Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kleberson Türkiye'den kaçtı

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
Turkcell Süper Lig'de zirve mücadelesi yapan Beşiktaş, Kleberson'dan gelen şok haberle sarsıldı!.. Brezilyalı oyuncunun kimseye haber vermeden Türkiye'den ayrıldığı ortaya çıktı.

Siyah Beyazlı yönetim, resmi internet sitesinden konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Futbolcularımızdan Jose Kleberson Pereira dün akşam izinsiz olarak ülkemizden ayrılmıştır. Durum, Kleberson’un bugünkü antrenmana gelmemesi ile ortaya çıkmış olup, esasen uzun zamandır kişisel sorunları olan ve sorunlu davranışlarda bulunan bu futbolcu hakkında, Kulübümüz noter kanalı ile tutanak düzenletmiş ve hukuki süreci başlatmıştır."

Sakatlığı öne sürülerek uzun süre sahalardan uzak kalan Kleberson aylar sonra ilk kez geçen hafta oynanan Sakaryaspor deplasmanında forma giymişti.

İKİNCİ RIBERY VAKASI MI?

Dün akşam antrenmana çıkmayan Kleberson, bu sabah yöneticiler kendisine ulaşmaya çalışırken, kulübe bir yazı göndererek Beşiktaş'tan ayrıldığını ve ülkesine gitme kararı aldığını belirtti. Edinilen bilgilere göre kulüpten 250 bin dolar alacağı bulunan Brezilyalı futbolcu 60 günlük yasal sürenin dolmasını bekledikten sonra parasının zamanında ödenmediği ve bu nedenle ayrılma kararı aldığını kulübe bildirdi ve bir iddiaya görede Kleberson kulübün kendisine verdiği arabayı da satıp gitti.

ARSEL: 'PARA KONUSUNDA AYIRIM YAPILMADI!'

İddiaları yanıtlayan Beşiktaş yöneticisi Gülnaz Arsel, araba satılmasının doğru olmadığını belirterek şu açıklamayı yaptı:
"Kleberson kişisel sorunları olan bir futbolcuydu. Para konusunda diğer futbolculara ödeme yapılıp ona yapılmaması gibi bir durum sözkonusu olmadı. Herkese ödemesi zamanında yapıldı. Kleberson kendisi kişisel bir karar almış ve kanımızca yanlış bir davranış içine girmiştir. Beşiktaş olarak hukuki yönden hakkımızı arayacağız. Hemen belirteyim bu bir şok değil, bir anlamda beklenen bir durumdu."

(kaynak: Maraton)

Eh Ortega varan 1, ardından Ribery (ki en çok dövünülcek de oydu zaten adam tek başına GS'yi maddi açıdan kurtaracak, rahatlataca paraya gidecek durumdaydı), şimdi de Kleberson varan 3?
Sosyal ağlarda paylaş

rewe, herşey tamam da ortega ile alakasını çözemedim bu olayın?
ribery kleberson paralarını alamadıklarını söleyerek sözleşmelerini fesedip gitti.
ortega trabzonlu symek midir nedir onun gibi aptal sebeplerden gitti. kime sorsan ortega ve symek suçlu.
ribery kleberson olayında klüpler suçlu ki böle bi durumda şampion olsan uefayi CL ini alsan ne olur? o kadar kötü bi izlenim ki ülkemiz açısından.. sonra "adam gibi futbolcu gelmior" oluor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger
üye § 21 Nisan 2007, Cumartesi - 08:39 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

iyi oldu serdarın korayın klebersondan eksıgı yok bence ya da kleberson oynmak istemiyordu.fahri var yedekte ihtiyacımız yok.Ha birde ustune tazmınat hakkımız varmıs alırsak oda guzel olur.

Yani diyosun ki Serdar da Koray da Brezilya milli takımında ya da Manchester United'da oynayacak kapasitede oyuncular :)

Açıkçası hiç katılmıyorum. Delgado ve Ricardinho dışında elinde adam yok bence BJK'nın. Bir de Bobo diyorlar ama onu da çok beğenmiyorum ben istersen onu da ekle listeye.Tanınmamış yetenek bakımından da pek bir işe yaramayacak gençleri toplamış BJK. Ha, İ.Toraman ve Üzülmez ayrı tabii de geçen sene gelip de BJK gibi kulüpte oynayacak kapasitede diyebileceğim tek oyuncu yok.

@Patos: Kulüpler suçlu diyip kurtulmamak gerekiyor ama. Kulüp geciktirmiş parayı o ayrı mesele ama normal futbolcu da ilk gecikmiş aidatta kaçıp gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam adamların sorunları vardı, riberye teklif geliodu, kleberson herhalde ülkeyi sevmiodu ya da başka bişileri sevmiodu felan. bunlar normal şeyler. ama sen çekip gitme fırsatını nie veriosun adamın eline? senelerdir konuşuluor gs de bjk da paraların ödenmediği, geç ödendiği.. ilk defa olsa bile avrupada kaç futbolcu gördün huzursuz olduğunu kulüpten parasını alamadığını söleyen?
dünya kupasının yıldızını, mancester united tan aldık demesini biliosan o adama saat geciktirmeden parasını ödüceksin. ödemiosan başkanım yöneticiyim die dolaşmıcaksın hem bjk kulübüne hem ülkeye zarar vermiceksin. öle delgadolarla inamotolarla deividlerle "uefa kupasını , cl i alcaz" demeye dvm edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

ricardinho ya bisi demedim?
delgado yabancı kontejanını harcamaya değmicek kadar bi oyuncu bjk gibi hedefleri büyük bi kulüp için. bir çok türk oyuncu var ligimizde belki delgadodan daha çok katkı sağlıcak. konumuz kleberson da çok daha fayda sağlar hem hücum hem defansif yönden.
Sosyal ağlarda paylaş

Delgado bana kalırsa en az Ricardinho kadar önemli bir transferdi,ha ama dersiniz o kadar para vermeye gerek var mı Delgado'ya,bence yoktu.

Beşiktaş'ta oynamayı hak etmeyen futbolcu gösterin derseniz bana bir kere Burak,Fahri,İbrahim Akın'in o formayı giymesi bile ayıp bir şey.Baki ortalama yani nasıl desem adamın katkısı büyük ama bir o kadar da zararı var vs. tartışılır yani.

Bunlar dışında bana kalırsa gayet iyi oyuncular,ha iyi oldukları da tartışılır tabii ki,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İbrahim Akın bence iyi oyuncuydu, geleceği vardı ama harcandı.

Burak, Fahri, Serdar, Baki vs vs.. Hiçbiri BJK formasını kaldıracak oyuncular değil bence, en azından şu an için öyle..

i.akın, fahri,baki geniş kadro için gerekli oyuncular. sonuçta yedeklerde delgado,bobo gibi adamları tutamazsınız. ama serdar ilk 11 bence olması gerekiyor bu performansı ile.

ama burak kesinlikle bu sene için tam bir hayal kırıklığı. kötü oynayabilir, yeteneksizde olabilir ki yetenekli bir oyuncu bence ama bu adam tam bir çirkef. çirkef ötesi hatta. tekme atıyor, elle top alıyor, seyirciyle dalaşıyor, kendi takım arkadaşlarına el kol hareketi yapıyor. sonuçta sevilmeyen birisi olup çıktı. oysa beşiktaş yazarları burak için çok efendi diyor. umarım kendisini bir an önce toparlar, başarılı olur. yoksa hangi taraftar kendi oyuncusundan bu kadar nefret doluo sözler söyler
Sosyal ağlarda paylaş

İbrahim Akın harcanmamıştır, ne yaptıysa kendisinedir, o yaşta ayakta duramayan bi futbolcu olup çıktı, kim harcamış ibrahim akını? yeteneklerinden kimsenin şüphesi olamaz ,olmamalı..Avrupada yaşıtları ondan daha az yeteneklerle çoşarken ,kendisi kadro dışı, bu durumda kendisiyle oturup konuşması lazım..ne varsa kafasında çözer umarım...Kleberson en beğendiğim adamlardandı ama ne yazık ki ön libero mevki için çok kibar bi oyuncu, buna da tahammül edilmiyor.Türkiyede ön liberodan , topu oyuna sokmaktan çok mücadele etmesi, tekmeye kafa sokması isteniyor, ne yazık ki onda bu yok:S
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor ve patos ben Beşiktaşın bu sezon yalnızca 1 macını kacırdım gerısını ızledim.Acıkcası ışkembeden sallamışsınız arkadaşlar.
1)Delgado
Bence bu senenin en iyi transferidir.Uyum sürecini atlatamadan sakatlık sonra bır sakatlık daha geçirdi ilk yarıyı öyle kapattı.İkinci yarı toparlandı.Alexi çizgiye koy bakalım ne yapıyor?Bugunde rıdvan Beşiktaş taki kıpırdanmanın sebebi Delgado dedi bencede haklı.Sahaya çıktığı zaman yuregını ortaya kouyor bunu hissediyorsun.İyi niyetiyle elinden geleni yapıyor.Ceza sahası içinde kafayla top çıkarıyor.Bugunde Beşiktaşın ataklarında hep o vardı.Ayrıca Basel ın uefada fenerden ve Beşiktaşdan daha ileri gittiğini Delgado nun o takımı bırde forvetlerı vardı unuttum adını onunla beraber tasıdıgını hatırlatırım.23 yasında.
2)Serdar-Koray vs Kleberson
Bizim medyamız abartmayı sever.Klberson Man unt ta kac mac oynadı?Orada çok ciddi bir sakatlık geçirdi ardından da Beşiktaş'a geldi.
Ayrıca takıma yararlı olmadıktan sonra ronaldinho bos.Koray yaslandıda serdarın yasından haberın varsa ılerıde cok daha ıyı yerlere geleceğini tahmin edebiliyorsundur.
Beşiktaş'ın sorunu bektir.Sanki türkiyede bek yok hıc bır buyuk takımda duzgun bir bek oyuncusu yok.En iyisi İ.Üzülmezdi o da sakatlandı bakiye kaldık.

[ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 02:14 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

delgado neyi gereksiz?
beşiktaş şampiyon olursa bugun delgadonun attıgı güzel gol sayesinde şampiyon olucak?

o golü beşiktaşta kimse atamazdı bide ricardinho atardı

yıldız futbolcu bu işte.ki delgado yu beşiktaşta izledim cogu maçını gayette güzel top oynuo

klebersona gelince manchesterda beğenirdim cok.beşiktaşa gelince 1-2 maç iyi oynuodu geri kalanlarda yoktu.mutsuzdu belli gitmiş.ribery de bizim klüp hatalıydı onuda kaçırdık

bizim yabancılarımız kötü buna diyicek bişi yok.kimse inamoto süper demedi.iliç ara sıra iyi.song iyi gerisi boş yani.mondragonu saymıorum o bizden artık türk sayılır :)

bide gazetelerde okudugunuz her gs paraları ödemio yazılarına inanmayın.insanlar işlerine gelene inanıo beğenmediklerini yalanlıo.bazen geçiktigi dogru paraların ama galatasaray büyük bir klüp.maddi sıkıntısı olsada futbolcuların paraları bi şekilde ödenio.ödenmedigi zaman tabiki oluo kabul ediyorum ama haftada 1-2 kere illa gs para ödemio die yazılar cıkıo hepsine inanmamak lzm,zidane cimbomda henry fenerde gibi yazılara oldugu gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

passenger, bu görüşün işkembeden sallancak bi durumu yok. bende yeterince bjk maçlarını izliorum, fener maçları kadar olmasa da. bu bi görüştür benim gördüğüm kadaryıla gereksiz, sölediğin gibi sağ açıkta oynatıldığından ondan daha faydalı olucak bi sürü türk oyuncu var ve böle yaparak iyi bir bek alabilirsin onun kontejanıyla.
bu tartışma da alex in hiç yeri yok, ki yanlış ile örnek veriosun "koy bakiim sol a alexi" delgado yanlış yerde oynuosa alexin suçu ne? koy bakiim delgadoyu stopere gibi bişi. 10 numara olarak oynadığı maçlarda da istenilen verimi vermediğini düşünüorum. belki izlediğim maçlarda formsuzdu ya da başka bişi. ilerde beni şaşırtırsa da sölerim yanlış düşünüomuşum die.
basel-fener-bjk-uefa ile ilgili sölediklerin. ne delgadoyla ne o sölediğin forvet ile alakası var, bjk ı bilmem ama fenerin avrupada bişi yapamamısının sebebi yabancıları değil türk oyuncularıdır, bu konu çok uzun ayrı bi başlık lazım, olursa tartışırız.(ümit-deniz-selçuk-rüştü,kazma-kürek-kalas-kova)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...