eldar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Valla Beşiktaş'ın en zayıf olduğu yer orta saha bence, o açıdan bu maliyetli transferin fovete yapılması mantıklı gelmedi. Ha holosko'nun yanına taş gibi orta saha alınabilirse tamam ama yine de Koray gibi iyi bir yedek verilmiş olacak. Bir de şöyle düşünüyorum; acaba Bobo sene sonunda falan gidecek de onun yeri mi dolduruluyor. Eğer durum buysa yine de kabul edilebilir bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 LucifeL said: Valla ben Fenerbahçe iyim ama Beşiktaş'ın Holoskoy'u alarak çok bomba bi transfer yaptığına inanmıyorum.Çünkü önemli bi yıldız değil Holosko bence. Yok Juve falan istemiş yalan bunlar juve isteyecekte Beşiktaş'a gelecek holosko yapmayın yani.Medya şişirdi bu kadar Holosko'yu sonra Vestel de ekonomik olarak kasasını şişirdi bide 2 tane de oyuncu geldi üstüne. Bence bu transfer başarısı Beşiktaş'a değil Vestel'e ayittir Vestel yönetimini kutlar Demirören'inde uzun seneler daha Beşiktaş da başkan olmasını dilerim. Manisaspor'a gelen tek resmi teklif Charlton Athletic'in teklifi.Zaten yönetim bunu açıklamıştı,BJK Lyon'un Juve'nin elinden kaptı diye lanse edilirse buna gülerim işte. Neyse sonuçta Koray ve Burak gibi direk ilk 11 oynayacak 2 adam ve 5 milyon euro'yu harcayabileceği 2-3 yabancısı olacak ikinci devre için Manisa'nın,lige tekrar tutundular BJK sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beşiktaş bu kafayla daha çok düşer. şimdi bobo-holosko-delgado nun üçü birden oynarsa, ortashadan adam eksilecek demek. yok eğer oynamazsa, niye aldın diye sorarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Tüpçünün yaptığı her hamle zaten Beşiktaş'i dibe çekiyor,rakipler tarafından özenle yetiştirilip BJK'ye gönderilmiş biri olduğunu düşünüyorum artık. Arazilerin,yayın haklarının 10-20 yıllığına satılması,boşa savulan paralar vs. vs. Beşiktaş'in sonu iflastır,bu kafayla da fazla uzak değil bu son.Holosko boş bir transfer değil ama bu anlaşma tamamen saçmalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Allah Demirören i başınızdan eksik etmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 fizban said: beşiktaş bu kafayla daha çok düşer. şimdi bobo-holosko-delgado nun üçü birden oynarsa, ortashadan adam eksilecek demek. yok eğer oynamazsa, niye aldın diye sorarlar adama.daha mantıklı olacak bana sorarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beşikataşa bişey olmaz mali açıdan fulaydaki yaptıkları bile her sene bir süper oyuncu alır holosko konusunda da herkez haksızlık ediyor adam formda mis gibi oynuyor golleri manisa gibi takımda atıyor sen almak istersen adam da senden para ister, yersen uzay eriği.. daha düşük maliyetli birini alsan bu sefer ne gerek vardı derler bu adama takımda bunun gibi bilmem ne kadar adam vardı nese çatlak sesler hep çıkar, adam bu sesleri susturursada böle oynasında bana kapak olsun sorun değil olur, transferden bütün beşiktaşlılar mutlu bir pati ahalisi mennun değil pahalı diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Şimdi 5m € çok yüksek bi rakam... Üstüne Burak'ın verilmesine seviniyorum (ki büyük iht şöle bi toparlar kendini), Koray'ın gitmesine onu çok sevdiğim için üzülüyorum ama o da son bir buçuk senedir futbol açısından hiç bir olumlu hareket yapmadı. Sen 6m€ ya serbest kalıcak bi adama bu paraları verirsen kıçla gülmeye devam eder bütün futbolseverler sana Yıldırım Demirören. Ancak, ortasahadan futbolcu eksilecek demek saçma çünkü son maçların çoğuna çift forvetle çıktık. Şöyle bir şey de var sen sena başında o kadar iyi isimler konuşup (Santa Cruz, Carew, Cole) almazsan; devre arasında bi tarafın tutuşur başka çaren olmadığı için bu kadar yüksek bi fiyatla oyuncu alırsın. Holosko kötü topçu mu? Tabii ki değil. Büyük hedefleri olan, Türkiye standartlarının çok üstünde, Manisa gibi düşme hattının bir sıra üstünde olan bir takımda çatır çatır gol saydırmakta olan bir takımdır. Devre arasında geçen süreçteki transfer politikası kötü mü? Transfer paralarını saymadığım sürece gayet iyi bence. Takımdan gitmesi gereken oyuncular bir bir gönderiliyor. Burak "artist Yılmaz, Koray Avcı (her ne kadar kendisini çok ama çok sevsem de gerçek bu), İbrahim Akın (1m YTL gibi çok iyi bir parayla), Diatta(yorum yapmıyorum) Özetle görüşlerim şöyle: Holosko çok iyi bir topçu Beşiktaş'ta da gollerini saydıracaktır. Transferi için bu kadar para verilmemeliydi. Giden futbolcuların transferlerinin hepsi doğru. Gelecek kaliteli bir stoper bu takımı hasret kaldığı kaliteye ulaştıracaktır. Ama nolursa olsun DEMİRÖREN GİT ARTIK!! Bu adam bi olumlu iş yapar sonra yine rezil eder kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Holosko'nun Manisaya transferi zaten 2.5 milyon Euro'ya olmuştur ki bence rahat bi 4 - 4.5 milyon Euro edecek bir adam.Biraz fazla verilmiş gibi geliyor 5 milyon Euro ama bence çok da abartılacak bir rakam değil . Herkese abartı gelen olay yanında 2 tane de futbolcu verilmiş olması özellikle Koray'ın verilmiş olmasıdır. Ancak Koray iyi hoş ama son 1.5 senedir top oynamamış adam . Beni bu transferden sonra tek endişelendiren konu Cisse'den sonra o bölgede alternatif kalmamış olması. 5 milyon Euro'ya örneğin Fransa liginin herhangi bir takımından bu seviyede bir oyuncu alınsa kimse çıkıp da Beşiktaş kazıklanmış demezdi bana göre.Herkes Manisa bir Türk takımı olduğu için ve bu rakam Türkiye içi transfer ortalamasının üstünde olduğu için böyle düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 5m ytl=4,2m $ 5m euro=7,2m $ kimi kaynak 5m ytl kimi 5m $ kimi 5m euro diyor. hangisi peki? 5m euro ise okadar etmez tabi ki. 5m euro çok yüksek bi rakam. bunun yanında holosko ilhan mansız 2 dir beşiktaş için boboyla filan karıştırmayın ayrıca ek olarak şöyle birşeyler geliyor aklıma. bu yönetim boboyu satıp 1 forvet daha alır mı? hani siyahi alıcaz vs birşeyler diyorlardı. olur mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bobo'yu satmaları kendilerini satmaları anlamına gelir ona cesaret edemezler bana göre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 eninde sonunda satılcak :) iyi bir teklif gelirse satabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Vestel grubu 2.4 milyon euro'ya almıştır Holosko'yu,yani 4.5 bin ytl gibi bşi yapıyor zaten,Burak ve Koray'da piyasası olan adamlar değil pek para etmezler sanki...Yani 1-1.5 bin ytl'lik kar için satılmaz Holosko,5 m euro'dur o. Higuain'i yollarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 maelstrom said: fizban said: beşiktaş bu kafayla daha çok düşer. şimdi bobo-holosko-delgado nun üçü birden oynarsa, ortashadan adam eksilecek demek. yok eğer oynamazsa, niye aldın diye sorarlar adama.daha mantıklı olacak bana sorarsan.ne mantıklısı abi ne yaptın sen ya Beşiktaş'ı orta saha yol geçen hanı olur böle giderse. Zaten orta saha da savaşn adamı yok Beşiktaş'ın şimdi iyice düşecek.Madem böle yapacaktın Higuan ve Diatta neden alındı onun yerine sezon başı Holosko ayarında bi adam alsa idin. Orta sahaya takviyeyi de şimdi yapardı.Bence çok iyi bir transfer değil bu yerilen maliyette çok yüksek.Yedek kulübesi iyice düştü zaten çok iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 LucifeL said: maelstrom said: fizban said: beşiktaş bu kafayla daha çok düşer. şimdi bobo-holosko-delgado nun üçü birden oynarsa, ortashadan adam eksilecek demek. yok eğer oynamazsa, niye aldın diye sorarlar adama.daha mantıklı olacak bana sorarsan.ne mantıklısı abi ne yaptın sen ya Beşiktaş'ı orta saha yol geçen hanı olur böle giderse. Zaten orta saha da savaşn adamı yok Beşiktaş'ın şimdi iyice düşecek.Madem böle yapacaktın Higuan ve Diatta neden alındı onun yerine sezon başı Holosko ayarında bi adam alsa idin. Orta sahaya takviyeyi de şimdi yapardı.Bence çok iyi bir transfer değil bu yerilen maliyette çok yüksek.Yedek kulübesi iyice düştü zaten çok iyi değildi. Neden yol geçen hanı olsun yaw, 4-3-1-2 sisteminden bişey değişmedi holoskonun alınmasıyla, tello-cisse-serdar özkan yeterince efor sarfeden oyuncular, kaçak dövüşen diil parselleyen adamlar deyim yerindeyse.ayrıca delgadoda orta sahadan kopuk oynayan bi oyuncu diil formununda zirvesinde , gerektiğinde serdar kurtuluşta , cissenin yanında veya yerine oynayabilir, bence çokta güzel oldu boboyuda kendine getirir bu transfer.zira yatmaya başlamıştı son aylarda..ben başarılı olacağına inanıyorum holoskonun hırsı güven veriyo bana , zaten yetenekli orasına hiç değinmedim..ama yine de 5milyon euro diye bahsi geçiyo yüksek bi rakam :S karşılığını verir inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 beşiktaşı hiç izlemeyenler sırf laf sokmak amacıyla eleştiriyor işte. burak veya ibrahim akın oynamayacak onun yerine holosko oynayacak. bu durumda beşiktaşın orta sahası mı düşüyor? beşiktaşın çift önlibero çıktığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 arkadaşlarımın çoğunun beşktaşlı olması yüzünden bir çok lig maçını izledim beşiktaşın, e şampiyonlar ligi maçlarını da izledim; burak forvet olarak oynamıyodu oynadığında. fenerbahçede deivid ne kadar forvet oynuyosa, o kadar forvet oynuyodu. var sayalım ki 4-3-1-2 çıkacak beşiktaş; cisse geriden oyun kurabilen bi isim değil ki, kötü demiyorum bakın hemen kötü demişsin dersiniz de, kötü değil, adam sadece çok iyi kesici. çok zorlanacaktır beşiktaş bu açıdan. holosko o kadar eder mi etmez mi, bunu lig başlayınca görecez ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ne burak ne ibrahim akın ortasahada en ufak mücadele etmiyorlardı. fenerdeki deividi ancak serdar özkanla karşılaştırabiliriz burak ve ibrahim akın direkt forvet arkası oynamaya çalışıyorlardı ki yapı itibariyle ortasahada mücadele edebilecek tipler değil. dolayısıyla bu adamların çıkması orta sahayı en ufak düzeyde zayıflatmaz. bir an kendimden şüphe ettim neden bahsediyorlar burakla ibrahimin mücadele ettiği görülmüş mü diye lafı deividden açılmışken orta saha mücadelesi bakımından sağ kanadın değişmesi gerekiyor çünkü serdar özkan fiziğini kullanabilen bir adam değil. tello da zayıf ama vücudunu çok iyi kullanıyor. tabi bu ileri vadede sonuçta serdar varken gidip sağ kanat da alınmaz. yerlilerden de mehmet topuz anca keser ona da para kalmamıştır heralde bir de oyuncunun işe yarayıp yaramaması ayrı birşey, maliyeti ayrı birşey. çok iyi oynasa da 5milyon euro+2 oyuncuya değer mi? zor. birimin euro olmadığını umuyorum bunu da sadece borsa açıldığında öğrenebileceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Celal Kolot çok güzel konuşmuş,Vatan Gazetesi'nden aynen yazıyorum buraya, Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot,Holosko'nun maliyetine büyük tepki gösterdi.Kolot,kulubün sürekli zarara uğratıldığını belirterek şunları söyledi:"2 milyonluk adamı 5 milyon euro nakit,üstüne Burak ve Koray'i vererek aldılar.Kendi alacakları ile birlikte rakam 10 trilyonu buluyor.Ben Juventus'lu Legrotelli ile 2.5 milyon Euro'ya anlaşmıştım.Maalesef Ertuğrul Hoca istemedi.Adam şimdi takır takır oynuyor.1 milyon pound'a Carlton Cole'u bitirmiştim.İkisi Holosko'nun fiyatına denk bile düşmüyor.Şimdi bakıyorum,Almanya'da küme düşmemeye oynayan Franfurt'tan Kyrgiakos'un peşindeler.Hem yönetim,hem de teknik heyet yine yanlış yaptı.Bu politikayla başarı gelmez." Her ne kadar Celal Kolot'u sevmesem de birazda olsun katılıyorum.Holosko harika bir oyuncu ve takıma lazımdı evet ama çok para verildi görüşündeyim ben hala.Oyuncuların yollanması iyi hoşta 5 milyon euro gerçekten fazla,hayır Demirören kaynakları satıp alıyor bunları,ileride para bulamayacak kulüp,iflasa gidecek.Bir tek Holosko transferi ile tabii ki de iflas etmeyecek ama yine gazetelerde okuduğum kadarıyla para boş yere saçılıyor,baba parası yiyen mirasyedi çocuklar gibi davranıyor Yıldırım Demirören... Neyse,Holosko'nun gelmesine sevindim aslında,gerçekten sevdiğim bir futbolcu.İleride çok para eder,Bobo ile birlikte de çoşarlar.Higuian harcanacak,yetenekli bir futbolcu ama kendine gelemedi bir türlü.Aslında Vestel'de kiralık oynamayı kabul etseydi,kendini gösterseydi orada 1 sene boyunca fiyatı artar,başka bir kulübe kapak atabilirdi.Tabii patlayabilirde de :) Heh hayırlısı diyelim,gerçi Tüpçü gitmediği sürece hiçbir faaliyetine sevinemeyecem BJK'nin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 avrupada kimse holoskoya 5milyon dolar ytl avro vermez kimse kusura bakmasın hala öğrenemedik transfer yapmayı zaten bilmem kaç yıllık yayın haklarımız da satılmış durumda değil mi yıldırım demirören gidince kim nerden nasıl para bulcak da transfer yapacak zaten az buçuk paramız var töbee ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Sorun o zaten,gelecekte para bulamayacak kulüp.Herşey şimdi iyi ama... Fulya'daki otel arazısıydı sanırım,25 yıllığına kiralanmış, UEFA yayın hakları 2019 yılına kadar Doğan Grubu'na satılmış, Aklıma gelmeyen ama gazetede okuduğum 3-4 saçma satış daha vardı. Yok kardeşim bu adam cidden Fener-GS ortak üretimi bir canlı yada tamamen Aziz Yıldırım özentisi bir salak,başka kimse büyük bir kulübü bu hallere getiremez. Aklıma Fiorentina geldi nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ya amma vıdıvıdı ettiniz kardeşim bu holosko bjkye kaça mal oldu? 5+1.2(yıllık) bide üstüne senelik maliyeti çok yüksek olan 2 futbolcu gönderildi(korayın gidişi yanlış) ama bu holosko boş adam diil illaki bu sezon 8-10 gol atıcaktır. peki bide şurdan bakalım kezman diye dünya çapında bi santrafor getirdi fenerbahçe(asla yanlış demiyorum) ama adam bi türlü istenileni veremedi.boservisi+3yıllık alacağı bu adamın 30 milyon tutuyo.adam semihin altında yedek.oynayınca tribünler niye semih oynamıyo diyo.bu kdr önyargılı olmayalım bu yüzden bekleyip görelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iyi adam iyi. kaliteli kumaşı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 attığı gollere bakılırsa genellikle bulduğu geniş alanda rakiple birebir kaldığında yıkılmadan müthiş bi fizik gücü ile son vuruşu yapıyor.fakat bjkde dar alanda oynamasınıda öğrenmesi lazım ztn bjknin sıkıntısı kapalı savunmaları çözemiyor.bobo-holosko-delgado-tello-serdar gibi bi hücum gücü gerçekten etkili olur ve bunlara kulübeden gelecek olan higuain,batuhan ve nobre gibi isimleri katarsak bjknin en azından kağıt üzerinde bol gollü bi ikinci yarı yaşayacağını söleyebiliriz.bu arada holosko geçen sen 14 numarayı giymiş bu sene 13 bakalım bjk de kaçı giyicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar