Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bidakka simdi keah->koc lisesi e araba kullanma dendigine gore buyuk ihtimalle univ, e aynı univde oldugunuza göre ve aynı liseden cıkıp aynı unive de gitmiceinize göre yok bidakka karıştı tmm koc lisesinden cıkmasınız ve aynı univdemi okuyosunuz bidakka ya biri acıklasın nerde okuyosunz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 koc lisesiyle alakamız yok =) akdeniz üni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 evlencek misin evlenmicek misin net konuş aşık oldum bilmemne oldum geçiştirmeyle olmaz bu işler artık silkinin şu ölü toprağından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Allah kolaylık versin ne diim Bi yanda sevgili diğer yanda dost Umarım bunca şeye deicek bi ilişki çıkar.. Mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 mutluluklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 adamı 2 dk dota dan ayırttınız neler oldu siz görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 fistan ne entrika adammisin yauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mutluluklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 wtf baştan patlamışım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ayrıldık. peki neden yazıyorum? 1.5 yıllık ilişkimizin bitmesinde dolaylıda olsa rol alan kişilerin burada bulunmasından dolayı artık patiye girmek bana koyuyor açıkcası. kendilerini biliyorlar ya da bilmiyorlar önemli değil. uzun lafın kısası bu topicin arka sayfalarında yazmıs oldugum bu mesajla hepinize veda ediyorum.paticik benim için bitmiştir.zaten lamer kişiliğimden başka bir katkım olmadıgı gibi bu anı bekleyenlerin bile oldugumu düşündüğüme göre güzel bir karar aldıgımı düşünüyorum. kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oha. kötü bi durum. geçmiş olsun. aranız düzelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Madcat said: on dakikadır ne yazıcağımı düşündüm,bulamadım. 1.5 sene sonra buldum. YES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hm futbol topikleri sakin mi kalıcak şimdi ? /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 geçmiş olsun bi süre girmemek doğal ama ilişki bitti diye patiyide bırakma bence önemli bi renksin sonuçta forum içinde. ama kolay bi durum deil tabi anlattıgın gibi bi durumda girmek neyse hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Madcat said: Madcat said: on dakikadır ne yazıcağımı düşündüm,bulamadım. 1.5 sene sonra buldum. YES! anticipated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Rastgele Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 her ilişkinin sonu geliyor işte aşkmış falan hikaye, insan için değil bu duygular.Bunların hepsi sahte anı yaşayıp keyfine bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ana nası kaçırmışım ben bunu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Fistan said: Ayrıldık. peki neden yazıyorum? 1.5 yıllık ilişkimizin bitmesinde dolaylıda olsa rol alan kişilerin burada bulunmasından dolayı artık patiye girmek bana koyuyor açıkcası. kendilerini biliyorlar ya da bilmiyorlar önemli değil. uzun lafın kısası bu topicin arka sayfalarında yazmıs oldugum bu mesajla hepinize veda ediyorum.paticik benim için bitmiştir.zaten lamer kişiliğimden başka bir katkım olmadıgı gibi bu anı bekleyenlerin bile oldugumu düşündüğüme göre güzel bir karar aldıgımı düşünüyorum. kalın sağlıcakla. ayrıldında bizden ayrılma hacı yaa ne yaptın sen bak şimdi yuhanes şimdi görüyorum bak geriye geldik iyiki haa bi sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Fistan said: Ayrıldık. peki neden yazıyorum? 1.5 yıllık ilişkimizin bitmesinde dolaylıda olsa rol alan kişilerin burada bulunmasından dolayı artık patiye girmek bana koyuyor açıkcası. kendilerini biliyorlar ya da bilmiyorlar önemli değil. uzun lafın kısası bu topicin arka sayfalarında yazmıs oldugum bu mesajla hepinize veda ediyorum.paticik benim için bitmiştir.zaten lamer kişiliğimden başka bir katkım olmadıgı gibi bu anı bekleyenlerin bile oldugumu düşündüğüme göre güzel bir karar aldıgımı düşünüyorum. kalın sağlıcakla. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar