Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Kayserispor çileden çıktı!
Kayserispor yönetimi, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transfer haberlerine tepki gösterdi. Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar yüzlerce kez duyurulmasına rağmen, iki futbolcunun satılmayacağı yönünde son kez açıklama yapıldığı bildirildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi "adamlara öyle satmışlar" komik oldu be, zira bjk lı bile değilim, ezberden konuşmayalım.

Valla o kadar az mı oynadı farketmedim ben, ama oyuna girip yaptıklarından sora "oha bu kimmiş ya iyi adammış bu niye 11 çıkmadı ki" diye düşündüğümü hatırlıyorum.

Adam oyuna ne zaman girse maçı hareketlendirdi, 10 dk da Ronaldinhonun kakanın maç boyunca yapamadıklarını yaptı gayet de oynadı, ki zaten o kadar rezildi ki brezilya parlamak için o kadar süre yetiyo arada.

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 21:54 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Topal daha 2 sene en az GS'de oynayacak kapasitede olmaz bence. Ha bu GS'de oynar da gerçek GS'de oynayacak, o formayı taşıyacak kapasitede olmaz diyim.

Bi de Feldkamp gelmesin ya adam gibi birini alalım genç mantıklı. Zaten Hasan Şaş'ı yollamaya çalışıyomuş Feldkamp falan.. İlk raporu öyleymiş...

Bi de Song'u yollamayalım da geri kalan yabancıları komple sil, illa tutacaksan ilic'i tut bi elde... Bi de Mondi demiştim o gitti zaten. Ucız takım oyuncusu aldık mı 3-4 tane tamam işte.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan
üye [şikayet et]
§ 01 Haziran 2007, Cuma - 18:57 [ güncelle ] [ özel msj ]
Kayserispor çileden çıktı!
Kayserispor yönetimi, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transfer haberlerine tepki gösterdi. Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar yüzlerce kez duyurulmasına rağmen, iki futbolcunun satılmayacağı yönünde son kez açıklama yapıldığı bildirildi.

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 20:39 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Feldkamp gelirse hakan şükür,okan buruk,ergün,hasan sas ı göndermeyi planlıyormuş alıcılarıda simdiden belliymis hatta istanbul büyükşehir belediye spor hakan ve okan ı alıncaklar listesine eklemiş :S

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 20:40 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Fransa'da bulunan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot'un Lorient'in yıldızı Sylvain Marchal ile Paris Saint Germain'den Sammy Traore için nabız yokladığı belirtildi. Kolot'un yaptığı görüşmelerde Sammy Traore isminin öne çıktığı ancak temasların sürdüğü belirtildi. Kartal, Traore ile devre arasında da görüşmüş ancak anlaşmaya varamamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş, Ankaraspor'un genç kalecisi Hakan Arıkan ile sözleşme imzaladı. Hakan'la, yıllık 450.000 YTL garanti para ve 13.000 YTL maç başı ücreti olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı..
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderdiği yazıda, Ankaraspor Kulübü kalecisi Hakan Arıkan ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Beşiktaş A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, Ankaraspor Kulübü kalecisi Hakan Arıkan ile yıllık 450.000 YTL garanti para ve 13.000 YTL maç başı ücreti olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Transfer karşılığında Ankaraspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak Ramazan Kurşunlu'nun bonservis hakkının devri ile beraber 700.000 avro ödenecektir'' denildi.
Sosyal ağlarda paylaş

GS Barış ve Serkan diye 2 oyuncuyla sözleşme imzalamış Rotweiss Essen kılübünden...

Eh ucuz beleş oyuncuda kıymet arıyoruz demek ki hala.

Bu arada Feldkamp gidecek oyuncuları belirlemiş:
Hasan Kabze, Cihan ve Orhan Ak gönderiliyor, Hasan Kabze kalsaydı keşke adam son dakkaların gizli golcüsü...

Ayrıca futbol oynamak isteyen Ergün de başka takıma geçecekmiş, kendisine kolaylık yapılacağını söylemişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...