Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
GS wagner love icin teklif vermis ama FB gelecek sezon icin simdiden cok cok iyi bi teklif vermis.

bu yuzden GS de sezon sonu sozlesmesi bitecek olan onder turaciya teklif goturmus.

milliyette yaziyodu.

wagner love iyi adam gelirse guzel olur, tuketici bi herif ikili mucadelelerde.
Mesaj tarihi:
abi bahsettiğiniz 3 adamda farklı mevkinin oyuncuları :) transferde bu şekilde bir kıyas yapılmaz ki. Bence iyi bir forveti çok uzakta aramamak lazım , Sivas'a bakmak yeter Mehmet Yıldız için..
Mesaj tarihi:
ilk fiyatlar öyle söylenir de indirirler sonra. maksat yüksek fiyattan manu, madrid, barca gibi takımlara satabilmek. ama zor yani quaresma nın o paraya satılması.
Mesaj tarihi:
Manu almaz Querazmayı'yı ,Cristiano var Nani var aynı memleketten aynı özellikli,Barça zaten denedi Querazma'yı orda dikiş tutmadı,şımarık bir eleman o kadar para etmez bence.11.75 m euro'yla cm teklifi veriyorum kendisine =]
Mesaj tarihi:
Atletico Madrid'de latin karması yapıyor hücuma,defansa adam almıyor;Aguero,Garcia,Forlan,Reyes,Simao Sabrosa...Bi de Quresma eklenmesin bunlara,yedekte çok adam çürür o takımda..
Vagner,büyük ihtimal Bundesliga'ya gider;bu sezon Alman futbol federasyonu vergi indirimlerine gitti ve zaten Avrupa'nın en zengin kulüpleri olması gereken Alman kulüpleri rahat rahat transfere para dökebilecekler.Schalke,Dortmund ve Hamburg zaten iglileniyordu kendisiyle,gerçi şu an bu takımların hali FB'den iyi değil ama uzun vadede Vagner FB'nin Brezilya lobisine rağmen Almanya'ya gider diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
wagner love ispanyaya, ingiltereye falan gider heralde ama bu sene fener sampiyonlar liginde gruptan cikmasi durumunda iyi bi imaj yaratmis olacak transferler icin. bellide olmaz

ama bizim tek forvet icin aradigimiz adammi bilemiyorum.hani adriano, zigic, koller gibi daha yapili bi adam belki daha uygun olabilir..belli olmuyo bu isler.nobre fenerde cekirdek gibi gol atiyodu besiktasta durdu her takimin stili baska
Mesaj tarihi:
Vertrag bis: 31.12.2011
transfermarkt.de de boyle bisey var almancam yok bu sozlesmesi 2011e kadar falan mi demek?
http://transfermarkt.de/de/spieler/18829/vagnerlove/profil.html
Mesaj tarihi:
çeseka bizim grupta evine dönmicek mi?
evine dönerse eğer wagner love'un hala takımında kalacağını sanmıyorum.
hele son maç saraçoğlunda yenersek,bizde bilin =) :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...