Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bir forum gibi üye olayım siteye. Sitede istediğim yazarları ve gazeteleri seçebileyim. Siteye her girdiğim zaman bu gazetelerin haberlerini (manşet) ve köşe yazarlarını okuyabileyim. Bir nevi customizable ana sayfa olsun yani. Böyle bir siteye ihtiyacım var, eğer bahsettiğim tarzda bir site yoksa, oturup bir tane açmak için bile uğraşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kızma ama pls git dışarı gazete al sosyal ol bilgisayardan kalk :( eğer varsa ben bilmiyorum onu söliyim de [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 11:52 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ne yani? her gün gazetelere 10 milyon mu vereceğim? ohoo saçmalama ya. her gün gazeteciye gidip cumhuriyet alıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 gazete 10 milyon tutuyomu ya topu topu 5 gazete alsan taş çatlasa 2 milyon tutar tutmaz bile elle tut gazeteyi kokusunu al bilgisayar boş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ben hiç beceremiyorum şu netten gazete okumayı çok karışık oluyor sıkıntı veriyor. sabah ve cumhuriyet bazen fanatik alıyorum yetiyor bana. Çok merak ettiğim yazarlarıda netten okuyorum sadece. ama bone haklı çok gazete okuyorsa gerekli 50ykr sadece cumhuriyet zaten. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 12:23 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kendin yapabilrsin, bir tane frame kullan, hem yazarların yazıları orda gözükür, hemde gazetenin belirlediğin sayfası ama güne göre farklı linkler geliyor, bazı gazetelerde sorun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 RSS kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 işi bilen adam ayrı oluyo hocam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 teknolojiden yoksun bonec istemiyoruz web 2.0 diyoruz, machine is using us diyoruz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar