Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 gözümsün zaugna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 depeche mode? bana kalsa sabaha kadar çalarım dm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ray charles için demiştim onu ama neyse sdfsd sen toptan çok şekersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 eyv=) bir kez daha Depeche Mode, son yarım saatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Kings Of Convenience iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yarım saatliğine falan girmişken 3 saat yayın yaptık efenim. Dinleyen herkese teşekkür ettim, let the sunshine hepinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yayına girdim + günaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 up yayındayım http://forum.paticik.com/radyo/ [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:42 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Nazar değmesin hiç buffer sız dinliyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 eheh güsel güsel ben dotaya baslıcam simdi playlistten gidio yaıyn foruma bakamayabilirim girmek isteyen varsa da girebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 of imbayım 4 kisidinliyo bu saatte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 iyi geceler tunca :) daha çok tunca istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 eheh teşekkür ederim beni sizler yarattınız =P(günaydın bu arada =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hadi tunca yayın bekliyoruz! (sadık dinleyici) arkadaşım mikrofonun açık kalmış sesin geliyor arkada biriyle konuşuyosnu.. "download proramı indiriyoruz.. çalıştırıyruz.. " yanındaki de kız ha.. çapkın tunca [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 13:57 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 13:57 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Tunca hatunu çıkar aradan bişi anlaşılmıor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 lol kapadım annemdi bu arada =P ablamda macintosh var da neden dandik oldugunu anlatıodum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Obarey death :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 10 dakikalık latin yayını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 girdim yayın istek alabilirm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 amma da test ettik :) tembel edmin yap artık su yayın çizelgesini dimi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 dyna hazır görmüşken seni burada bir daha söylemek istiyorum isteğimi. Acaba yedekler de accuk test edebilir mi, bazı zamanlar onların da yayına gireceğini söyledin. hazırlıklı olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 evet tembelsiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 yedekler suan yayına girmiyor. 1. yayın çizelgesi yapılacak 2. yayına baslanacak 3. bir süre bakılacak ve her gün belli saatlerde bosluklar oluyor ise yedekleri o saatlere yerlestirecegiz. yani gerekli görüldügü zaman yedeklere test etme şansı verilecek zaten ve yayına baslayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 son dakka golu atayim testte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 JAZZ şimdi bu rdayoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar