SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bugün ekşide gezerken gördüm şimdi arkadas şöyle demiş bi entryde soyle buyurmus; "ligin sonu yaklaşmış ve lider takım daha penaltı kullanmamış. üstelik sezon başından beri tüm uzmanların ortak görüşüne göre fenerbahçe lehine verilmesi gereken en az 7-8 penaltı var. kısaca arka arkaya 8 net penaltının verilmeme olasılığı yaklaşık 65 binde 1 ihtimal. peki bu ne anlama geliyor?" 15 adet yuksek matematik ogrencisi arkadasimla,2 gundur her turlu olasiligi denedik,milyonlarca permutasyon hesabi yaptik,ama 65 bin rakamina bir turlu ulasamadik.bu nasil bir olasilik hesaplamasidir,nasil bir bir kelime bir islem mantigidir anlamadik.kendisinden bu sonuca nasil ulastigina dair bir aciklama bekliyoruz,arkadaslarim okullarini birakmak uzereler. (dream endless, 18.04.2007 12:22) ardından gelen yorum ise beni öldürdü kendimi dışarı atmak istiyorum yorumu doğrudur yanliştir bilemem ama matematik hesabı 15 adet yüksek matematik öğrencisinden daha iyi zannedersem. 8 adet penaltının üstüste verilmemesi olasılığını hesaplarken, bir kabulden yola çıkıyor. penaltının hakem tarafından görülmeme olasığını %25 yani 1/4 kabul ediyor. ondan sonrası ise basit çarpma işlemi. 8 tane 4 ü çarpıyor ve 65536 ya ulaşıyor. bu arada kendisi bu sekiz pozisyondan sadece birinin penaltı olmadığına inanıyor. futboldan az çok anlayan herkes de bu konuda 2 eksik, 1 fazla aynı fikirde. sanırım sadece hıncal uluç ve kazım kanat katılmıyor kendisine. habire önümüz kesiliyor, beşiktaşa karşı komplo, fenerin güdümündeki medya söylemi içerisindekiler kimsenin avukatı değil fakat, gayet açık olan bir gerçeği seyirciye sunan ahmet çakar fenerin avukatı. bu sekiz pozisyon vuku bulmadı mı? ahmet çakar 3d animasyon programlarıyla mı hazırladı bu programları? adalet ve vicdan bir fenerbahçe sevgisinin gerisinde kalmamalı, doğru. ama fenerbahçe düşmanlığı da gözleri kör etmesin. (bazarov, 19.04.2007 18:38) #10771143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hastasıyız.. adam stand-upçı filozof bir kere, futbol yorumculuğu beklemeyin.. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 19:52 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 konu dışınada bu yakışır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Üsttekinin yorumu da alttaki ayar verenin cevabı da oldukça yarıcı :) Ama daha yarıcı olan Ahmet Çakar. Geçenlerde programını izlemeye karar verdim. Ben hayatımda bu kadar ilginç bir program izlediğimi hatırlamıyorum. Birkere futbol programı ama programda futbol pek konuşulmuyor. Felsefe,bilim,sanat falan hertürlü şeye girişiyor adam futbol hariç. Bu adam deli yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kazım kanat: - şimdi bu pozisyon hem penaltı hem kırmızı kart.. ahmet çakar: - kazım abi, bak mübarek gün için beni bir dakika dinle. dinleyecek misin ? k.k. : - tamam doktor a.ç. : - şimdi defalarca anlattım yine anlatacağım. ersin gel ! ( "her itme itme değildir, her çekme çekme değildir" hareketini uygulamalı olarak göstermek için ersin düzen' i çağırır. ) ersin düzen: - hocam, ben solağım, her seferinde sol tarafta gösteriyorsunuz hareketi. a.ç. : - gürcan sen geç o zaman buraya, benim sol solumda kireçlenme var, ancak sağdan gösterebilirim. gürcan bilgiç: - ersin yapsın. a.ç. : - ersin gel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ahmete laf yok. bi numara o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 puahuah yarılıyorum bide şunlar vardı ahmet cakar: (kazım kanat'a) sen şimdi benjamin toshack'ı seversin.. kk: seni de seviyorum ben. aç: o zaman ben toshack oluyorum?.. düz mantık.. aristo mantığı. yine aynı gece, zamanında kanal d'de programa konuk gelen benjamin toshack'ın bonfile ve kırmızı şarap istemesi karşısında "acaba bizimle toshack mı geçiyor diye düşündüm" demişti. a.ç.: gel seninle bir oyun oynayalım.. sen gerets ol, ben ahmet olayım.. k.k.: olmaaaz hoca, olmaz..(çeyrek saniye geçmeden) a.ç.:peki ben gerets olayım, sen ahmet ol.. k.k.: !!?? (mavi ekran) bide şöyle bişey var kazım kanat: seneler önce otostopla gittim fransa'ya, paris'e. dolaşmaya değil ama uvr müzesine görmeye. ahmet çakar: ne müzesi? k.k: uvr uvrr! pari. pari. (ne fransızca varmış be!) ersin düzen: louvre müzesi! a.ç: haaa luvrr müzesi. ben de gittim geçen sene. k. k: senin paran var gidiyorsun. ben otostopla gittim. uvra! a.ç: tebrik ederim seni. k.k: dalga değil gerçek! otostopla gittim uvra. a.ç: peki kazım abi sen entellektüelsin di mi? k,k: evet. a.ç: şimdi sana bir soru soracağım. (aklına bir piçlik geldi yine, ağzı kulaklarında soruyor.) hani sen bu programın medarı iftarısın ya tıpkı senin gibi çok meşhur bir eser var lovrrr'da. ismi ne onun bana söyler misin? k.k: kem. küm... hocam bakış açısına göre değişir o. a.ç: bırak allah aşkına ne değişir yahu en ünlü diyorum sana. da vinci'nin eseri hani? k.k: kimine göre mona lisa, kimine göre bilmemne... a.ç: (pis pis sırıtarak) bravo. seni tebrik ediyorum. bana bu gece unutulmaz bir ders verdin! (kopuyorum burada, nasıl bir özgüvendir bu allahım!) helal olsun sana. k.k: (hafif mahçup) kem kümm. eğer hinlik yapmıyorsan sağol. estafurullah yani kem küm. a.ç: dalga geçmiyorum yahu, çok ciddiyim. ben hinlik yapmam. derikt söylerim. (atma ahmet hocam din kardeşiyiz.) konu konuyu açıyor. karşılıklı iltifatlar. tek kelime futbol yok. geyiğin dibine vuruluyor. herkes kopmuş. derin bir rehavet var hepsinin üstünde. artık kapatırlar programı derken ahmet çakar toparlanıyor bir anda doksanlara çakıyor voleyi: hem kazım hem ben doksanlara takılıyoruz. a. ç: da vinci'nin son akşam yemeği tablosu vardır ya meşhur. oradaki soldan üçüncü adam aynı sen kazım abi. bire bir benziyor. çok ciddiyim. bak aynı sen. aynı topsakal. aynı. yanlış söylemiyim ya ikinci ya üçüncü adam. sanki seni yapmış da vinci! kazım kanat, ersin düzen, gürcan bilgiç ve ben, artık tam anlamıyla kopuyoruz. ahmat çakar son noktayı koyuyor: a.ç: yalnız sayın kazım kanat bu gece bana çok büyük bir hayat dersi verdiniz. kendi adıma sizi kutluyorum, iki yıldır şu programı yapıyoruz, şu son on dakikalık performansınızı daha önce hiç görmedim. tebrikler. haa gürcan papaz bu gece sende kaldı. ama çok üzülme! ekşiden alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mermileri yedikten sonra iyice aklı başından gitti bu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 en sevdiğim diyaloglardan biri a.ç. : shaq adam değil dedik gitti nba'de bilmemne şampiyonu oldu. tebrik ediyorum kendisini e.d. : tebrik ediyosunuz? a.ç. : etmiyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ahmet Çakar pwnz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yorumlariyla ilgili olmasada;bordeaux-milan macindan bi görüntü var ahmet cakar'in hakemlik yaptigi... http://www.youtube.com/watch?v=Q793W4mQoS8 3. gol gercekten cok guzel bi gol :P spikerde cosuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ya nasıl bir zekadır ön direğe doğru kesilcek bir topun rotasında durmanın... Yada geççeksen dikkatli geç , eğil falan birşeyler yap yani olmaz böyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ahahaha ben bunu yeni gördüm ya:D adam direkt barajın dibinde yürüo auhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 o kaleciye kızıyo aslında lan salak burada 2 kişilik baraj olur mu diye 3. adam görevini yapmak için duruyor orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 İzlemesi inanılmaz zevkli bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 asist yapmıs adam heuheheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ne zaman cıkıyo bu adam ya bi türlü denk getiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ptesi geceleri.12 gibi baslıyor sanırım atv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 saol kuruyorum saatimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Öss senemde üşenmeyip oturup Telegol izliyordum gece yarısına kadar bu adam için. İşin ilginç yanı futbola ilgim sıfıra yakındır =) Sıkılmıyordum üstelik, öyle bir adam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=KKU5dbmIhtY bunu da izleyin bordo-milan maçıyla ilgili ahmet çakarın yorumu :D [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 17:14 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 haha Kazımla,Gürcanın gazına nasıl geliyor ya. Ondan sonrada Ahmet Çakır saldırıyor Kazıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dün gece izleyen varmı bilmiyorum ama bombaydı gene ahmet çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 evet dün gece mükemmeldi ahmet çakar kıç muhabbeti kopardı beni utanırım falan diyo hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ekşi sözlük'te görmüştüm bir aralar,eleman artık santra başladığında PREVIOUSLY ON AHMET ÇAKAR bölümü konsun demiş,kopmuştum yaaaaa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar