AthleT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Evet... Millet denize gireren -evet denize giriyorlar- biz montlarımızı, atkılarımızı giyip öyle geziyoruz. Sabah 06.00 sularında başlayan kar yağışı tüm gün sürdü, Cuma'ya kadar da devam edecekmiş. Söylenenlere göre bu sene yaz mevsimini "bay" çektiğimiz için mevsimler: Sonbahar, Kış, İlkbahar, Kış olarak sıralanmış. Küresel ısınmadan nasibini alamayan ilk ve tek şehirde biziz muhtemelen =) Bunlarda çekebildiğim görüntüler =)[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 20:32 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 İnsight Erzurum orası, çok da garip değil gibi? Gerçi sen daha iyi bilirsin garip mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Millet kürsel ısınma diye çırpınınca şaşırdım tabi. Ağustos'ta kar yağmış bir memleket ama bu kadarını beklemiyordum. Ekim'in 18'i gibi hava ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yanlış bilgiyi düzelteyim..küresel ısınma sıcaklıkların artması anlamına gelmemekte..tam tersine bir buzul dönemine de girilebilir..sadece 2 farklı teori bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kuresel isinma dengeyi bozuyo, mevsimler allak bullak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 memleketimiz har daim kar kış :) bayadır gidemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 küresel ısınma sonunda bir taraf yaza bir taraf kışa bye çekecek..sadece ısınmayacak yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yaza bye diyeceğimiz kesin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 15 dakkadır ankara beysukent civarına lapa lapa(yemidigimiz lapa lapa) kar yağıyor.önceden yagmur yagmis olmasaydı tutardı belki = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 30 cm civarında oldu. Sabaha kadar yağarsa okullar tatil olur muhtemelen =) Gerçi Üniversite'yi tatil etmezler orası ayrı. Palandöken ve turistler bayram etti. Sezon kapalı diye damlar millet şimdi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Geçenlerde burda ben kolsuzla ve capriyle geziyordum.. (istanbul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ankarada bir gün kar yağıyor bir gün yagmur bir gün günesli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 aynen öyle bişi ankara sapıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Maraş'ta çılgınlarcasına yağmur yağıyor, nezle oluyoruz mütemadiyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 onu bunu bilmiyorum bu kış 4 kez nezle oldum ben 5.ye gidicem diye korkmuyorum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 pazartesi günü de eskişehirde dolu yağıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Vay be biz kar göremedik bu sene istanbulda. 1 gün yağdı yüksek yerlere o da kıytırıktandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 karsız olmaz orası ,yakışır dadaş diyarına. hem kış sporları falan,yağsın kar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 okullar tatil olmuş yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ambele oluyorum resmen eve gidiyorum antalyaya, millet denize giriyo, okula gelioyurm ankaraya kar yağıyo löp löp... neyseki bu sene hiç hasta olmadım (: nası becerdim bende bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ankarada bu sabah ve gece ve öğlen 12 gibin bayaa yağdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Gün boyu yağdı kar =) Yaz gelsin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Nihayet kar yağışı sona erdi. Gün boyu sadece aydınlatmak için doğan bir güneş vardı. Bu güneşin ısıtıcı yönü olduğunu düşünüp, incecik giyinip çıkan insanlar şimdi öksürüp burun çekmekle meşguller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 İzmir baya özel bir durumda.24 saatde 4 mevsim sunan tek şehir.Sabah ilkbahar tadı vardır güneşin tatlı hafif sıcaklığını hissedersin, öğlen yaz gibidir kaynadığını hissedersin, akşam üstü sonbahar gibidir serin olur hafif üşüme gelir, akşam kışa döner kıçınız donar.Ki izmirde güneş, yağmur, dolu ve kar dörtlemini görmüş bir kişi olduğum için Erzurumdaki kar normal geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Palandöken sezonu kapatmış. Oysa 3 metre kar var dağda. Bugün gidip eli boş dönen tonla insana rastladım. Ben işletmeci olsam hazirandan önce sezonu kapatmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar