Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik'te midi beste yarışması yapalım mı?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
2 kişi bir de ben 3. 10 kişi olursa başlayalım derim.Puanlandırmaya falan o zaman karar veririz. Araktan korkmaya gerek yok bence. İsterseniz soundclick gibi bir yere upload ederek arağa karşı önlem alabilirsiniz(ben pek umursamıyorum ama müziği müzik için yapıyorum ticari birşey olarak değil.)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
15 Haziran'a kadar katılmak isteyenlerin adını alıcağım o zaman. Burdan haber verin. 16 Haziran'da vereceğim bir adrese midileri yollamaya başlarsınız. 15 Temmuz'da jüri oylaması (ilk 5'i belirler ve %50 etkili olur onlarda) 20 Temmuz'da da pati ahalisinin 10 gün sürecek açık oylaması başlar.

Jüri için bir topik açıyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İkinci sayfada da söyleyeyim 15 Haziran'a kadar katılmak istediğinizi belirtmenizi istiyorum. 16 Haziran - 15 Temmuz günleri arasında bestelerinizi göndereceksiniz. 16 Temmuz - 20 Temmuz arası jüri oylayacak , en iyi beşi seçecek. 21 Temmuz - 30 Temmuz arası paticik ahalisi şeçilen 5 şarkıyı oylayacak. Yeni oylar jürininkilerle yarı yarıya harmanlandıktan sonra birinci açıklanacak.

2. Paticik Beste Yarışması'nı düzenlemek de birinciye kalıcak.

Jüri

GERGE
Quel-Thul
Darqainu
BlaCk
Griswold

Şu anki yarışmacılarımız

pediculus
Durotan
demise666
fastreloader
Lexius
Werewolf
Laraken
HymnOfSnuk
Gimli
Dev

Şimdilik bu kadar.Kalan 20 günde ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi. Haber verin etrafınızda ki patilere.

Edit : Eğer çok fazla kişi kurallarımı beyenmezse değiştirebiliriz. Ama neyin ne olduğunu söyleyecek biri olmazsa iş karışır kotaramayız diyerek işi üstüme aldım. Birinci sonraki yarışmayı düzenlese, öyle öyle ilerlesek daha iyi olur diyorum ben.

[ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 21:38 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...