Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''hepimiz hristiyanız''

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

ben adamın ırkında fln filan değilim...yazdığı bi kaç yazıyı okudum hepsi olmasada bunların bazılarında türklüğe ve türk milletine hakaretler wardı...bu yüzden ben bu adamı anmıyorum saygı duymuyorum tamamen kışkırtmaya yönelik yazılar yazdığını düşünüyorum...sonucunda böyle birinin hepimiz ermeniyiz şeklinde anılmasındanda hoşlanmıyorm...bu işin çocuk oyuncağı olmaması gerektiğini ve hepimiz ermeniyiz diyenlerin çounun bu adamın yazılarını okumadığını veya kendi milletini sevmediğini düşünüyorum...

13 şubat 2004 tarihli agos gazetesi
''türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, ermeni'nin ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur. yeter ki bu mevcudiyetin farkında olunsun.''

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:02 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:03 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyden önce hepimiz insanız demek, insanı insan olduğu için sevmek gerekmez mi?Binlerce isim takıp, sınıflara bölüp kendin uzaklaştırmak niye?O da senin gibi bir zamanlar saf bir bebek değil miydi?İnsanlar neden bu kadar nefret dolu anlıyamıyorum.Kendinden farklı olanı lanetlemek bu kadar mı zevk veriyor?Bazen bardak %50 dolu demek lazım.En çok anlıyamadığımda insanların sadece hayatalarındaki gördüğümüz küçücük kesimleri ile yadırgamamız.Bir yaptığı bir hareket yüzünden yadırgıyor, hemen bir kişilik analizi yapıp damgayı basıyoruz.Biraz hoş görülü olmaz lazım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

espri deil.traji komik bi yaklaşım.herşeye espiri gözü ile bakmak biraz garip tabi.insanların espri anlayışı bu doorultuda olduu sürece tabi biraz daha dikkatli yazmak lazım.dip-notlar düşüp ,hımmm öylemiymiş yahu falan dedirtmek lazım sanırsam.

dip-not:bu yazıda herşey açık ve net.milky clear!
dip-derin not:hani belki türkçesi yeteriszdir diye.
dip-derin-ve-lazım bir not:yazım hataları her zaman vardır.misal şimdi olduu gibi.'ğ'
çok-derin:bak burda bi espiri olabilir.belkide vardır.belkide yoktur.

anlayş farklılıkları ile işte bu gibi şeyler olabilio.deilmi?
Sosyal ağlarda paylaş

@Dregoth:
"Ermeni soykırımı vardır demiyorum yanlış anlaşılmasın ama Laraken olmadığından bu kadar emin konuştun bütün bu olayları ıncığına cıncığına kadar araştırdın öyle mi konusuyorsun ? Merak ediyorum... Ben açıkçası bu soykırımın varlığını sorgulayanlardanım ve olmadığı kanaatindeyim ancak bu demek değildir ki kesinlikle yok. Hayır bu bir doğa bilimi değil, kesin kanunlar yok gibi birşeydir."

emin mi konuşmuşum ne yapmışım ? ben mesajımı bir daha okudum. dediklerinle zerre alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...