nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Çok serinkanlı, iyi kalpli ve güçsüz zayıf birisi olmama rağmen şiddet görmeyi seviyorum. Aslında sevmem şiddeti de uygulayanı da, ama kontrol edemiyorum. Mesela kan görmeyi severim, ya daokulda bi gerginlik olursa kavga çıksada izlesem şöyle dövseler birbirlerini derim. Bir yerde kavga çıkarsa millet kaçarken ya da ayırmaya çalışırken ben film izler gibi izlerim ve hoşuma gider. Neden bilmiyorum. Kavga etmem, etmek istemem. Ama kavga çıkması direk adrenalin salgılatıyor, olasılığı bile. Bugün arkadaşı hoca sınavdan attı, adam çıkışta döveceğini falan söylüyordu. Heyecanlandım baya, ooh vukuat olacak diye. Ama sonra çocuk sakinleştirildi ve gitti. Ben de üzüldüm. Ha adaı severim okulda atılmasını fdalan istemem am kavga izleme şansım gitti. Amerikan güreşi izlemek falan dakesmiyor, canlı olması lazım, önümde. Ayrıca bir sebebi, konusu olacak: Manyak mıyım neyim anlamadım. Beni mesalarımdan tanıyanlar vardır, şiddet yanlısı değilim. Karşıyım şiddete, ama bilinçaltımda bi canavar var ve şiddet görünce tatmin oluyor, haz duyuyor. Korkuyorum kendimden yaa, anlayamıyorum sebebini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sado mazo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ama acı çekmeyi de vermeyi de sevmem. Sadece izlemeyi seviyorum. Ama bunun gerçek hayatta, tanıdıklarım arasında olmasının beni heyecanlandırması ve içten içe haz vermesi çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 O zaman seni provakatör olarak işe alalım süper olur, böyle eylemlerde filan milleti gaza getirirsin istemediğin kadar kavga izlersin :P Yalnız bu dediğin özel bi olay değil. Yani bütün millette var bu. Bi kavga olsa daha 2. milisaniyesinde kavga edenleri çembere alırlar kenardan çekirdek çıtlatıp kavga izlerler hatta şahısları gaza getirirler. Kenardan taktik verenleri bile görülmüştür=) Ayarcılarımız atlıycaktır hemen genelleme filan diye, şimdiden cevaplıyim: Ben izlemezmiyim peki? Hmm bilmem kavga edene göre değişir :D Peki bu anormallikmidir? Sanmıyorum. Yani insanın doğaya yönelik olan içgüdüsel tarafı müdemadiyen "kan,şiddeeeeeet,kavgaaa" diye böğürüyo, ama bunu aklımızla, mantığımızla bastırabiliyoruz. Tabii ki mantığımız bizi ihtiyatlı olmaya itiyo ve kavgalardan uzak durmayı istiyoruz(halk arasında döt korkusu dedikleri olay -ki bu korku değil ihtiyattır=)). Tabii kendi dayak yeme ihtimalimizin minimum olduğu alakasız bi kavga görünce bu şiddete yönelik dürtülerimizi tatmin etmek için o kavgayı ilgi çekici bulup izleyebiliriz... Peki bu olay etik midir? Kesinlikle hayır=) İzlemeyiniz, izlettirmeyiniz:D [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 19:04 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Genelleme yapma arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben nedense hep gerçek hayatta güç adına otorite adna bişeyler yapamayan insanlarda görüyorum bu durumu. yanlış anlama ama mesela çelimsiz cılız. sivilce dolu emo herşeyi bildigini sanan ama bunu gerçek hayatta deilde sanalda yapan insanlar falan bu tarz kişilerde bu tür davranışları çok gördüm. içine kapanıklıktan dışarıya kendini anlatamamaktan da oluyor olabilir bilemıyorum. bende gerçek hayattaki başarımı yazarak devam ettirebilen biri deilim mesela.daha dogrusu yazmaya üşenen gereksiz sanan biriyim. ama çıkıpta biri realde karsıma tartısma ortamına girse sabah kadar uzatırım :) ikili temasa önem veriyorum ben yani mimikler hal tavır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Valla sadece cılız kısmı tutuyor. Ben de bilmiyorum neden ama seviyorum böyle millet kavga edince, hatta birinin kaşı açılıp yerler kan olunca. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Gün gelecek, bir kavgaya karışacaksın, her tarafın kan içinde kalacak, o zaman alacaksın asıl zevki. İzlemek de neymiş diyip dalacaksın her türlü kavgaya. Bunun sonu böyle. Ben de mesela durduk yere asla kavga çıkartmam, hatta olay çıkacaksa yatıştırmaya çalışırım ama kavga ederken aldığım zevki de hiç bişeyden almam. Piskopatlık falan değil alakası yok. Sinir stres atmak tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kavga etmek.hasar görmek bazen güzel olabiliyo :) her zaman degil tabi bazen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sinir stres de orta okul kavgalarına benzemez bu yaşlardaki kavga. yiyiverirsin bıçağı en hassah bölgene valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Zaten kavga ederken, bıçaklansan bile , veya kafanda delik açsalar bile anlamıyosun bişey inan bana, sonra gidiyosun bi yerlere, acı hissi gelmeye başlıyo, ozaman farkına varıyosun olanların, yoksa kavga sırasında bıçaklanmışsın, kafana sopayla vurmuşlar falan fasa fiso...izlemekten şahsen zevk almam , ya çeker giderim , ya da ayırabiliyosam girer ayırırım , sana dalma ihtimalleride oluyo sinirden ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 İnsanlarla kavga etmek riskli artık her an bicak vesaire kullanabiliyolar , anca onceden anlasicaksin duel modunda olup biticek yoksa gerekiyosa korkak desinler yinede huyunu suyunu hic bilmedigin biriyle kavga etmiceksin, bi anlik öfke icin ya senin ya karsindakinin hayati kararabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 benim geçen boğazı kestiler bi gram hissetmedim vallahi. olur mu öyle şey. bıçaklanmadan konuşmamak lazım. adrenalin de bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Evet zira acıyı hissetmeden ölme ihtimalide var herkez bacağa vurmuyo bicagi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben bıçaklandım bir kaç kez. Doğru o esnada hissetmiyosun. Dikerlerken doktora sövüyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bıçağı boğaza sallamak kavga da olmaz genelde, amaç adamı öldürmektir, töre cinayeti falan olur o sanırım veya benzer bi durum, kavgada tabi ki heryere gelebilir ama amaç öldürmek diil en fazla yaralamaktır.veya korkutmaktır.bilmiyorum burda var mı bıçaklanan biri anlatsın durumu bıçak bacağa girer çıkar hissetmezsin, olaylardan sonra , yatışınca farkına varırsın..BJK inönüde çevik kuvvet karaborsacıların yüzünden beni coplamıştı inanın ozaman daha fazla acı hissettim..Birde Sanırım kan uykusunda geçmişti,subaylardan biri anlatmıştı askerelere bile söylüyorlarmış , vurulduğunuzda ilk başta anlamazsınız diye, izlerseniz görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bikaç kez bıçaklanıp nasıl kurtuluyorsunuz ya, ballıymışsınız valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Cahil insandan korkmak lazım, yapacağı hareketin sonucunun nereye varcagını dusunmez ,sova vıyy ben naptım der hatta nerde bu devlet baksın bana der, bunu düsünüp sakınan insan da korkak olur tırsak olur , süper olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Dediğim gibi çoğunlukla diyim , hepsinini istatiğini tutabilcek durumda tabi ki diilim ama bıçak sallamanın amacı öldürmek diil, yaralamak veya korkutmaktır(basit kavgadan bahsediyorum )..Bacağa sallarlar kimse gidipte korku filmindeki gibi tepede tutmaz bıçağı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 E yani. Bir kez bacağımdan, iki kez kolumdan bir kere de karnımdan bıçaklanmıştım. Hayati bölgeye vuran olmadı allahtan hiç. Diğer ufak kesikleri falan saymıyorum tabi. Boğaza saldıracak adam yok bıçakla pek. Yine de kavgada bıçak hoş değil. Hadi sopa falan bi yere kadar ama, güzel olmuyor bıçaklanmak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Karnindan bicaklandigin su eve gelip, msn acip, bana bicaklandim hastaneye gitsemmi ki diye sordugun mu ? Edit: Sopa guzeldir, hatta boyle ROOARRR ses effectinin ardindan herife vurdumu herifle birlikte sopada kirilcak, action olacak lan. oh$ kavga edesim geldi. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 00:06 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 SALAD FINGERS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 @metakuso gelen sokmuş giden sokmuş bıçağı yahu. o değil de rage e girdikten sonra bacağı bulmak için pek kasmaz insan. geldiği yere sallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 koluma 2 kere sallama yedim hala izleri duruyor kaşımda satır izi var. sırtıma satır vurdular hala duruyor izi bacağımda 2 tane delik var meyhanede vuruldum baldırımdan kafamın her yeri yarık zaten yediğim sopa darbelerini saymıyorum fence inden mf sine mf sinden sw sine kadar her tür adamdan dayak yedim en çok mageler zarar veriyor onlarda bayanlar oluyor :P şöle bişi varki ben kavga esnasında yiyince hissetmesemde kavganının ortasında hep elim ayağım boşaldı.ama bi kere haplı kafayla kavga ediyoruz burak diye bi arkadaşım var ufak tefek yerden bitme bişi bunun ciğerine bi sokdular sallamayı yere düştü burak kalkıo bebeler sokuo sallamayı zar zor çekdim burağı 2 ay hastanede yattı.geçenlerde evlenmiş karısına yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 o ne lan..üzerinde mi çalıştı bütün mahalle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar