Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paticik'te midi beste yarışması yapalım mı? Jüri olur bir tane sarkılardan 3 denesini şeçecek pati ahalisi dde o 3 şarkıyı oylar. Nasıl olur? Jüride de olabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 katılan çok olmaz ve ne bileyim yolladığın şeyi araklayabilenler de olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 güzel olabilir ama araklama olayı falan da olabilir..olabilir mi? ben katılırım olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 olursa katılırım. var elimde bişilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 2 kişi bir de ben 3. 10 kişi olursa başlayalım derim.Puanlandırmaya falan o zaman karar veririz. Araktan korkmaya gerek yok bence. İsterseniz soundclick gibi bir yere upload ederek arağa karşı önlem alabilirsiniz(ben pek umursamıyorum ama müziği müzik için yapıyorum ticari birşey olarak değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bende umursamam..bence yapsak güzel olur elimde güzel şeyler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 katilirim ben de lan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 up en azından bir 7-8 kişi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 beni de yazın.. nası olcak bilmiyorum ama yaprım birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bende yaparım.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 tin tin tinimini hanım seni seeviyor caanım adlı bestemle katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hangi programı tavsiye edersiniz? Müzikten zerre anlamam ama az biraz vakit geçirmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 15 Haziran'a kadar katılmak isteyenlerin adını alıcağım o zaman. Burdan haber verin. 16 Haziran'da vereceğim bir adrese midileri yollamaya başlarsınız. 15 Temmuz'da jüri oylaması (ilk 5'i belirler ve %50 etkili olur onlarda) 20 Temmuz'da da pati ahalisinin 10 gün sürecek açık oylaması başlar. Jüri için bir topik açıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 underground bi black metal şarkısını çakıveririm yahu. şakam yok. hehe. ayıp tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Noteworthy Composer , Guitar Pro , Power Tab , Finale gibi programlar kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 iki şarkı ile katılabilirsiniz olsun. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:21 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben katılırım 2 şarkıyla. dt ve opeth severleri güzel şeyler bekliyor hehe. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 11:51 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 9 kişi şu anda - hadi gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 tamam hemen çalışmalara başlıyorum.feci şeyler var elimde..bu arada utku olm grubun bestelerini kendi besten diye çakma lan hehe:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 band in a box kabul edioysanız geliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 midi dosyası kabul ediyoruz sadece. Band in a Box midi programı değilmiydi zaten. Band-in-a-Box'ın samplelarını kullanma, midi exportu yap en sonunda. Hoşgeldin yarışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben de girebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 İkinci sayfada da söyleyeyim 15 Haziran'a kadar katılmak istediğinizi belirtmenizi istiyorum. 16 Haziran - 15 Temmuz günleri arasında bestelerinizi göndereceksiniz. 16 Temmuz - 20 Temmuz arası jüri oylayacak , en iyi beşi seçecek. 21 Temmuz - 30 Temmuz arası paticik ahalisi şeçilen 5 şarkıyı oylayacak. Yeni oylar jürininkilerle yarı yarıya harmanlandıktan sonra birinci açıklanacak. 2. Paticik Beste Yarışması'nı düzenlemek de birinciye kalıcak. Jüri GERGE Quel-Thul Darqainu BlaCk Griswold Şu anki yarışmacılarımız pediculus Durotan demise666 fastreloader Lexius Werewolf Laraken HymnOfSnuk Gimli Dev __________ Şimdilik bu kadar.Kalan 20 günde ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi. Haber verin etrafınızda ki patilere. Edit : Eğer çok fazla kişi kurallarımı beyenmezse değiştirebiliriz. Ama neyin ne olduğunu söyleyecek biri olmazsa iş karışır kotaramayız diyerek işi üstüme aldım. Birinci sonraki yarışmayı düzenlese, öyle öyle ilerlesek daha iyi olur diyorum ben. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 21:38 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Puanlamanın nasıl olacağını da yazayım: Orijinallik : 25/25 Yapı : 15/15 Orkestrasyon : 5/5 Kompozisyon tekniklerinin kullanımı : 20/20 Ritim : 10/10 Melodi : 15/15 Midi Kullanımı : 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 şimdi ben guitar pro kullanıyorum.puanlama sistemide mantıklı kurallarda mantıklı.uzunluk kısıtlaması falanda yok sanırım.ama tabi 25-30 dakkalık şarkılar olmaz heralde eheh..veya olabilirmi.olur tabi..çalışmalara başladım ben..dt sevenler beni bekleyin..hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar