Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter artık beni de alın ekşi'ye!

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

ekşisözlüğün en sevmediğim yanı, üyeliğin kapalı olması.
hatta çoğu sözlük sitesi de ekşisözlüğün bu olayını kendi sitelerinde de uyguluyor.
onlar da trende uyup üyeliği kapatıyor.

yani dünyanın en büyük platformları arasında bulunan youtube ve wikipedia bile üye alımı konusunda böyle sınırlandırmalara girmiyor.
sözlüklerin üyeliğe kapalı olması, ara sıra bazen bazen açmasını anlam veremiyorum.

hatırlıyorum da, 1999'da ekşi sözlüğün ilk zamanlarında üye almak için çırpınıyorlardı, zuxxi'yle felan yarışmaya çalışıyorlardı.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 21:43 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

patilerden baya bi eksi yi sevmiyen var,nedendir yaw bu ozel sebebi var mi,yoksa tesadufen mi bir iki gundur bana oyleleri rastgeliyor?

yani o da bir topluluk sitesi sonucta, her toplulukta olcagi gibi kendini begenmisinden tutunda cahilin onde gidenine kadar bi suru adam olabilir.Bi kisminin yazilari gayet mantikli,komik v.s oldugu gibi bazilari da dayanilamaz yazilar yazabilmekte ( ozelikle siyasi politik konularda falan cok oluyor ) hosuna giden seyleri okican , gitmiyenleri de gecicen sonucta :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
patilerden baya bi eksi yi sevmiyen var,nedendir yaw bu ozel sebebi var mi,yoksa tesadufen mi bir iki gundur bana oyleleri rastgeliyor?

yani o da bir topluluk sitesi sonucta, her toplulukta olcagi gibi kendini begenmisinden tutunda cahilin onde gidenine kadar bi suru adam olabilir.Bi kisminin yazilari gayet mantikli,komik v.s oldugu gibi bazilari da dayanilamaz yazilar yazabilmekte ( ozelikle siyasi politik konularda falan cok oluyor ) hosuna giden seyleri okican , gitmiyenleri de gecicen sonucta :)

ya aslında zuxxi kullandığım günlerden kalma bir soğukluk var bende ekşiye karşı.
yoksa paticikle ilgili felan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden severdim, yazar olmak için can atardım, üyelik başvurusunda bulundum kabul edilmedim (asdafas), yılmadım, "seneye yine açılır yazar alımı" diye umdum açılmadı. O zamanlardan sonra ekşinin kendine has o havası kaybolmaya başladı. Yine de hevesim kırılmadı, ilerde yazar yaparlar diye okur hesabı açtım.
O hesabı açalı kaç sene oldu ben bile hatırlamıyorum artık. 2 sene olmuş mudur, belki olmuştur. Ama şuna eminim, artık yazar alımları açılsa bile ben yokum. Ben eski ekşide yazar olmak istiyodum, şimdiki her şeye laf sokan, 2 ay önce övdüğüne sövenlerle dolu ekşide diil.
Sosyal ağlarda paylaş

@Bone bu konuda cok haklisin, biz türklerin kaninda mi var bilemiyorum erisilemez olma merakindayiz.

3 sene önce felan üyeydim ugramadim silinmis hesabim, umurumda da degil dogrusu.

Bir oyuna vs. limit konuda bir siteye hele ki bir sözlüge koymak cok mantiksiz, üye olmayanlarinda yazacak bircok seyi var eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

oldu mu şimdi bu? bu mantıkla bakarsan sevmeyeceğin herhangi birşey olabilir mi dünyada?

hoşuna giden yanların gitmeyenlere oranı sonucunda karar vermen lazım. bende ise o oran yerlerde. asırda bir girerim, girdiğimde de dingil insanların yazdığı yazılara sinir olur çıkarım.

bunun en büyük sebebi de forum olmaması. orası bir sözlük. yani kişiler tanım yapıyorlar. ve eğer o kişilerden biri dingilce bir tanım yapıyorsa ve o tanım orada kalıyorsa ister istemez insan sinirleniyor. wikipedia aynısını yapsa ona da sinirlenirim.

ayrıca küfür serbest olayı da cabası. o da benim sevmediğim birşey. küfür eden insanlar öbeği görmek bence hoş değil.

"wikipedia aynısını yapsa ona da sinirlenirim." yazmışım. o ne demekse.. =) tavşan, dağ

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 22:58 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet normal üyeliğin kapalı olması. Nesini eleştirebiliyorsunuz ona anlam verebilmiş değilim. Ekşi gayet iyi bir ortam. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş.

Youtube gibi yerlere inanılmaz mesajlar atan, buldukları yerleri spamleyen 50 IQ'lu insanlardan korumak için bu üye sınırlaması. Çok normal, çok iyi bir olay. Aynı şeyi zamanında paticik'ede önermiştim, çünkü kapanmadan önceki son dönemleri hatırlıyorsunuzdur heralde. Aynı şekilde cılkının çıkmaması için böyle bir sınırlamaya gidilmesi ŞART.

NOT: Bende ekşi'ye üye değilim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...