DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Welcoıma to my world :) hehe hoş mageler blink ve nova ile biraz avantajlı bu konuda ama o da uzun sürmüyor. Abi şöyle bişi var aşşa yukarı herkes eşit gearda olunca ilk kim saldırırsa o alıyor ganklemelerde. Yani çok bişi farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 abi fear warlockun sahip olduğu tek şey tabiki değil ben burda bunu demiyorum ama "en büyük şey" sizde bunu anlayın bu warlockun oyun dinamiğine müdahale direk yani başka taktiklerle oynanacak artık hiç bir klas bunu hak etmez ama warlocka yapılacak bu... absolut çok sağol ben warlock bölümüne baktığımdan görememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 hala rogue dan bahsediyosunuz, her classı kesiceksiniz diye bişey yokki zaten. ben elemental shaman oynuyorum rogue saldırırsa bırakıyorum klavyeyi yani, çok küçük bi ihtimal stomp çakıp trinketle falan kaçabiliyorum ondada geri yakalıyor. zaten poisonlar buglı dispellenmiyor. ayrıca fear mis gibi cc dir. pve dediğiniz sırf 5 man değil, karazhan da magtheridon da hep fear kullanmak zorunda warlocklar. 3grup varsa yanyana temizlediğiniz bi yere çekip öyle fearlarsınız zor bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 rogue pvp trinketi fear kaldırmayacak mı? O_O zomg, be rogue'um yalan olur o zaman edit: "Insignia of the Alliance/Horde" and "Medallion of the Alliance/Horde" now remove "Fear", "Stun" and "Polymorph" effects and no longer remove "Charm" effects. yok fear değilmiş kaldırılmayan, sucubbus seduce çekince kaldıramıcaz sadece ama bana göre daha iyi charm yerine stun kaldırması [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 20:34 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 mass sheep gelicek görüceksiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 UD rogue / Orc warrior 2 melee class ilede oynadım 2 side fear immune gibi bir şey.Birinde wotf + Clos diğerinde berserk rage + death wish. Beni öldürmek için fear kasan 1 tane lock görmedim bazıları zaman kazanmak için howl çakıyorlardı o kadar. Eee ben ömrüm boyunca ezdimmi lock classını? 1v1 de rogue geçtim sonuç belli olmuyordu ama warrior ile imkansız gibi bir şey. Demem oki feara ölesiye muhtaç bir class değil.Kaldıki ability silinmiyor sadece nerf yiyor. Siz sadece bazı şeyleri hesaba katarak daha dikkatli oynamaya başlıyacaksınız o kadar. @oktayca http://www.wowwiki.com/Crowd_control said: Crowd Control refers to spells and abilities which limit an opponent's ability to fight, and is abbreviated CC. CC abilities are used to reduce the number of mobs that the group fight at once. Because most groups cannot tank more than a certain number of elite mobs at a time, crowd control is often essential to prevent a group from being overwhelmed. Types of CC include Charm, Daze, Fear, Root, Sleep, Slow, Snare, and Stun. A blizzard poster has confirmed that Slow and Snare are indeed Crowd Control effects in this topic: [1] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Sen kullanmıyor olabilirsin ben kullanıyorumdur yani feara nerf gelmesi beni rahatsız ediyor. Warlock diyince aklına ilk gelen özellik nedir? Fear. Demekki tartışma bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ohoo oraya bakarsan warriorun Thunder Clap magenin Ice Armor, Frost Armor bunlarda CC imiş özel bi anlam oluşmuş gibi geldi bana mobu kısıtlayan herşeye diyor benim dediğim o değil dikkat et biraz. CC= Crowd Control = Kalabalığı Kontrol etme, kalabalığı geçelim Mob kontrolü Fear=Mob kontrolü ? değil :) bknz. ordaki yazı : Types of CC include Charm, Daze, Fear, Root, Sleep, Slow, Snare, and Stun. slow = Thunder Clap = CC nasıl yani :) Yani özel bir anlam oluşturup buna CC denmiş olabilir ama kelime anlamı olarak Mob kontrolü seep seduce mind control felan olabilir ama Thunder Clap, fear,ice armor olmamalı anlatmaya çalıştığım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Fear ile CC yapmak çok riskli çünkü senin kontrolünde olmuyor mob kafasına göre sağa sola koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 thunder clap movement speedi azaltsa ice armor da vurulmadan yavaşlatsa cc olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Fear ile ilgili bişi sorcam. Bi targetı fearladınız diyelim. Fear sonrası sizemi gelir yoksa healera mı gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Feardayken kim fazla agro yapmışsa ona gider. Yani healer daha fazla agro yapmışsa senin fearından healera gider pek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Fear threat yaratmıyor sanırım en son nereye hedefliyse oraya gidiyor mob eğer vurduysan (dot felan) sana geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 fear'a girmeden önce targetı benim diyelim ben nemiyim tankım sonra eefnim absolut fear atı bu adama, cok guzel 10 saniye yok bu mob, bu sırada ben adama vurmuyorum, absolut ise adamı dotladı sorna dönd primary target'a dps yapıyo, bu sırada priest olan penth ise bana yanı fear yemiş mob'un targetıan heal atıyo, eğer abso cok vurmussa mob absoya gider yok penth benı cok heallamışsa mob penth'e gider. bir mob sadece targetın'a atılan healardan aggro alır. fear yermişkende ehr zaman son targetı gecerli kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 yanlış. sadece targetına atılan healdan aggro almaz mob. eğer healer combattaysa kimi heallerse heallesin o mobda threat oluşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Moblar geliyor. Ben birini minicik bi dmg ile kendime çektim ve teeeee geriye götürüp fear ile CC yapıyorum. Muhtemelen 10 saniye sürecek biri şlem için gereksiz risk ve zaman harcamak ama olsun iman gücü var bende. Bu sırada tank moblara daldı, healer healliyor herkesi, dps class dps yapıyor bir tek ben ortalarda yokum :) Sonra bi anda mob feardan cıkıyor ve tataaaa kime gider? a) minnacık dmg veren ben? b)tank; ama tanka neden gitsin hiç alakaları olmadı c)healer bacıma; ama tankın targetlarından biri değil bu mob o yuzden agro olurturmamış olması laım healerın. Buyrun çözün [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 14:53 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 sana gelme ihtimali yüksek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bence de bana gelmeli yani tank ve healer agro listesine girmedi dahi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 eğer healer seni heallerse mob feardan çıkıntan sonra, healera koşar ama öbür türlü sana koşar. Tankın alakası olmaz. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 15:17 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hmm doğru, heal cc olan moblarda threat yaratmıyomuş. tam feardan çıktıktan sonra tank heal alırsa healera gider ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 @oktayca Wow oynuyoruz abi kelime anlamını geç bu adamlar nasıl uygun görürlerse biz öyle oynuyoruz.Fear cc denmiş bizde onu iletiyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 fear CC değil :)))) şaka şaka adamların dediğine uyalım bizde kelime anlamını salladık anlaşıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Valla rogue'un crippling poison net cc'dir. Aklıma gelen ilk örnek scholodur. Göt göte mobların arasında hpsi %bilmemkaçın altında düşenleri, diğer packlere ulaşmadan öldürebilmenin en kolay bir yoludur. Ne yapmış olduk şimdi biz? Kalabalığı kontrol altında tutmuş olmadık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 heal in nasil threat yarattigi mechul sunu ornek veriyim moroesdeyiz gorevim warrior add i traplemek hunterim arada morores e damage yapiyorum garrote filanda yemiyorum mantiken trapledigim mob un ustunde aggrom olmasi lazim benden baska kimse dokunmuyor bana heal atanda yok yok eger sutudne distracting le aggro biriktirmessem CC den cikar cikmaz odanin obur ucundaki healer a kosuyor demekki heal lar mekan CC target dinlemeksizin combattaki her mob da aggro topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 healer sana heal atmadı ve sen fd kullanmadın ve yine gitti healera koştu ölemi? [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 02:53 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar