultusunda bu transferi bitirdi. Vederson'un 2+1 bir yıllık imza atacağı dile getiriliyor. 30 MAÇTA OYNADI Ankaraspor Onursal Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de bu transfere onay verdiği, bonservis sorununun halledildiği öğrenildi. Kısa bir süre önce Türk statüsüne geçen ve Gökçek ismini alan Vederson, 26 yaşında. Bu sezon 30 maçta forma giyen Brezilyalı yıldız, 3'ü penaltıdan 7 gol kaydetti. http://www.fotomac.com.tr/fen105.html Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Çok güzel transfer oldu bence.Hemde Türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben de olacak diye duydum ama ne ntv de ne resmi sitede yazıyor henüz o yüzden hele durum fotomacın ipiyle kuyuya inilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Gökçek Vederson ne be??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ehehe türk oldu ya. Melih Gökçek de soyadını verdi adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Allaam yarabbim ne Goygoycu adamlar var yavs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 wederson ntvde de söylendi inandım ben tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: INAMOTO BUNDESLİGA'DA!.. Galatasaray'ın Japon futbolcusu İnamoto, sarı kırmızılı takımla yollarını ayırarak Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt ile anlaştı. Japon oyuncu, Frankfurt ile sözleşme imzalayarak, basına tanılırken, İnamoto'nun Galatasaray ile olan anlaşması sona erdiği için sarı kırmızılı takıma bonservis bedeli ödenmeyecek. Bu arada İnamoto, Alman ekibinde Takahara'dan sonra forma giyen ikinci Japon futbolcu oldu. Inamoto ---> E.Frankfurt Oh be kurtulduk bundan, bi kontenjan açıldı. Acilen sağlam bir ön libero almamız lazım ilk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 inamotoyu harcadınız bence takımın en başarılarındandı sırf japon diye harcadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 PUHAHAHA sırf japon diye harcamışız,ehahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sırf japon diye harcadınız adamı, oysa melez olsaydı yarı japon yarı singapurlu, biraz haitili, harcayamazdınız o kadar kolay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 japon mapon, gs nin aldıgı adam ancak bu kadar olurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ahaahaaaa bir gireyim dedim balon haber bulup kopmak istiyordum bu lafa koptum eagle sırf japon diye harcadınız lol :d valla sen bizi güldürdün allah da seni güldürsün ne diyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 vederson iyi transfer ya, hemde turk statusunde guzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar