ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 tasarım yine değişmiş. özellikle arama kısmı adam olmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 tasarım nası olmuş bilmiorm benim account'a gelmemiş dahada şu çökme sorununu çözmesi lazım bence en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 android uygulamasini da guncellemisler.iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 rtleri göremirm aama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Follow me ! twitter.com/brkk620 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kendi kendine follow unfollow ediyor bu ara, geçiş sırasında kafası karıştı galiba minik kuşun. sırf bende değil bir kaç kişi de daha gördüm bu olayı. bir de android kullananlara tavsiye tweetcaster pro çohüzel.(gerçi belki ios bb'de falan da vardır bilemiycem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tweetdeck programını kullanan var mı güzel birşeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tweetdeck kullandım cepten 4-5 ay falan. bilgisayarda kullanmak gereksiz geliyor, zaten browserım sürekli açık twittera bakmak için ekstra program kullanmak gereksiz efor. güzel ama tweetcaster pro kadar detaylı değil daha az fonksiyonu var o yüzden bıraktım kullanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bakayım, benim için asıl popup gibi bir ileti çıkarıyorsa işime yarar, browser da sürekli bir tab açık bırakmak istemiyorum birde (1) yazdığı zaman kimden geldiği yazmıyor dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tweetdeck masaüstünde pop up vardı diye hatırlıyorum. da 1 tab bırakmak ile o programın yiyeceği ramde aynıdır sanırsam. çok aktif takip etmek için belki işine yarar deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 cepte twitdeck'ten iyisi yok. masaüstünde gereksiz ama. o twitcaster pro yu kullanmadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kapadım bunu ben,bir an gereksiz buldum,sonra acarım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahmedinejad said: cepte twitdeck'ten iyisi yok. masaüstünde gereksiz ama. o twitcaster pro yu kullanmadım bilmiyorum. tweetcaster pro tam adı, ilaçlı yerlerden bul indir, 2.5 mb mı ne olacak, tweetdeck'den daha iyi. çok daha fazla fonksiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iOS için Twitter ÇOOOOK LEŞ olmuş lan. Ne beceriksiz adamlar, olan app'ten daha beterini yapmışlar emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 var olan bir şeyden daha kötüsünü yapmanın daha zor olması gerekmez mi ya, düzeni değiştireceğine eksik olan özellikleri eklemek bu kadar mı zor, sırf şekil olsun diye şeklini şemalini değiştirip dayıyorlar, her seferinde sıçıyorlar, face de bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 android twitter cok guzel olmus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 desparate housewifes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Tweet üstüne sağa doğru swipe edince çıkan o favori rt menüsü falan kalkmış, illa tweet'e tıklayıp sayfayı değiştiricen. Alt menüler rezalet. Listelerime ulaşmam için 5 kere falan menü değiştirmem lazım. Tweet yüklemesi sorunlu, geçmiş twitlerin çoğunu göstermiyor. Çift acc kullananlar için hayat artık daha zor. Vesaire. Saçma sapan bi güncelleme olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 feedback gondersenize lan burdan soyleneceginize :) ekler adamlar eksikleri nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 lan ben mayıs ya da haziran ayında sırf bi kız için kaydoldum bu siteye. şu an 800 kadar tweet im var. vay anasını ya. kızı soracak olursanız yalan oldu. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Yazılmamış; Yilmaz Morgül ile yildizlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 tweetdeck bok gibi olmuş ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hakkaten ben de hiç beğenmedim bu yeni twitter'ı ne windows'ta, ne de ios'ta. amaçları neymiş ki? bir discover sayfası iyi olmuş iyi olmuş diyorum ya ona da daha girip bakmadım 30 sn'den fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 androiddekini ben de sevmedim. eski hali daha kullanışlıydı. pcdeki fena değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Twitter'ın amacı ne?Hani bir account yarattın ne işine yarar? 2 kere 2 kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar