Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hanim koş, paticigi playboylar basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 @by_hacker_warwas Yoksa iki tane mi? aman tanrım fanteziye gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 2 ayrı telefon ,para ve çeneye bakan bir durum ama bence yapma erkekler genelde çok düz düşünürler kızlar daha ayrıntıya inerek düşünürler anlaşılırsa hoş olmaz. etik olarakta uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 /clap diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ya sen ne sanıyorsunki kendini? Utanmadan bunun için topic açabilecek kadar normal görüyorsan bu durumu bence kendi kendine bir düşün derim ben napıyorum diye... Empati yap ne biliyim bunların hiçbirine gerek yokki neden en baştan böyle bir işe giriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 en azından mayhem bile bir tane idare ediyordu. Bişey oluncada resliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: Utanmadan bunun için topic açabilecek kadar normal görüyorsan bu durumu sen hiç rast gelmedin mi iki kızla birden birlikte olan bir erkeğe... gelmemişsen sende bir anormallik var demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: sen hiç rast gelmedin mi iki kızla birden birlikte olan bir erkeğe... gelmemişsen sende bir anormallik var demektir.. Haklisin normalde de dortten asagi kurtarmiyor zaten degil mi? Boyle buyuruyor 'buyukler'. Bu baglamda sanirim dedigin gibi anormal oluyoruz hepimiz. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 22:31 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 22:32 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 allahın hakkı üçtür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 islamiyette 4kadına izin vardır kabuki tiyatrosunda 5 uğurlu rakamdır ama 6 yok! en sendiğim sayı altııı! edi ile büdünün büdü olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 oy oyy yaptıkları yetmiyor gibi birde çemkiriyor.. insan ziyanı diye bir laf vardır,bir çağrışım yapıyor mu sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 eh vurun kafasına! linç edin.. sakiin lam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Yahu eleman 14-15 yaşında, bir ve üzeri sayıda kız tavlamayı marifet sanan birisi, sizde döşemişsiniz lafları. Bu ne benim mi kafam iyi neler oluyor burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 yok kafası güzel olan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 çocuk olmamak lazım bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Muhallebi, 14-15 yaslarinda birileri kendine getirmezse bu tipleri daha tehlikeli oluyorlar ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 akıl yaşta değil baştadır siz rahat olunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 doktorlar böleleri için kendi halinde bırakın diyolar boşwerin...psikolojik sorunları war belliki [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 14:31 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Rahat olun 3.'yü yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 takıl genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: Çok günah arkadaşım. Eğer dindaşınsa kızlar hemen bırak bu kötü eylemi. Dindaşın değilse vur aq bu ne demek ya, dindaş değilse istediğimizi yapabiliyoruz yani? insan değil sanki onlar... daha saçmasapan şey duymamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ahaha adam espri yapmış espri.. (hem de absürt mizah anlayışı bile diyebilirim hatta) kim yapmış bilmiyorum ama bravo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 espri yaptıysa sonuna bi ":P" yada o tarz bi ekipman koysunda anlayalım deilmi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 şimdi ironiyi anlamayan nesle aşina değilim diyeceğim =P ama keyfim yok çok.. keza hastayım feci: benjamin.. selpak.. -al abi... +FIRRRKKKHJJJTT (<- sümkürme efenkti) -abi hastasın sen feci +he benjamin.. öhhö hö hö.. -bi sıcak ıhlamur içsen +iyi gelir benjamincim -çuuuuuv çuuuv çuuuv (<- hapşırık efenkti) +benjamin kendine de koy bi ıhlamur.. sen de hastasın.. içine de limon ve adaçayı at.. bi de bal koy -taam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: sen hiç rast gelmedin mi iki kızla birden birlikte olan bir erkeğe... gelmemişsen sende bir anormallik var demektir.. İnan ben hiç iki kızla birden olan bir ERKEĞE rast gelmedim... ve bugüne kadar sevmediğim hiçhimseylede ilişkim olmadı 'sevgili anlamında' ve yine bence sevgi iki kişiyle aynı anda yalanlarla dolu paylaşabileceğin kirli bir duygu değil... Kabalaşmak istemiyorum ama senin hakkında ne düşündüğümü tahmin edebiliyorsundur bu konuda... Senin için yazık bundan biz zarar görmeyiz.Bence hemen birinde karar kıl ve daha fazla kandırma ikisinide ha ikisinin birbirlerinden haberleri varsa bize gönder sen onları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar