Guru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 If my life or death I can protect you, I will. bende aragorn cıktım ehu :) [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 10:56 tarihinde, Guru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 @senko Kosh denen karakter eski bir bilimkurgu dizisi olan "Babylon 5" daki iyi ırkları temsil ediyor ama düzenin sadece kendi kurallarıyla gelebileceğine inanıyorlr ve kendilerine karşı gelen ırk olursa ortadan kaldırıyorlardı ve bu Kosh denen elemanda onların Babylon 5 kolonisine gelen elçileri.. açıkcası güzel filmdi severdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bu arada üzerindekide kıyafet ise onların zırhı o kadar ileri bir ırk olmuşlarki sadece enerjiden oluşuyorlar tüm gemi ve zırhları bir tür organik akıllı varlıktan oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Boldly striving to overcome the darkness both in this world and within yourself, you are righteously devoted to forging your own destiny. It's your choice, but I warn you not to underestimate my powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 tyle="border-color:#f8f8ff;" border="2" alt="Which Fantasy/SciFi Character Are You?" alt="" /> lol voldemort çıktım:D [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 19:36 tarihinde, synorin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bende obi-wan kenobi ciktim [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 23:43 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Harry Potter çıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 A venerated sage with vast power and knowledge, you gently guide forces around you while serving as a champion of the light. Judge me by my size, do you? And well you should not - for my ally is the Force. And a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us, and binds us. Luminescent beings are we, not this crude matter! You must feel the Force around you, everywhere. tebrik ediyorum isabetli sonuçlar veren bir test olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ahah gollum çıktık la?! A cunning creature that is the victim of rotten circumstances, you can be lured by great temptations. It isn't fair, my precious, is it, to ask us what it's got in it's nasty little pocketses? [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 11:21 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Kim bu ya :p A zestful and passionate charmer, you gain acclaim by maneuvering yourself to achieve your own agendas. I want a rebirth of glory, a renaissance of power! Londo is a character in the Babylon 5 universe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 gollum'dan dandik bir canlıya benziyor yahu o dsf, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 With good intentions but misunderstood motives, you are a hardy, if somewhat unreliable, companion. [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 18:17 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bi eşim daha yok be afdfsdf Yalnız harbi, baya uğraşmış heralde adamlar çeşit olsun diye. 4 sayfada 1284712 farklı karakter çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 http://www.geocities.com/mydigitalview/lotr_person.html birde bunu yapın Ben Aragorn cıktım ama hadı hayırlısı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Ben bunda Frodo çıktım ajsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 2. test'te Arwen cıktım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ohş masticore tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Kojiroh kader arkadaşım benim. Ben de Frodo'ymuşum.[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 17:25 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Çok pis kızarız asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Struggling for self-assurance over hidden angst, you are highly adept and full of surprises. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 11:17 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 If my life or death I can protect you, I will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 An experienced survivor who has maneuvered around many obstacles, you are looked up to by those who rely on your good judgment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Intensely harnessing negative energies for personal gain, you demand respect from all around you. Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent. Fear is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Data çıktık Star Trek'ten... Neyse herşeyde bir hayır vardır be abisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Dwarf olduk ii mi. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 03:24 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar