Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malatya'da Saldırı. 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı.

AthleT

Öne çıkan mesajlar

said:
MALATYA - Niyazi Mahallesi'nde Hıristiyanlık ile ilgili kitaplar dağıtan Zirve isimli bir yayınevine düzenlenen saldırıda 4 kişi öldü. Ölenlerden Necati Aydın ve Uğur Yüksel'in yayınevi çalışanı olduğu belirtildi. Hastaneye kaldırılan kişinin isminin Emre Günaydın olduğu öğrenilirken, ölen diğer kişinin isminin belirlenmesine çalışılıyor.

Boğazları kesilerek öldürüldükleri söyleniyor. Birinin de camdan atlayarak kaçmaya çalıştığı fakat ağır yaralandığı söyleniyor.

Şimdi haberlerde izledim.
Ekşi'de çoktan ayar verilmiş bile.

MalatyaHaber
NTV
Ek$i Sözlük

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 15:30 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sidikmi yarıştırıyoruz bu hususta?

malatayada öldürülenler,hrant dink'in öldürülmesinin ilgisi nedir ve kelleye kelle hesabımı bununla sorulmak istenen.

hrant dink'i öldürenleride kınadık,bunu yapanlarıda kınıyoruz.

bir cümle ettin oda insanüstü saçma oldu.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 15:49 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bir,senin ki kınama değil,.ok atma,ortamı germe,bunları bülent arınç'ın sözleri sebep oldu diyerek.

bunlar hep beraber olacağımız ortamlar,birlikteliğimizin pekişmesi gereken insanlar,tuz biber ekiyorsun sen de.belki de senin ya da bu düşüncedekilerin seçim zamanı coşsun,gaza gelsinler diye basit olaylar.

ve utanıyorum artık bunu anlamayan insanlar olduğunu görmekten,azcık sağduyulu davranın be.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 15:55 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tur olaylari o kadar yuzeysel incelemeyin lutfen yani tutup da bulent arinc'in laflari yuzunden bunlar olmaya devam edecek demek cok komik. Bir tek bulent arinc degil islamci olsun asiri milliyetci olsun her iki kanat da misyonerlik safsatasiyla halki feci halde gaza getirmeye calisiyor ki bu yillardir boyledir yani bi tek bulent arinc'in demesiyle dincilik ya da asiri milliyetcilik ortaya cikmadi turkiye var oldugundan beri bunlarin ikisi de vardi.

Her neyse olaya gercekten uzuldum ama ne yazik ki sok etkisi yaratmadi bende boyle olaylar zaten yillardir oluyordu
Sosyal ağlarda paylaş

tabi ki değil bu kadar,benim demek istediğim de bu,arkası araştırılsın(ne kadar olacaksa artık),neyin ne olduğu çıksın ortaya,aydınlatılsın,sorumluları bulunsun da görmedim ben öyle bir şey bu kadar cinayet olmuş cumhuriyet tarihinde.

sana bana düşen de provoke olmamak,helal.

daha cinayeti yapan belli olmadan,bülent arınç ve sözleri falan diye olaya atlamak,ne derece mantıklıdır ki ?

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 16:19 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 16:19 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm iktidar partisi milliyetcilik yukseliyor diye MHP ye saldiriyorken milelt mhp nin yukseldigine kesin gozuyle bakarken
birden bire dangalagin biri cikip hrant dink gibi birini olduruyor
olay cozulemiyor her zamanki gibi hukuemt bilgi kirliligi yaratip insanalrin aklini karsitiriyor tipki danistay ve semdinli olaylarindaki gibi

ve insanalr milliyetcilik irkcilik kaka bisey seklidne motive ediliyorlar ve mhp nin oyalri birden dibe vuruyor devamli ogun samast ornegi verilerek

cok kotu kokular geliyor burnuma
bu kadari artik tesaduf olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
menemen olayını hacı macı bir tip değil de serseri bir ayyaşın yapması ve hacı tipe yüklenmesiyle ilgili bir belge daha geçen haftalarda konuşuluyordu.

Malik sen bi git yat uyu,kendine gel..bu safsataları çıkartanlar fetoş'un gazeteleri ve cumhuriyet düşmanları,Menemen ile ilgili gerçek belgeler genelkurmay başkanlığı arşivinde bulunuyor,google da biraz ara bulursun,he bana inanmıyor musun o zaman seçim senin.sen ve senin gibiler yüzünden gün geçtikçe bu insanlar azıyor,Danıştay basıldı,tek başına yapıldı dendi,cumhuriyet gazetesine bomba atıldı gene aynısı,bugün yaşananlar keza aynı,peki yarın nolacak?Cuma'ya gitmeyenler dövülecek mi?Ben artık bunu düşünmeye başladım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malik sen bi git yat uyu,kendine gel..bu safsataları çıkartanlar fetoş'un gazeteleri ve cumhuriyet düşmanları,Menemen ile ilgili gerçek belgeler genelkurmay başkanlığı arşivinde bulunuyor,google da biraz ara bulursun,he bana inanmıyor musun o zaman seçim senin.sen ve senin gibiler yüzünden gün geçtikçe bu insanlar azıyor,Danıştay basıldı,tek başına yapıldı dendi,cumhuriyet gazetesine bomba atıldı gene aynısı,bugün yaşananlar keza aynı,peki yarın nolacak?Cuma'ya gitmeyenler dövülecek mi?Ben artık bunu düşünmeye başladım...

fethullah ve adnan hoca gibi adamlar, malik gibi kişilerin beyinlerini çok güzel yıkıyorlar.
şimdi de 14 nisan mitinginde "sadece 30 bin kişi vardı" ifadesi yaratmaya çalışıyorlar.

menemen olayı, din ile kafayı bozmuş bazı kişilerin yarattığı karmaşadır.
ancak islamiyet imajına zarar gelmesini istemeyen kişiler "o zaten sarhoş bir junkie'ydi" gibi iddiaları gündeme getiriyorlar.
"ben gerçek müslümanım, diğerleri hep esrarkeş" deniyor.
bu şekilde islamiyet adı altında yaratılan kargaşalar hasıraltı edilmeye çalışıyor.

islamiyetin böyle birşey emredip emretmediğini bir kenara bırakırsak,
şeyhler ve üfürükçüler bizim ülkede yıllardır olan bir sorun. dindar kişiler de bunlara inanıp onları güçlendirmiş oluyor.

belki de fethullah gibi kişilerin bu kadar büyük güç elde etmesinin nedeni de bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen kendimi öküz altında buzağı arıyormuş gibi hissediyorum. Belki de basit bir gaza gelişin sonucudur bu cinayet. Her gün sokaklarda bu potansiyele sahip tonlarca insan görüyorum ben. O yüzden garipseyemedim bu olayı. "Dış güçlerin etkisi" diyip geçemiyorum mesela. Bana çok büyük bir kılıfmış gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana mantıklı geliyor. Amerika'da basının Türkiye ılımlı bir islam ülkesidir demesinden sonra dini faktörü olan cinayetlerin işlenmesi(1-2 yıllık süreç) "Amerika önce istediği şekilde dünyaya tanıtıyor sonra tanıttığını o şekile sokuyor" mantığını oturttu bende. Çok geçerli nedenlerden dolayı ülkede karışıklık çıkarmak isteyen kişiler, kurumlar, ülkeler var. Bizde her seferinde birbirimize düşmeyi başardığımıza göre adamlar bunu kullanıyor olabilir pekala. Basit bir cinayet olsa keşke de kimse bunun üzerinden olay çıkarmasa. Ama olmuyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...