Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

nihat haberi doğruysa zaten gökhana gerek yok.

önde bobo ya da nobre. hemen arkasında nihat. vallahi harika.

ayrıca nihat popülerliğini kaybetti sakatlıklardan sonra. yuvasına dönüp kendini tekrar bulması açısından iyi olur. kendini bulursa da seneye geri döner avrupaya. kendini bulamazsa da canı sağolsun nihatın yeter ki gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mehmet topuz ve gökhan ünal a kesin gözüyle bakıyorum.Çünkü Beşiktaş ın özel uçağıyla dönmüşler.Yöneticilerin işi kesinliğe bağlamadan inmeleri imkansız.İlla ki nihai bi karar vermişlerdir.Büyük ihtimallede Beşiktaştalar.
Nihat harika olur.Nobre yedek kalıcak.Ama Luce gelirse tam istediği karambol topçusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan dedikleri kaleci Hakan'sa Runje'den umudu kestiler demektir.

Wederson iyi transfer, geçen sene GS almaya çalıştı da becerememişti ucuza getiriyim derken. Sol kanada hareketlilik getirir. Yanlız sol kanada takviye yapılması Tuncay'ın gitme ihtimalinin kuvvetlenmesi anlamına da gelebilir...
Sosyal ağlarda paylaş

hakan ankarasporun kalecisi di mi? inşallah yedek olarak almamışlardır o adamı. ben acaip beğeniyorum. çok kral bi kaleci değil tabi ki ancak kalede yabancı hakkı harcamaya gerek yok hakan gayet yeterli olur. fenerbahçe nasıl serdarı oynatıyorsa güveniyorsa biz de aldıysak hakanı oynatmalıyız

bu arada kendisi milli takıma da seçildi
Sosyal ağlarda paylaş

Vederson Fener'de

Transfer atağına kalkan sarı-lacivertliler, Ankaraspor'un Türk statüsünde oynayan sol beki Gökçek Vederson'u 2+1 yıllığına renklerine bağladı.

ZİCO RAPOR VERDİ
Fenerbahçe, Ankaraspor'un Türk statüsünde oynayan sol beki Gökçek Vederson'u renklerine bağladı. Gelecek sezon Avrupa'da başarılı olacak bol alternatifli bir kaddo kurmak isteyen sarı-lacivertli yönetim Zico'nun raporu doğrultusunda bu transferi bitirdi. Vederson'un 2+1 bir yıllık imza atacağı
dile getiriliyor.

30 MAÇTA OYNADI
Ankaraspor Onursal Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de bu transfere onay verdiği, bonservis sorununun halledildiği öğrenildi. Kısa bir süre önce Türk statüsüne geçen ve Gökçek ismini alan Vederson, 26 yaşında. Bu sezon 30 maçta forma giyen Brezilyalı yıldız, 3'ü penaltıdan 7 gol kaydetti.

http://www.fotomac.com.tr/fen105.html

Hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

INAMOTO BUNDESLİGA'DA!..

Galatasaray'ın Japon futbolcusu İnamoto, sarı kırmızılı takımla yollarını ayırarak Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt ile anlaştı.

Japon oyuncu, Frankfurt ile sözleşme imzalayarak, basına tanılırken, İnamoto'nun Galatasaray ile olan anlaşması sona erdiği için sarı kırmızılı takıma bonservis bedeli ödenmeyecek.

Bu arada İnamoto, Alman ekibinde Takahara'dan sonra forma giyen ikinci Japon futbolcu oldu.

Inamoto ---> E.Frankfurt

Oh be kurtulduk bundan, bi kontenjan açıldı. Acilen sağlam bir ön libero almamız lazım ilk olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...