Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kız birden idare...

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

said:
pişmanlık hissimin son safasına geldim bu gün .. okula gitmedim oturdum bir cafede 3 saat boyunca düşündüm en sonunda karar verdim kordona gittim ilk kızı aradım 10 dakikalık bir görüşmeden sonra kız hayvan .... diyerek yüzüme kapattı... 3-5 sigara yaktım sonra diğer kızı aradım onada aynı konuşmayı yaptım 10 dakikaya yakın bir sürede o dinledi ilki gibi sert cıkmadı ve son olarakta eğer sana karşı ciddi birşeyler hissetseydim ilk gördüğüm yerde yüzüne tükürecektim dedi ve sorunlarını benimle paylaş diyerek kapattı .. kafam karışık... keşke yapmasaydım ama bilmiyorum insan hayatında hata yapıyor böyle ben bundan ders cıkararak bir daha kızlara yaklasmamayı istiyorum.. tavsiyeleriniz vs. yorumlarınız için teşekkür ederim..

up..
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün 6. gün.. saat 20:20 sigarayı bıraktım dün.. 6 gündür kızlarla ilgi alaka kesip 1 gündürde sigara içmiyorum kendimde bir düzelme hissetmeye başladım.. zararın bir tarafından dönüp kar ettim.. iyiki de ikisinede doğruları söylemişim bu sayede yaptıgım bir kötülüğü dürüst olarak düzelmeye çalıştım.. o kadar ayar verdiniz vs. hepsini hakkettiğimi biliyorum ama çok abarttınız :( neyse teşekkür ediyorum içimden geldi yazdım..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

upluyorum çünkü diziyi izlerken aklıma geldi

[spo][/spo]

said:
valla üstündeki mavi hedeyle mala vuracağına sanayii de kaportaya vurur anca..

o mavi şeyi giysem ben de impotent olurdum bak..

walla giyen kişiye göre değişiyor, çıkardıktan sonraki potansiyeline bağlı, mavi hede o kadar mühim deil

[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...