Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Vallahi de billahi de cozdum. Dun gece arkadasla evin onunde otururken cop kamyonu geldi, copleri toplamaya basladi. Ben oturdugum yerden "BAUUUUUUUUUUUUUEEEEAUUUUUUUUU" diye bagirdim ve kamyon hareket etti! hayatimin degistigi an bu andir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 BAUUUUUUUUUUUUUEEEEAUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 BAUUUUUUUUUUUUUEEEEAUUUUUUUUU Adam 1 yıldır susuyordu, konuştuğu ilk topik bu oldu hehe. Özledik Azmooo [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 16:20 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bauuuauuu? [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 16:32 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 BAUUUUUUUUUUUUUEEEEAUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 abzo bozdun be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 abzo bozdun be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Edremit'in Altınoluk beldesinde de biz de bazı geceler sabahlarken sahilde ssatin 6sında çöpçülere yeöwwwwww tarzı bir nağra atardık onlarda hala anlayamadığımız bir dilde bize karşılık verirlerdi O_o,Ayrıca saol Azmadoi,bu dünyada yalnız olmadığımı gösterdin bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 çükübik deseydin geri geri hareket ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Azmodai: hocam, copculerin dilini cozdum! dominic the great: yalan. Azmodai: vallahi billahi dogru, dun gece arkadasla oturuyoruz, copculer geldi. topluolar, ben BAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAUUUUUUUUUUUUu diye bagirdim, kamyon hareket etti! dominic the great: oo, o zaman artık o ancient volume'ları okuyabileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bauhaus reklamı girdi sanırım.. BAAAUUUAAAUUUSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 BAUUUUUUUUUUUUUEEEEAUUUUUUUUU hu akşam dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 konuşmalarıyla dalga geçmeyelim arkadaşlar onlarda insan ve eminim isteyerek yapmıyorlar o mesleği,lütfen e:imla [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 18:42 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Pati çökecek birazdan hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yaptığı işi sevenler.. ne mutlu onlara dimi Ruhi abueueuUAUUUAAAAAAAAAUUEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Lombakda çizmişlerdi Wohaleholehoooooooooo diye bagıran ameleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bizim çöpçüler daha kibar, "yürü be gardaş" diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bunu almanca'ya cevirebilecek varsa beri gelsin pls burada ise yaramiyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 das löeeeyyyyhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Azmo ani bir panik atak geçirmiş. Fakat panik atak bildiğimiz şekilde değil. Önce paniklemiş, sonra atak yapmış. Uzman görüşüme dayanarak söylüyorum ki kamyonun gelişiyle oluşan impulslar hipofiz bezini uyarmış oradan BÜBÜ uyararak helecanlanmıştır. fakat aynı anda uyarıyı değerlendirmesi gereken beyin, helecandan panik atağa sebep olmuş ve hedeler hödöye, höytler hayta, esnemeler BAAAUUUUUAAAA halini almıştır. ya da bu "BAAAUUUUUAAAAA" fiziksel etki yapabilen bir kelime ki kamyonu yerinden oynatabiliyor. evet. size bir doz anti-balkon-rakı veriyorum. uzun bir süre balkonda sefa yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 BAUUUUUUUUUUUUUEEEEAUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 BAUUUUUUUUUUUUUEEEEAUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben denyoluğum tutmazsa gördüğüm her çöpçüye, belediye çalışanına 'kolay gelsin abi' derim her defasında gayet anlaşılır bir dilde saol kardeş-yineğim en olmadı saolasın diye bir cevap alırım. çok mu ciddi oldu bu ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bana sen adamlara yaziyosun gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bauer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar