attackhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 biliyorum belki yeri değil ama acı içerisindeyim. belkim bilirisiniz bazen aşırı stres yaptığınızda sıkıldığınızda veya aşırı asidik bi gıda kullandığınızda ağzınızın içinde beyaz bi lezyon oluşur(uçuk değil ağız içi yarası halk tabiriyle aft) . tam yiyeceğin değdiği yerdeyse de dünyayı dar eden bi acısı wardır. öss dalgasına son 1.5 ay kaldı hernekadar rahat ol genç desem de kendime ağzımın içi aft mekanı oldu ve inanın sanki yemek yerken iğne yiyomuşum gibi bi hissi var. Geçirme yöntemleriniz varsa duymak isterim çünki tıbbi araştırmalarıma göre virütik veya bakteriyel bi hastalık olmadığından kesin bir tedavisi yok sadece çabuk geçmesi için diş hekimleri temiz tutun diş macunu deydirmeyin diyorlar. önerileriniz? =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sado mazo bi yöntem ama ağzımda uçuk çıkınca gözlerimi kapayıp turşu suyu(yada sirke, limon suyu o tarz şeyler) içiyorum. Yaralar bildiğin dağlanıyor, bi sürede pekbişey hissedilmiyor. Ama belki de sadece psikolojiktir [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 03:39 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Düzenli olarak ağzımın içini parçaladığımdan paso sahibim kendisine, alıştım artık. Bir ara ilacı falan vardı, fırçası vardı böyle sert, değdirince allahını şaşırıyordun, o da kalmadı. Ertesi güne geçiriyordu ama acıyı 2-3 güne yaymayı tercih ediyordum ben, öyle acıyordu yani =) Bir ara başka bir ilaç görmüştüm, gargaraydı o da. O ilacın komedi yanı masmavi bir renk vermesiydi ağız içine, hiç kullanmadım ama. Kullananlardan görünce vaz geçiyorsun zaten ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 uçuk için hoş bi yöntem de aft dediğim tamamiyle farklı birşey =) narenciye ile üzerinde fantezi yapsam bile sadece acısıyla yetindim okadar. ne bir yavaşladı ne bişe. 5-7 gün arası kendiliğinden geçen bi dalga zaten geçmezse hekim yolları taştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Dua edin be. Bizim okulda bi arkadaşta sürekli çıkıyor bundan ve bi sebep bulamıyor doktorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 abi millet nası gerilmiş öss ya, el kol sallayarak geçti senem, cok da rahat gecti yani, univ yerine bi sene daha oss giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 valla ilacla yedi gunde ilacsiz bir hafta da gecer denilen dalgalardir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Klorhex gargarayla girilen oral munasebet sonucunda ertesi gün aftin yalan oldugu yerinde gozlenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 öss senesi dahil calıstıgımı hatırlamıyorum :P neticede hırslı olmak daha iyi [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 13:27 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 karadut bu aftların çözümü. yani gidip karadut yesen nolur bilmiyorum da şurupları satılıo bunların o iyi geliyo aftlara. yani ilaçlar bile karaduttaki bu maddeyle yapılıor o derece. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 14:00 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Cloder veya cloroben ağız ve boğaz lezyonlarına uygun cevap verecektir (ne dedim ben yahu) yane iyi gelir.. ama yutulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ben karbonat dökmüştüm 1-2 gün içerisinde geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar