Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duymayan kalmasın..

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Ayrıldık.
peki neden yazıyorum?
1.5 yıllık ilişkimizin bitmesinde dolaylıda olsa rol alan kişilerin burada bulunmasından dolayı artık patiye girmek bana koyuyor açıkcası.
kendilerini biliyorlar ya da bilmiyorlar önemli değil.
uzun lafın kısası bu topicin arka sayfalarında yazmıs oldugum bu mesajla hepinize veda ediyorum.paticik benim için bitmiştir.zaten lamer kişiliğimden başka bir katkım olmadıgı gibi bu anı bekleyenlerin bile oldugumu düşündüğüme göre güzel bir karar aldıgımı düşünüyorum.
kalın sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
Ayrıldık.
peki neden yazıyorum?
1.5 yıllık ilişkimizin bitmesinde dolaylıda olsa rol alan kişilerin burada bulunmasından dolayı artık patiye girmek bana koyuyor açıkcası.
uzun lafın kısası bu topicin arka sayfalarında yazmıs oldugum bu mesajla hepinize veda ediyorum.paticik benim için bitmiştir.zaten lamer kişiliğimden başka bir katkım olmadıgı gibi bu anı bekleyenlerin bile oldugumu düşündüğüme göre güzel bir karar aldıgımı düşünüyorum.
kalın sağlıcakla.

ayrıldında bizden ayrılma hacı yaa ne yaptın sen bak şimdi
yuhanes şimdi görüyorum bak geriye geldik iyiki haa bi sayfa
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
Ayrıldık.
peki neden yazıyorum?
kalın sağlıcakla.

eyvallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...