oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 son haftalarda acayip bi unutkanlık başladı, öyle ki bazen yarıms aat önce arkadaşıma anlattığım şeyi i daha anlatmaya kalkıyorum ve o sırada ya ben bunu anlatmadım mı sana diye soruyorum... aşık değilim, kafam bayağı bi dolu diyebiliriz ama o doluluk önceden de vardı şu an da devam ediyor ama öncekine göre biraz daha fazla sanırım (ben de bilmiyorum tam olarak aslında, konuşurken hep başka şeyler düşünüyorum, birisi konuşurken de dinlediğim halde aklımda başka şeyler oluyor) acaba çok mu umursamaz vurdumduymaz falan olmaya başladım yoksa bi hastalık falan mı var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bende bayadır var bu. Uykusuzluk da var deli gibi. Ben nasıl yaşıyorum,, sınavlara nasıl girip çıkıyorum bilmiyorum aslında :) Şimdi aşık da oldum tam oldu ama gayet rahat yaşıyorum yine de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya ben de rahatım ama bazen noluyo yaa bana diyorum... bi an önce geçse iyi olur, ya da geçmese daha iyi mi olur ki? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ben alıştım, unutkanlık yapınca gülebiliyorum. Ama takip ettiğim dizileri, ya da takımın maçını falan izlemeyi unutunca sinirleniyorum tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bende daha çok umursamamazlık+dikkat dağınıklığı kombinasyonundan gelen bi unutkanlığımsı durum var. Yani zaten dinler gibi göründüğüm bişeyin yarısını dinler yarısını dinlemem, dinlediğim şeyin yarısını anlasam, anladığımın da yarısını hatırlasam... Hı tabii bi de bütün gün kulaklık var kulağımda, yani zaten bana söylenen şeylerin 1/3 ünü de anca dinler gibi yapıyorum, geri kalanında full izolasyon. Bu durumda ceviz almak için kaç ytl param kalır? (Pardon topic neydi:P) Neyse işte zombi gibi yaşıyorum=) Neredeyse 1 senedir böyleyim(geçen sene öss ye yakın bi zamanda başlamıştı) sanırım o kadar konu yüzünden kısa devre yaptı beynim :D Bazı şeyleri çok güzel aklımda tutuyorum felaket kalıcı oluyo ama bazı şeyler de hemen uçup gidiyo(özellikle ders konuları vs. önemli konular=) (müzik dinlemesem bile birisi konuşurken aklım başka yerde oluyo genelde. mp3 player yanımda olmasa bile ezberimdeki bi şarkıyı tekrar ederim içimden ne biliyim ya da alakasız şeyler düşünürüm, iç sesle dialoğa girerim, arada bi bakarım karşımdaki şahsiyet neler saçmalıyo diye sonra aynen devam ederim, öyle işte...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya işte bu sefer karşıdaki "sen bizi sallamıyosun önem vermiyosun" diye triplere giriyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sigara var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sigra içmiyorum.. biraz alkol var. haftada ve ya 2 haftada bir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 fosfor eksikliği olabilir. balık ye balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ilginç o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 balık yiyorum ya. hatta daha bu akşam balık yedim uskumru ( oh süperdi beah rakı yoktu ama olsun) balık yediğimden dolayı olmasın bu sakın? balık hafızasına sahip olacaz yakında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 of bende de var bu meret. hele biyoloji tanımı falan unutyorum, sınav sırasında neydi bu diye hindi gibi düşünüyorum. böyle zihin açıcı ilaç falan yok mu? pospor dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 balık tam tersine iyi gelir beyne. bol bol ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya önceden çok az yerdim zaten. son 1 ayda 5-6 kez yemişimdir sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bende felaket var her bişeyi unutuyorum, hastalik miymiş? bilmiyorum oyleyse yandim:) cidden cok onemli bi konusmayi bile 1 gun sonra hatırlayamıyorum, yani detaylari gec konu basliklari bile gelmiyor aklima. arkadasim "ya x konusunu daha dun konusmadik mi yine soruyosun" dediğinde "ha ne konustuk mu? ne dedik ki?" diyip, delirmesine sebep olabiliyorum. nickimle baya bagdasiyoruz bu konuda ^^ See, l suffer from short-term memory loss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben bazen elimde tuttuğum bi eşyayı felik fellik arıyom , sonra biri görüyo mudahale ediyo tabi uheae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 haha evet o da cok var, kafamda kalem unutup 1,5 saat aramisliğim vardir. monutorumun onundeki eşyayi odami alt ust edercesine aradigim da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 tamemen bir şeyi sallamamakla alakalı,pek ilgini çekmemesiyle. biraz tınla hayatı,iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 antropoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Unutkanlık konusunda rekor üzerine rekor kırmaya başladım ben Mesela bugün işte hocayla ödev konusunda konuşuyoruz hoca hatalarımı söylüyo ben hıhı filan diyorum neyse düzeltmek için kağıdı aldım yerime geçtim ve... tınnn! kafa bomboş=) Hoca iki saat anlattı orda neyi naapıcağımı ve ben bi kelime bile kapamamışım.Sonra işte soruları teker teker doğrulatma ayağına ayrı ayrı sorarak düzeltebildim=) (Hocaya konu sormaya giderken kulaklığı kulağımda unutmam da ayrı bi olay tabii:D) Elimdeki kalemi bile unutuyorum kalem sol elimde, sağ elimle çantayı karıştırıyorum yok kalem filan deli oluyorum ancak milletten kalem dilenmeye karar verdiğim zaman farkettim elimdeki kalemi=) Bu yaşta başladıysam 70+ da üstüne bonus olarak bunayınca noolcam çok merak ediyorum=) Direkt olarak balık hafızası moduna girerim heralde ahahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ohooo bayağı varmış benim gibi ya, kendimi yalnız hissediyordum ben de ^^ unutkanlar grubu kuralım asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben bi formülleri unutuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: ohooo bayağı varmış benim gibi ya, kendimi yalnız hissediyordum ben de ^^ unutkanlar grubu kuralım asdas Onu ben de düşündüm ama olmaz yaa... grup toplantısı filan yapılır herkes unutur gelmez 1-2 kişiyle de toplantı olmaz, toplantı olmazsa da grubun anlamı kalmaz Yani başlamadan kaydı o iş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Unutma olayı bende ya okuldan eve giderken ya da evden okula giderken oluyor. Gerçi "Çıkıyorum" dedikten sonra abartısız 1.5 saat sonra çıkabilen bir insanım, bu süre içerisinde etrafta fellik fellik bir şeyler arıyorum. Belki unuttuğum bir şey vardır diye. Tam hazır olduğumu düşünüyorum (Veya telefonla filan "Hadi olm ya nerde kaldın" diyerek hazır hissettiriyorlar) ve dışarı çıkıyorum. Apartmandan 50 adım kadar uzaklaşınca "Laaaan. Şunu unuttum" diyorum. Fakat geri dönmüyorum. Huh.. Öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar