Gimli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Rus Çarlığı Avusturya-Hollanda İmparatorluğu - Orta Avrupadaki üstünlüğü Rus çarlığı tarafından tanınmıştır. İki devlet arasında 2 savaş süreli bir saldırmazlık paktı bulunmaktadır. Novgorod Paktı: Eğer devletlerden biri Osmanlı İmparatorluğu tarafından saldırıya uğrarsa, diğeri yardım edecektir. Osmanlı İmparatorluğu İmparatorluk en yüksek dönemini yaşamaktadır. Rus Çarlığı imparatorluk saldırgan hareketler içine girmeidği sürece Osmanlı'yı dostu olarak görmektedir. Diğer taraftan Osmanlı'nın kırım hanlığını ilhak etmesine ve kafkaslara saldırmasına tamamiyle karşı durmaktayız. Savaş sebebidir. Gürcistanın Osmanlı ve Rusya arasında bir sınır olması, en uygun çözüm olacaktır. Fransa, İngiltere, İspanya Çarlık bu devletlerle henüz diplomatik ilişki kurmamıştır. Batı avrupanın işleriyle ilgilenmeyi düşünmemektedir [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 22:31 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ]
Sage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Fransa Krallığı Avusturya İmparatorluğu: Habsburg hanedanlığıyla diplomatik ilişkiler kurulmuştur. İki ülke de birbirlerinin çıkarlarına karşı çıkan hareketler yapmadığı sürece savaşmayı düşünmemektedir. Hollanda toprakları meselesi ise daha sonra konuşulacaktır. Balkanlardan gelecek bir tehdit hakkında daha sonra konuşulma kararı alınmıştır. Lombardia Antlaşması: İki ülke de İtalya üzerinde 1537 ye kadar hak iddia etmeyecektir. Bu antlaşma uzatılabilir. Rus Çarlığı: Rus Çarlığı ile diplomatik ilişkiler başlatılmamıştır. Ama asya kıtasında gelişmesinin tüm Hristiyan dünyası için hayırlı olacağını düşünüyoruz. İngiltere ve İspanya ile diplomatik ilişkiler kurulmamıştır. En kısa sürede Yeni dünya, afrika, yerliler ve portekiz hakkında konuşulması gerektiğine düşünüyoruz. İngiltere'yle ise ayrı olarak İskoçya ve Calais hakkında konuşmamız gerekmektedir. Osmanlı İmparatorluğu: İmparatorluğun göz ardı edilemeyecek kadar güçlü olduğuna inanıyoruz. İtalya'ya, Balkanlar'a ve Güney Afrika'ya karışmadığı sürece bir anlaşmazlık yaşanacağını düşünmüyoruz ve doğuya yönelmelerini tavsiye ediyoruz. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 00:38 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ]
Molto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sage sağolsun dosyalarımı orjinal hallerine döndürmeyi başardım, eğer bana da yer açabilirseniz Venedik, Polonya, Prusya ya da Brandenburga talibim hangisini kabul ederseniz artık, Polonya ve Venedik ilk tercihlerim. Ekleme; İsveç'de eklenebilir bir ülke gibi duruyor, sizin kabul ettiğinizi oynarım ama tercihlerimi belirttim onu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 21:43 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 beyler bu torrent tan indirme olayını nasıl gerçekleştiriyoruz. Dosyayi indirdim verlilen linkteki ama çok ufak bir dosya
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Masso o dosyayı, Azureus yada başka bir torrent programı ile açacaksın, sonra download etmeye başlayacak.
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 aragorn tamam azerusu indirip halletim. oyun indi.ama bir sürü rar dosyası hepsininde ismi aynı,içlerinde de aynı dosyalar var. Nasıl kurucaz bunu yardımcı olurmusun [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 09:15 tarihinde, massosoit tarafından güncellenmiştir ]
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Oyun 350 mgb civarındaydı sanırım, o indiyse rar dosyalarından birine sağ tıklayıp buraya çıkart/extract here yap. Daha sonra daemon toolstan o klasörü araştır, zaten tıklayabileceğin tek bir dosya göreceksin, onu seçince oyun cd'sini takmış olacaksın.
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 aragorn dostum çok sağol hallettim. ;D Kongo yla basladım oyuna,çözebilmek için, ilk sorunlardan biri enflasyonun yükselmesini nasıl önleyeceğiz. Bir 2. de nasıl oluyorda kendi topraklarındaki bir bölgeyi vassal yapabiliyorsun.Yani benim bölgelerden birinde öyle bir seçenek var ve yaptım oldu
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Rica ederim, önemli değil. Benim de yarın bir sunumum var, ona kasıyom 1 haftadır, o bitsin bende başliyacam oynamaya inşallah...
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 arkadaşlar bu konu başlığını çok oyunculu olacak olan oyun için açmıştık. Lütfen oyun ile ilgili sorunlarınızı ilgili başlığında tartışınız.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Oyun hakkında genel tartışma için; http://forum.paticik.com/konu.php?id=177709
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hmm, hangi günler ve saatleri düşünüyorsunuz?
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Demokles'in Kılıcı yahu başlıgın acıldıgı ilk günden beri ben bunu Demokrasinin kılıcı diye okuyorum lollf anlam verememiştim hiç ve itiraf ettim bunu [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:59 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 oyun multide eu2 deki gibi yavas ilerlemek durumunda kaliyormu yine yoksa ona bi care bulmuslarmi?
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Nispeten daha az lagli ve daha hızlı
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kimseyle temasa geçemedim, nedir bu akşamki oyunun durumu?
Öne çıkan mesajlar