CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kilo almis illidan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 eger ki bir oyun 3 yildir 8 milyon kisi tarafindan oynaniyorsa,ve bu kadar elestrilere ragmen insanlar hala oynamaya devam ediyorsa,alternatifi yoksa o oyun basarilidir.kim ne derse desin.warhammer falan wow dan adam alir dogru ama wow daha uzun yillar 1 numara ve rakipsiz kalacak.sonra da diablo online cikar.100 milyon kisi de onu oynar muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 tabii ki wow basarilidir ama rakipsiz kalacak demek te cahilliktir. Su anda bile WoW un rakipleri var sen sadece WoW oynuyorsun diye Everquest Guild WArs Lineage oynayan milyonlarca insani yok sayamazsin. WoW en basarili oyun su anda ama bu sonsuza dek o olacak demek degil MMORPG WoW dan oncede vardi ama senin haberin yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sonsuza kadar 1 numara olacak mi dedim ben?ayrica wow dan önce mmorpg oynamadigimi nerden anladin?biyerlerden mi indi?ayrica piyasadaki baska mmorpg lari inkar mi ettim?o oyunlari oynayan milyonlari toplayinca wow u oynayanlarin yarisi etmiyor.buda bu oyunlarin wow a ne kadar rakip olabilidigini gösteryior.burada wowu falan övdügüm yok.ve bu forumlarda yazilanlarin cogu da dogrudur.fakat insanlarin hem bu kadar elestrip hem de oynamaya devam etmesi bana garip geliyor.tam okumadan yazilanlari yorum yapmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Dungeon 4 Sets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 guild wars, everquest ve milyonlar? nerdeymiş o milyonlar yahu. lineage oynayanların hepsi 8-10 yaşında cocuklar ve unofficial serverlarda oynuyorlar. wow şu anda rakipsiz evet. gelecekte warhammer ve conan gibi oyunlar rakip olabilir gibi gözüküyor ama bence olamayacak. blizzard işini çok iyi bilen bir firma zirveyi kaptırması wow oynanabildiği sürece imkansız gibi birşey. oyunun eleştirisi tabi ki olacak. eleştirinin olmadığı yerde başarı da olmaz zaten, siz hiç kusursuz hizmet gördünüz mü? elbette tüm kusurların kendilerince bir nedeni vardır. fakat bu kusurlara ragmen insanlar wow oynamaya devam ediyor çünkü oyun insana keyif veriyor. kendi adıma konusayım aylık verdiğim 25 milyon sonuna kadar helal olsun, cok daha fazlasını hakediyorlar bence. hem hizmet açısından hem de oyunun atmosferi benim daha önce hiçbir oyunda göremediğim kadar güzel olmasından dolayı blizzard'a helal olsun. seviyorum bu oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 baya başarılı olmuş dungeon setler beğendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 AQ da eski mısır'a esinlenişi görmüştükde bunu direk hunter setine uyarlaması absurd olmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Birkac arkadasim sevmedigi halde oynuyor bu oyunu (nasil oluyor bilmiyorum) ama bence tek nedeni wow gibi baska oyunun olmamasi simdi warhammer bekleniyor, onada cok var bakalim nolucagini zaman gosterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Özellikle warlock'u direk lOrd kazzak yapmışlar sğolsunlar... T5 ve T6da paladin yıkılmış resmen... Bu akdar işgence yapılmaz paladinime... Ne karizma bıraktılar, nede moral. Haaaaağğğhkkk PÜÜÜ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Dunya Turkiye`den ibaret degil. Senin arkadaslarin oynamiyor olabilir ama istatistiksel olarak su anda dunyada 16 milyon kisi duzenli olarak MMORPG oynuyor. 8 milyonu WOW olduguna gore bir o kadarda diger oyunlari oynayanlar var bu bir. MIlyon dolar butceli MMORPG ler hazirlaniyor bunu hazirlayan sirketlerde yuzlerce cok zeki adam calisiyor. Yani salak degiller ve paralarini sokaga atmiyorlar= ozetle WoW a ciddi rakipler var ve olacaktir bu iki WoW dan baska MMORPG lerde var demek WOW kotu demek degildir. Ben oyle birsey demedim ama iki seneden sonra beni biraz baydi dedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 o kadar zeki degil abi adamlar abartma, senin benim gibi bildigin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sen zeki degilmisin? ben sahsen baya bir zekiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Warhammer'dan çok bişi beklemeyin bence. Genel yapı olarak wow'a benzer sonuçta Warcraft'ında çıktığı nokta warhammer. Tek ümidim Daoc'un pvpsi gibi eğlenceli güzel bir pvp sistemi olur. Yani ilk başta büyük bir kısım warhammer'a geçebilir ama sonrasında hüsranla geri dönme ihtimalleride var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bence warhammer çok kısa süre tutulcak sonra sönücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 said: ama istatistiksel olarak su anda dunyada 16 milyon kisi duzenli olarak MMORPG oynuyor. madem böyle bir istatistiksel bir çalışma var (ki akademik veyada bir araştırma kurumu tarafından hazırlanmış olmalı) ver linkinide görelim. bu sayının istatistiksel varlığınını tez olarak öne sunuyorsan, boş lafla değil belgeyle sun. Bir kerde şurda boş boş konuşmayın varsa iddaa ettiğiniz şeyler işkembeden değil, gerçeklere dayanarak öne sürün. 8milyon wow player konusunda gelince, 8 milyon sayısı istatistiksel bir çalışma sonucu ortaya çıkan bir sayı değil, bizzard Vivendi'nin 2006 raporunda yazan bir sayı. istersen bulup linklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 warhammer online'ın wow dan pek fazlası yok. ancak age of conan wow'u ezicek o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 conan da bizim makineyi ezecek büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 AoC hele bi çıksın da bakarız ezer mi ezmez mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hangisi çıkarsa çıksın abi bir dönem oynanır sonra world seven kalır malesef wowun tarzı tamamiyle battle üstüne kurulu oldugundan keyif alamıyorum artık tbcden önce böyle değildi neyse kurtlarımı dokucem az daha yazarsam yaşasın t6lar welcome power rangers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 16 milyon mmorpg oyuncusunun olup olmamasına neden taktınki bu kadar raistlin onu anlamadım bende. bn 100 milyon desem neyi deiştirir şimdi.millet de 16 milyon oyuncu varmıs ohaaa diyerek şimdi beyinleri yıkanmıstır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 16 olduk mu yav? en son 7de bırakmıştım ben wowu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 *ouch* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 raistlinthewiz e cevap: iskembeden konusan senin gibi olsun http://www.mmogchart.com/ girde bak bilip bilmeden milletin yazdilarina camur atma boyle kalirsin Yalniz ozur dilerim 16 milyon degil 15 milyonmus (2006 sonu itibari ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar