SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=38561 simdi fake diyen arkadaslar cıkar tekrar tartısmak istemıyorum ki fanatik'in koydugu videolar şimdiye kadar fake cıkmadı. hoplayanmanda da Eternalle çok tartışmıştık adı kadar emindi t4 t5 ler fake diye.Fake çıkmadılar. aman neyse işte izleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 warlock çok uyduruk ya =) bu kadar alakasız renkleri bir arada bulunduran baska bi olusum yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 lan daha tier 0.5 im bile yok, bunlar boyuna yenisini cikariyo, ayip breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hunter seti gene boktan nedense hic sasirmadim priestlere ve locklara calisiyor bu setleri yapanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 t4 t5 fake olsa ne olur olmasa ne olur questten aldığımız mavi itemler daha iyi neredeyse mesela gladiator set benim uzerimdeki maviler daha iyi sırf bu saçmalık yüzünden altarnatif olarak t6 yı getirdiler t6 çok iyi ayarlanmış bu sorunu ortadan kaldıracak diyorlar çok şaçma oldu herşey 2008 de tbc gibi bitane daha ex paket çıkıyomuş bildikleri tek bok harita yapmak başka bi cacık olmaz ne pve nede pvp de zevk kalmadı hani eskiden büyüklerimiz derdi ya para tuzağı bunlar harbiden bariz bi şekilde belli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 millet e sormuşlar 2008 de world of starcraft ve world of diablo duyurulursa tepkiniz ne olurdu? -Eh bokunu cıkardılar resmen milleti nasıl sömümürüz dersleri veriyorlar igrenc herifler vs vs örnekleri çok wow blizzardın adını lekeleyen yegane oyun oldu zaten kemik kadro boşuna ayrılmadı gidip flagship studios kurup , vivendi pwned blizzard =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kac milyon insan oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 alternatif geldiginde , kac milyon insan bırakıcak bunu soralım? ben de oynuyorum halen sebep? bir araba arkadasım burda halen ventrilo dan geyik yapmak keyif veriyor oyun icinden geyik yapmak keyif veriyor aynılarını yapabilecegiimiz baska bir oyn cıksa red edermiyim sence? lotr vs denedim sarmadı beni tek ümidimiz aoc suan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Benim umidim Warhammer Online onu bekliyorum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Blizz tamamen saçmaladı artık yani oyunu güzelleştiricem diye ha bire set çıkarmak büyük hata çünkü insanların tier 4 veya 5e olan isteğini aaltmaktan başka işe yaramıyor bunlar. Ve açıkcası setler sadece shoulder farkı olmuş gibime geldi başka bi albenisi yok setlerin bence. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 09:48 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hunter omuzluğunu boyamışlar warrior omuzluğu yapmışlar hunterınki desen druid karışımı bişi vs vs sonsuz bi olay oldu çıktı her ay bi set çıkarsa işimiz var ya adam gibi bi oyun dinamiği yapsalarda herkez zevk alsa ne olur sanki 3 sene uo oynadım 1 gün bile bu tür spekilasyonlara girmedim 1 dakika bile sıkılmadan oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Evet oyun dinamiği yok uodaki.Ne bilim büyük questler yok.İlk başlarda npcden quest alamazdık gmler yapardi.Britishi görürdük fln.Wow da yok koymuslar bi event takvimi hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aman abi uo ile karşılaştırmı tırnaa olamaz uonun bu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 neye göre tırnaa olamaz? yetti artık wow başka uo başka nesini karşılaştırıyosunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ultima Online'ı Osi'de oynadınız mı? Yoksa free serverdaki halinden mi bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 osıDE DE OYNADIM FRESERVERDA DA OYNADIM VE uo İLE wOw BİRBİRİNDEN BENCE ÇOK FARKLI YANİ KARŞILAŞTIRMAK YANLIŞ OLUR. Caps pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bende onu diyecektim zaten. Yani UO'nun modifiye edilmemiş orijinal halinin Wow ile kıyaslanabileceği tek ortak nokta ikiside mmorpg onun dışındak ıyaslayabileceğiniz bir noktaları yok. 2 side apayrı sistemler kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 lol biri 2d diğeri 3d kıyaslama yapan kim biz uo nun oyun dinamiğinden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Wow eski oyuncuları için sıkıcı bir kıskaca girdi yani bir an önce ilginç değişik bişi bulması lazım yoksa aynı insancelar ile sadece PVP sayesinde pek uzun yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 neymiş bu dinamik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 priest seti boktan duruyor geriside olmamıs statlerini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ilk mmosu blizzardin ki daha 2 senelik, yavas yavas oluyo bu isler, hatalardan ogrenmeleri lazim, su an pek ogrenemiyolar cunku bir nevi tekel oldu adamlar, pek sallamiyo gibiler bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Aoc tbc korkusundan ertelendi belki blizzard asıl hamlesi 2. exp paketi olabilir ama gerçektende piyasada alternatif bir oyun yok tekel olması çok doğal. Genel olarak oyun çok sıradan oldu questlerin isimleri değişik sadece insana farklı haz veren çok çok az quest dahil edildi oyuna.Öbür yandan çok erken çıktı exp paketi buglar yığınla aquila nın dediği gibi ilk deneyimler olduğu için normal gibi gözükebilir ama işin içinde ticaret ve para olduğu için bazı şeyler affedilmiyor. Kısaca insanlar nefeslerini tutmuş yeni arayış içindeler exp paketinden memnun olan insan sayısı çok fazla değil eğerki Who veya Aoc dediklerini gerçek anlamda oyuna aktarabilirlerse Wow çok player kayıp edecek bu bir gerçek.Velakin akla Dark and light gerçeğide gelince şöyle bir duruyoruz gerçekten gelecek bu 2 oyundan en az birisi her yönüyle dikkat çekebilecekmi? Çünkü Online oyunlarda sadece oyunun yapısı hikayesi vs değil teknik destek,server kalitesi, iletişim gibi faktörlerde çok büyük rol oynuyor. Belki bahsi geçen 2. exp yada çıkacak devasa bir yama ile işleri yoluna koyabilir.Yalnız unutulmayacak bir gerçekte player kayıp etmemek için bu 2 oyunun çıkmasına yakın kesinlikle önemli bir hamle yapılacağıdır... Herneyse kendi adıma Blizzard TBC adı altında warcraft katliamı yaptı hem hikaye açısından hemde oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Hayattan tek bir beklentim var, o gelirse donucem MMORPGlere, Old Republic zamaninda gecen bir Star Wars MMOsu. Ona kadar yokum arkadas. Bu ne be lunaparka donmus oyun. Ya bi dusunun allahinizi severseniz, t3'e kadar ne kadar zamanda gelindi, t3'ten t6'ya ne kadar zamanda gelindi? Artik ne konsept ne hikaye ne bisey kaldi, Illidan'i da olduruyolar gorunuse gore, veya kacicak 20.000 yil sonra tekrar gelicek vs vs. Ne hikaye var, ne itemization disinda bisey var. Pic oldu oyun. Blizzard SOE yolundan gidiyor dicem de hala o kadar agir kufur hakettigini dusunmuyorum SOE olucak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 conan ata binip kafa kesmicen mi, veya warhammerda ne yapiliyosa ondan yapmican mi? cunku old republic zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar