fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 tanrı dedi 170 tane sok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 müslümanlıkla alakası yok bunun psikopatlık bu.müslümanlık çok güzel bir din aslında ama kabul gördüğü camia çerçevesinde insanlar hep geri kafalı yok tarikatçı bilmemne kendi kafalarına göre dini kurallar uyduran insanlar.he bunu yapan adam öyle demiş diye müslümanlıktan utanıcakmıyım?hayır.ama onlarınki müslümanlıksa ben peygamberim tövbe tövbe.ruh hastası bunlar başka bişey değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 net ortamındayız, haber hakkında detay öğrenmek istiyorum. link istemem gayet normal. kaldı ki dogrumu degıl mi diye degil olayı dogru duzgun okuyayım diye demiştim fakat fazla sinirlenmiş olmalısın ki herşey link degil vs. demişsin. neyse gormezden geliyorum. buldum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hayat kadini cocugu desen hayat kadinina gunah. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 02:51 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bunlar gibi cahil ve aşırı sağ görüşlü insanlar oldukça bu olaylar bitmez daha dün Hırant Dink öldürüldü, herşey unutuldu ve şimdi bu olay çıktı, hepsine küfürler yağdırdık lanetledik ama 2 hafta sonra unutucaz sonra tekrar üzülcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: hayvan? Yok hayvanlar böyle şeyler yapmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 kendimizi kandirmayalim ben kendimce iyi bir muslumanim orucumu tutarim cumama gidebilirsem giderim ama net soliyim islam dini bunu emrediyor. Islam dinini bu yuzyila uyarlamadigimiz surectede boyle olacak. Kandirmayin kendininizi kadinlar basinin kapali olmasini, cihati, diger dinleri yayanlari oldurmeyi, koleligi kabul ediyor. Niye kendimizi kandiriyoruz ki mevzu artik islam dininde bir reform ihtiyacidir 1500 sene once ki kurallar dunya yurumuyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 İslam da kendinden olmayanın katli vacipdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Kendi görüşüne göre iyi bir müslüman olan sen, o yazdıklarına inanıyor musun? İnanmıyorsan kendini nasıl iyi bir müslüman olarak görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 @matama sen bunlara inandığın halde nasıl müslüman olabiliyorsun onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 deistlik ftw o zaman =p , benimde bi yerlerimi keserlermi misyoner lan bu diye acep? diye düsündüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: ama net soliyim islam dini bunu emrediyor feto amcan mı öğretti bunları sana? yoksa kendi kitabında mı yazıyor adam öldürüp işkence yapmanın islam dini tarafından emredildiği.. lütfen saçma sapan şeyler yazmayınız islam dini hakkında bir kelime bilgisi olmayan insanları yanlış yönlendirmeyiniz... gerçekler Kur'an'da yazar merak eden açar okur gerçeği öğrenir bu kadar basittir.. heryerde Türkçe meali var arapça bilmenize bile gerek yok ama bilmeden konusursanız bu yükün altından kalkamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 feto ? ben ? :) ac oku o zaman kitabi ne diyor bakalim basini kapa diyor mu diyor ? savastayken yaptigin herseyi kabul ediyor mu ? kadinlara ne kadar hak veriyor mu ? ac elmaliliyi oku ole uzaktan artislik yapip kitapta yazmiyor atiyorsun triplerine girme oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 saka bir yana benimde bildigim sadece söyle bir sey wardır islam da sana ya da başkasına zulüm edilmesine izin verme. yane onlara karşı savaşmak vaciptir de kalkıpta rakta milletin karılarını düdükleyen hastalıklı tiplere gıkını cıkaramayan bizim yarım akıllılarımız onlara sinirlerini aynı dinden olan diger masumlardan cikaracak kadar da dinsiz imansızlar işte , lan ben kendimi öle boş beleş adam derdim ama allah korusun milleti öldürecek kadar nefretle dolmadım hiç aman aman diyorum nereye gidiyoruz böyle toplumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 by_hacker_warwas sen sadece kitabi mukaddes in fazla eşlilik için yazılmış olan yerlerini okudun sanırım? arapça okuduysan sadece okumuş olursun git mealini oku bakalım bunlar yazıyor mu yazmıyor mu? [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 09:45 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 anlatamadigimda bu simdi siz bundan 1500 sene once mekkede hristiyanligi yaymaya kalksaydiniz malatyada yapilan adamlara yapilan yapilirdi. ve kitapta bu yaziliyor denirdi 1500 sene sonra adam kitap degismez ben yine aynisini yapiyorum diyor. reform yapmamiz lazim. sonra mesela hazreti muhammedin kolesi vardi e ayni sekilde kolelikte serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 edit. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 09:53 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 "Andolsun! Sen beni öldürmek için elini bana uzatsan da ben seni öldürmek için sana elimi uzatacak değilim. Çünkü ben âlemlerin Rabbi olan Allah’tan korkarım" "Şu dinlerini parça parça edenler ve kendileri de grup grup ayrılmış olanlar var ya, (senin) onlarla hiçbir ilişiğin yoktur. Onların işi ancak Allah’a kalmıştır. Sonra (O), yapmakta olduklarını kendilerine haber verecektir" "Sen onları bırak, uyarıldıkları günlerine kavuşuncaya kadar batıl inançlarına dalsınlar ve oynasınlar. " Ben burada gidip kendi dininden olmayanları öldür diye birşey göremiyorum. Bulan varsa gelsin yazsın bilgi edinelim. Gidip kritik zamanlarda Türkiye'nin başını belaya sokmak için her türlü hayvanlığı yapıyorlar sonra müslümanlık perdesini kullanmaya çalışıyorlar...tabi yerseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 matama gercekten garip yazilar yazmissin. dinin kendinden olmayani oldur diye bi emri yok bunu nereden uydurdun anlamadim eger ki boyle bir uygulama olsaydi bunu osmanli devleti cok basarili bir sekilde kimsenin gucu osmanli ya yetmedigi donemlerde kimse agzini acamadan yapabilirdi. Biliyoruz ki osmanli devletinde gayrimuslimlerden alinan bi vergi bile sistemde mevcuttu. bilmiyorsaniz insanlara muslumanligi yanlis ogretmeyin. neymis musluman olmayani oldurun hayir isin komik kismi bilmesek inanicaz. Ayrica kitabi nasil uptade ediceksin onu da anlamadim benim bildigim kadariyla cagimizda vahiy alabilecek kimse yok. belki ben yanlis biliyorumdur :) (noktalama isaretleri icin kusura bakmayin su an bilg te ufak bi prob mevcut) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 islamı karalayanlar demodenin kralı olmuşlar,ötüyorlar. saygılı olun,sınırlarımızı zorlamayın. islam dini neyi emrediyor be ? bir masum insan varsa oraya girmemeyi,ona kıymamayı peygamber'in amcasının hunharca öldürüldüğü,yurdundan atıldığı,arkadaşlarına işkence edilidği,mallarına el konulduğu anlarda,o insan kendi şehrine geri dönerken bütün bunları yapanları ,islamiyet budur dercesine affederken,ne hakla,ne sıfatla,neyi bilerek burda ahkam kesiyorsunuz. ne kadar siyer kitabı okudunuz ki sallıyorsunuz kafadan terörist dini islam diye. sizin yüzünüzden danimarka da insanlar türüyordur karikatür krizlerine neden olan,müslümanları öcü göstere göstere ayrımcılığın dibine vurdunuz,yıllardır yapıyorsunuz aynı şeyleri,bu tipler de sizin eserleriniz. siz değil misiniz horgören insanları,sırf biraz dindar diye yerin dibine sokabilen,direk rejim düşmanı ilan eden,alınmıyor,ama her toplumda ve dinde olan bir psikopat alınıyor,yaşı da 17-18,din hakkında da sizin kadar bilgisiyle gaza geliyorlar. sonra boğaz kesmeceler,yok polatçılık,yok cartlık,curtluk. kritik dönemde türkiye'nin kürdü,türkü,alevi,müslüman,hristyan,ateisti bir araya gelmesi için herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor,bir yerlerini yırtıyorlar,siz de ayrılık şarkılarını bağırın,bilmediğiniz konular hakkında yorum yapın,daha itin aramızdaki değerleri. bence en iyisi susun siz,anca o zaman sıra size gelecek çünkü,kal'a alınmaya başlayacaksınız. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 20:48 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ya konuyla alakası değil de Niye bazılarımız otaboka bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum diyor. Yani bu olaylar sadece bu ülkedemi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bu böle işte...o karikatürleri çizen heriflerde aynısını yapıyo... kur'an da işte düşmanınıza anlatın inancınız inanmassa tekrar anlatın yine inanmassa onu sağ salim evine ulaştırın...sizlere ve işte ananıza babanıza el uzatmaya kalkarlarsa öldürün gibi bi kısım war... burdaki öldürün kısmını alıp islam terorist dini diyo...sen yawrucum kılma cuma namazı oruçta tutma boşuna...sen dinini bilmiosn bile...kılalım nolur nolmaz şeklinde okuduğunn duanın bile anlamını bilmiosn...sen en iyisi sus bilmediğin şey hakkında atıp tutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Hani diyosunuz ya bazılarınız "müslümanlık öldürmeyi emrediyo" diye, işte Şuanda o vahşeti yapmış olanlar da aynı görüşü paylaşanlardır, sizinde müslüman olmanızdan korkarım ben.Bu nasıl cehalettir.Allahtan tarafından gönderilen tüm dinler! sadece müslümanlık diil( din ayrımı yapmayın ) iyiyi güzeli göstermek ,insanlara doğru yolu göstermek için yollanmıştır.Kitapta yazılanı geçiyorum, Hangi ilim bilim akıl mantık alır müslümanlığın ve diğer dinlerin insanları katletmek için yollandığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: blackchaos demiş ki: ya konuyla alakası değil de Niye bazılarımız otaboka bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum diyor. Yani bu olaylar sadece bu ülkedemi oluyor ? Ya bırakın istemeyen gitsin zaten yeterince kalabalık nüfusumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Yanlızca bu ülkede oluyor diyen yok ama ben bunların olduğu bir ülkede yaşamak istemiyorum amerikada da yaşamak istemiyorum almanyada da türkiyede de..Ben sabah kalkınca gazetede bunları okumak istemiyorum ve işin kötüsü bunlar gibi düşünen insan sayısı gözle görülür biçimde arttık ülkemizde bundan rahatsız olmam da gayet doğal diye düşünüyorum kim ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar