Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 900$ Evet 1982 tarihinden beri hala muazzam durumda olan bu gitarı satıyorum. - Japon yapımı -1982 de yapıldıgı için gitar ekstra değerli. Ağac yaşlandıkca ton güzelleşir bilirsinizki - Custom Madedir.[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 01:43 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 çok güzelmiş be canım çekti takas düşünür müsün hacım konuşalım bi ara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 o gövdedeki çizgiyi bilerekmi yapmışlar dikkatimi çekti hiçgüzel durmuyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 lex ben guy para yada macintosh lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bulurz farkmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 nerden buldun lan onu :D sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Agacın gövdesini bozmamışlar güzel bir gitar zaten biraz inceleyip yapıldığı ağacın kaç yaşında olduğuda anşılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 acil para lazım ondan satıyorum... fiyat 900$ ilgilenen yok mu lex hakkaten alcaksan veriyim yani cok para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Lan satmasam talibi bitmez satsak talibi olmaz nasıl iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ne güzel gitar yaw insanın alıp çalası geliyor :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Dedim ya satmasam herkes talip olur =) Satıyorum talip cıkmıyo bu seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 gitar caliyo olsam ben alirdim =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 aquila alsın bana versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 aquila sen al bana ver ben sana çalmayı öğreteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 cok ama cok acil satiliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 SB70 mi bu? Alamam ama, meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sb70e çok benziyor ama bazı yerlerinde farklar var dolayısıyla sb70den farklı bir model olduğunu düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sen bunu yazmadan bir hafta kadar önce yeni bir esp almıştım kendime. üzülmem mi lazım bilmiyorum. Hele SB70 ise belki de ağlamam lazım :p Bir hafta daha erken satmaya kalksan olmaz mıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 araştırdım hocam ibanezin sitesine mail attım. sb70miş ama upgrade edilmiş gibi bişimiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 gitarın ne takas yapabiliriz belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yok abi. Ben seviyorum Eclipse'imi. Seninkide çok güzel ama alırsam bir sürü upgrade yapmam gerekecek - manyetik falan değiştirmem gerekecek. Param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 üstüne para yada çok özel manyetikler koyabilirim bende eclipse arıyorum nitekim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar