Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Kızın teki boynuzu takınca aklı başına gelir, akıl başta değil yaşda geyiği doğruda güzelim, -1 yaşında ki portakalın kızlar konusunda ki tecrübesi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 wlala en son denemeye kalktıgımda. Performansımdan düştüğümü anladım. Bence deneme deneyenede karşı çık elinde sonunda kapak oluorsun demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: pişmanlık hissimin son safasına geldim bu gün .. okula gitmedim oturdum bir cafede 3 saat boyunca düşündüm en sonunda karar verdim kordona gittim ilk kızı aradım 10 dakikalık bir görüşmeden sonra kız hayvan .... diyerek yüzüme kapattı... 3-5 sigara yaktım sonra diğer kızı aradım onada aynı konuşmayı yaptım 10 dakikaya yakın bir sürede o dinledi ilki gibi sert cıkmadı ve son olarakta eğer sana karşı ciddi birşeyler hissetseydim ilk gördüğüm yerde yüzüne tükürecektim dedi ve sorunlarını benimle paylaş diyerek kapattı .. kafam karışık... keşke yapmasaydım ama bilmiyorum insan hayatında hata yapıyor böyle ben bundan ders cıkararak bir daha kızlara yaklasmamayı istiyorum.. tavsiyeleriniz vs. yorumlarınız için teşekkür ederim.. up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 birincisi 3-5 sigarayı birden mi içtin naptın? ikincisi gay mi olacaksın madem napacaksın? yaklaş yaklaş kızlara da bu sefer ikili veya daha fazlalı kombolar yapma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 neden bütün konuyu tam olarak okumayıp böyle saçma sapan yorum yapmaya devam ediyorsunuz? aseksüel olmaya karar verdim bundan sonra evet tövbe yarabbim .... paylaşım ruhu yok sizde birisi gelsede dalga geçsek diye uğraşıyorsunuz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: aseksüel olmaya karar verdim bundan sonra evet tövbe yarabbim .... Cok faydali olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 payla$ım ruhu yok demi$sin de,evet biz de senin ki kadar payla$ımcı bir ruh yok sanırım.zira iki kız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 lolllllll diyorum başka birşey demiyorum bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bence iyi yapmışsın... kızlarla sevgili olayını aşıp normal olarak arkadaşlıklar kurmaya bak bence zamanı gelince karşına sevebileceğin birisi çıkar zaten... Çıkıncada hakettiği değeri ver ona.. Sigarayı bırak, biraz düzel, çık dolaş... Sen ayrıldın ben rahatladım lağğn burda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Sen aseksüel mi olacaksın? utanıyorum lütfen olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 beğn olmam =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Arkadaşım , kız dediğin bir aparat , bir obje vs. değildir . Lâkin iki kızı birden idare edip de "marifet mi bu yaptığım ehi , ama nolursa olsun çok karizmayım" diyen , objedir , aparattır , usb den beslenmesi makbûl olur . k ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Xaenin +1 ya arkadaşlar bunu anlayamıyorsanız bile empati yapmayı deneyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ikisinden birini secerek devam edeceksin. hangisi dogru olani diye dusunme. yuce kisilik al bundy'nin dedigi gibi "hangisini secersen sec sonucta yanlis olani sececeksin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu gün 6. gün.. saat 20:20 sigarayı bıraktım dün.. 6 gündür kızlarla ilgi alaka kesip 1 gündürde sigara içmiyorum kendimde bir düzelme hissetmeye başladım.. zararın bir tarafından dönüp kar ettim.. iyiki de ikisinede doğruları söylemişim bu sayede yaptıgım bir kötülüğü dürüst olarak düzelmeye çalıştım.. o kadar ayar verdiniz vs. hepsini hakkettiğimi biliyorum ama çok abarttınız :( neyse teşekkür ediyorum içimden geldi yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 oha emin misin, hayatinda 6 gun nasil kiz olmaz bi insanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 normalde yaptıgın yasak seylerın tam tersını yaptığın için geçici bi rahatlama yaşıyosun. 3 4 gün sonra eskiye dönersin merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 12. günde büyük bir farklılık sezip erkeklere yöneleceksin ey oğul. uyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu gün 8. gün aşksız hayat sigarasız hayata benziyor ikisini bir arada yaşamak insanı alkole çekiyor.. alkolde .. yoluna götürüyor.. bu gün bir kızla tanıştım iyi anlaşıyoruz bakalım ne olacak.. bu sefer yaramazlık yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 rakı & şalgam tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Vermez o diyim ben sana iki günede bırakır bak abla( abla nerden çıktı ya) tavsiyesi üstüne düşme. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 00:17 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bilmiyorum içimden bir ses belki bu sefer doğru taşı oynadığımı söylüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Satranç mı bu? fil atın üstüne binerse görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yok o kadar saçma bi hamle yapmam ben merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 upluyorum çünkü diziyi izlerken aklıma geldi [spo][/spo] said: valla üstündeki mavi hedeyle mala vuracağına sanayii de kaportaya vurur anca.. o mavi şeyi giysem ben de impotent olurdum bak.. walla giyen kişiye göre değişiyor, çıkardıktan sonraki potansiyeline bağlı, mavi hede o kadar mühim deil [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar