Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evde 24 saat geçirmek

Llama

Öne çıkan mesajlar

Çok çok önceleri sadece 1 yazımı nerdeyse tamamen evde geçirmiştim ya o günler aklıma geldikçe deliriyorum, aman bi daha olmasın :)
Şuanda ise eve giremeyenlerdenim, sabahın 6.30unda kalk üniye , sonra çık 5 te , arklarla buluş m.köyde, sonra mekanları gez, cevahir evim gibi zaten, inanın burger kingteki kasiyer kızlarla kanka oldum ordan chicken royal ala ala ..tüm aktivitelerden sonra eve gel WoW oyna.işte keyif budur :)
Sosyal ağlarda paylaş

benide bıraksalar ewde rahat 1.5-2 ay yaşarım, yalnız başıma...
geçen yaz yaptıydım 1 aya yakın yaptıydım (market alışverişi cart curt saymazsak)
çok da güzel oluyor bana göre
kişilik meselesi tabii
bazıları bu tür yanlızlığı seviyor benim gibi...
asoslaylim no-liferim ama mutluyum :)
Sosyal ağlarda paylaş

zebeeh (yani sabah) okuldayım sonra binbir yerde binbir salağa yapacakları işi anlatıyorum.. sonra 1000 yerde 1000 salağa yapacakları işi anlatıyorum.. ve sonra 999salağa nerede yanlış yaptıklarını gösteriyorum..

insanla çalışmak zor! ee okulda devam ediyor eve geliyorum ve ödevler ve projeler..

ha bi de bi sürü araştırma var.. Mr dasaaa çok sayfa yazmışsınız 12sf'den 8sf'ye çekelim.. kaynaklar dahil 8sf! heh bi sen eksiktin lam.. herif bi de prof. dasaaa yazmış ne prof.u lam! prof. benim babamdır diyeceğim o da prof. değil! allahın işine bak sen.. her neyse onu deadline a yetiştir, bunu bitir, erken kalk oraya koş.. evde çamaşırları yıka, bulaşıkları makineye koy çalıştır.. aman yemek yap..

en azından 3gün evde kalsam kimse aramasa bi 8-9saat uyusam.. bööle evde misler gibi pijamayla gezsem bütün gün.. göbeğimi kaşısam... sadece bunu istiyorum bak!

dışarı çıktığımda hep koşuşturma evde durduğumda hep çalışma.. galiba bundan sonra böyle gidecek
Sosyal ağlarda paylaş

olsan ayrı dert olmasan ayrı dert..ben değilim hatta tam tersiyim hergün dışardayım okuldan kalan vakitte kız arkadaşım var onla ayrı diğer arkadaşlarımla ayrı görüşüyorum ha bunları kahretsin çok popülerim diye yazmıyorum nasıl olsa kim olduğumu bilmiyorsunuz sadece fikir olması açısından yazıyorum.Ama bazen içimden herşeyi bırakıp biyere gitmek geliyo çünkü yoruluyorum öyle yaptığım dönemler de oldu ama şimdikinden daha mutlu olmadım hatta psikolojim açısından hiç iyi olmadı yani yanlızlık bana zararlı..Ama yapı meselesi yanlızlık kimine iyi gelir kimine kötü bunu iyi belirleyip ona göre yaşamak lazım ki kendimize zarar vermeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversite, projeler, alışveriş ve stüdyo çalışmaları dışında ben de evdeyim. Dışarı sadece işim olunca çıkıyorum kısacası.

Zaten öğrenmem gereken programlar var, bilgisayarı da doldurmam (bellek, hard disk) lazım, midi klavyeyi ayarlamam lazım, ses sentezlemem lazım, lazım da lazım.

O yüzden yaşasın ev...
Sosyal ağlarda paylaş

ben kısır döngüye giriyorum valla

2-3 gün evde duramıyorum dışarı çıkmam gerek diye kendimi paralıyorum sonraki 2-3gün üf sıkıldım dışardan evde durmak istiyorum diyorum sonra tekrar dışarı sonra tekrar içeri -.-

ancak bunda hergün işe gitmenin etkisi de var tabi. saatlerce evinde olmayınca insan, evine gidince bi huzur kaplıyor içini :)

ama 7/24 evde durmak :S. ya dışarda cehennem sıcağı olacak ya yeni süper bir oyun başında kafayı yemek lazım ya da evde birsürü kişi topluca eğlenmek filan lazım yoksa hayatta olmaz. bunlar da maksimum 1 hafta sonra bayar yani dayanılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar + internet varsa evden çıkmayabilirim açlıktan ölene kadar :)

İşin ciddi yani, bu yıl tekrardan össye hazırlandığım için göbek çıktı biraz, 10kglik fazlalık oldu, durum böyle olunca insan dışarı çıkmıyor tabi... Yaz gelsin spor filan zayıflayınca teknososyal biri oluruz tekrardan :)

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 20:09 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...