Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 iyi oteller, görülmesi gereken yerler, özel yemekler, bunların yenebileceği yerler gibi konularda bilgi gerekiyor zira bu yaz sık sık gidip gelicem gibi görünüyor sanki, şimdiden bilgilenelim netekim. var mı çanakkaleli paticik buralarda? [aramaya inandım, spesifik olarak bu konularda thread bulamadım] [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 13:36 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ayol yok mu çanakkaleli paticik? tüüü, kapsama alanımız tahmin ettiğim kadar geniş değilmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sehitlik vs. gibi canakkale savasi anisina yapilan her yere git. sonra ilginclik istiyosan yabanci askerlerin mezarlarina git, orda bocek oldur yesil ve mavi kanli bocekler var. gerisini bilmem 6 yasinda aklimda kalanlar bunlar olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 çanakkale içinde vurdular bizi... mavi kanlı böcek mi olur ? fosforlu osuran kaplumbağları muhakkak gör onların ilersinde eflatun sıçan sincap var. bide gittim ehi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Grizzly ayı bear vardı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Assos'a git balik ye Ema. Benim icin de ye. Kuzey baliklarini yerken saman yermis gibi oluyosun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Tim bilir oraları, bir haber vereyim bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hani nasıl cunda'ya gidiyor olsak reçelli lor yemeliyiz, papalina yemeliyiz, sakızlı dondurma yemeliyiz, şu plajda denize girmeliyiz denir, çanakkale için benzer öneriler diyorum. çanakkale içi ile ilgili olmalı, assos massos değil olayım, asker ziyareti... *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 peynir tatlısı ve boğazda rakı balık daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Peynir Tatlısı rulaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 said: hani nasıl cunda'ya gidiyor olsak reçelli lor yemeliyiz, cundaya gidince öyle bişey mi yiyomuşuz :S benim niye haberim yok :) 6 senedir cundadayım reçelli lor yemedim hiç hatta ilk defa duydum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 avuç kadar şehir olduğundan şehir içinde gezecek pek bi yer yok.balık için barlar sokağının yanında açılan sahilin sonunda olan bi lokanta var orası iyi olabilir bende yemedim :).peynir helvasınıda bulabilirseniz kadir diye bi yer var aynalı çarşının oralarda o adam güzel yapıyor,sorarsanız gösterirler heralde.şehir içinde zaten gezilecek bi yer yok ufacık yer,yaz olsaydı bozcaada,assos falan güzel olurdu ama havada serin.en iyisi araba bulabilirseniz bi ilçeleri köyleri turlayın özellikle yenice ve yakınında kazdağı,ayazma var oraya mutlaka gidin.ilkbahar zamanı orası çok güzeldir şimdi :).biraz uzak olsada bu zamanda kazdağı karadenizi aratmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 aa cundaya gidince ayvalık tostu yenir, reçelli lor ne kusarım onu ben bide cunda da bi kilise vardı bayaa eski - görülmesi lazım konuyu saptırırım (: [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 05:57 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 reçelli lor'u duyunca ben de tepki vermiştim "öeh o ne be" diye ama sizi temin ederim akıl kaçırtıcı bir tadı var, hastası oldum dener denemez. geçen sene cunda'da kaldığım her gün yedim valla, ki ben tatlı sevmem :P hele öğleden sonra yerseniz, lor daha yeni yapılmış oluyor, bööle tazecik, hafif ılık filan, gerçekten şampiyon bir tatlı! peynir tatlısı ok. notu aldım. peki bahsettiğiniz balık lokantalarından biri ön plana çıkmıyor mu? deneme-yanılma yöntemiyle mi seçicez hangisine giriceemizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 deniz memleketi olmasına rağmen doğru dürüst balık lokantası olmayan bir yer aslında çanakkale.Ben bir daha önce söylediğim yeri,birde şehir klubü diye bir lokanta var otel akolun yanında oryı biliyorum.şehir klubüde geceleri lokanta olarak çalışıyor sanırım .en iyisi senin dediğin gibi deneme yanılma yöntemi ema abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 konuyla alakasız ama bulmuşken bir şey soracam :)= ema abla sen bi ara sadece gözünün fotografını koymuşsun ortalık yıkılmış insanlar meczup olmuşlar falan bu gizemli karakter bunlara kadir bir kişilik mi çok merak ettim :) var mı bu olaya şahit olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bi göz attım ortalık karıştı öyle mi? hurafe bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ben çanakkale'de yaşamadığım halde oralı olduğumdan bir kaç bilgi vereyim kendimce..Eğer asker ziyareti diyorsan ve çanakkalenin sınırları içerisinde kalıcaksan her akşam kordona gidip,aşağıdan yukarıya bir kaç kez tur atmanı,cafelerde 1-2 bira(tercihe göre kola) çakıp çarşıyıda turladıktan sonra kaldığın otele geri dönmeni tavsiye edebilirim. gezip görülmesi gereken yer açısından araba varsa karşıya geçip şehitlikleri görmeni,günün tamamını gelibolu yarımadasında(yarımadaydı dimi yaw?) geçirmeni salık veririm. :D çanakkale'nin içinde öyle atraksiyonlu birşey yok. ama eğer ağustosun sonunda oralarda olucaksan bizim düğün var,ona bekleriz,karşılıklı iki göbecik atarız. =) ağustosta büyük ihtimal çanakkaledeyim ben. ayrıca günü birlik truva atını görüp ortam varsa eğer çanakkale'nin içinden et vs alıp çanakkale'den yaklaşık bi (çanakkale-ezine 50,ezine-bayramiç 20,bayramiç-ayazma 10) 80 km uzakta ayazma denilen tarihi ve mükemmel bir piknik yeri var. kaz dağı taraflarında.. hayatınızın gününü yaşıyabileceğiniz bir yer olduğunu garanti edebilirim.. barlar,restaurantlar,balık vs türü şeyler hakkında pek bir bilgim yok.. ha bi de nerede denize girilir falan demişsin,çanakkale'nin içinde yapılan yeni tesisler var orada rahatlıkla denize girip,barda içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz sanırım bilmemneoğlu tarzı birşeydi) (hemen çanakkale'nin girişinde) başka soruları alabilirim.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ayrıca peynir tatlısı (yerel adıyla höşmerim(höşmelim)çocukluğumdan beri löp löp götürdüğüm en sevdiğim tatlılardandır, babalık diye bi yer yapardı çarşı içinde gerçi sonraları bozdu ama biz hep oradan alırdık.. şehir içinde de görülecek yerler var tabi savaş zamanından kalma.. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 00:29 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sağol madcat :) mayısin ikinci haftası gideceğim, yaz boyunca sık sık gider miyim belli değil daha. acemilik sonrası başka yere giderse orası için başka thread açarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Yaa o peynir tatlisi peynir tatlisi dediginiz sey hosmelim miydi : ) Hic peynir tatlisi denmez mesela Izmir'de, en azindan benim ailede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 höşmelim'in esas mekanı bu arada balıkesir havrandır,çanakkale yolu üzerinde edremitle akçay arasında bir ilçedir havranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet orası öyle ama en çok çanakkale'ye özgü diye bilinir.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 peynir tatlısını o liman gibi bi yer var gemilerin kalktığı hemen oranın yanında bi yer var oradan ye,orası ünlüymüs. aynalı carsısı var sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 höşmerim o be, höşmelim ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar