Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 harika bir filmdi. dvdsini gördüm şimdi alsam mı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Alırım ben bunu, kendisi Aslan Kral'dan bu yana (ilkokul bebesiydim o zamanlar) ağladığım tek film. Kendim bile aşırı şaşırdım ağlıyorum diye, Festival'de rastgele girmiştim konusunu falan bilmeden, şok etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 indirim yapmışlar 15 tl hepsiburda da. verdim sipariş. bana film tavsiyesi lazım izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ekim'de Cnbc-e Gişe Filmleri kuşağında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bu gece 22.00'de CNBCE'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dun gece izledim, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aklıma gelmişken ekleyim.. en kral onun bunun çocuğu karakteri barındıran filmdir.. amcayı hâlâ katledesim gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kafalar iyiyken bunu izlemek super oluyor. o gozlerini ellerinin icine takan canavar filan feci olabiliyor. kafa iyiyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 filmin gösterdiği esas canavarlar yanında o karakter sefimli bile kalıyor http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:42TamMBWfuCGSM:http://www.kurdistan-post.org/media/resimler/levent_kirca3%255B2%255D.jpg şaka bi yana allah göstermesin diyeceğim.. ama kiloya vursan tonla var öyle mal adam.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bunun üzerine for whom the bell tolls okuyunda çok acayip şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Son sahneleri gerçekten çok etkileyiciydi. Genelde duygusal sahneleri midem bulanarak izleyen ben,, bu filmde gözlerimin yaşardığını hissettim. Çok hoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ben hiç beğenmedim bu filmi, neden beğenmedim tam bilmiyorum. Çok kötüydü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dasaaa said: valla ne yalan söyleyeyim.. bu filmi sevmeyecek çook insan var.. ha onlar bu ve benzeri "sinema dili"ni kullanan pek çok filmden hoşlanmayacaklar, anlamayacaklardır.. bu dediğim bir aşağılama değil, konuya yatkınlıktır sadece.. realitedir yani.. amerikan sinemasının yaptığı bir çok boktan ve 35mmlik film yakmaktan başka bi işe yaramayan filme bedeldir bu gibi filmler.. Guillermo del Toro gibi babalarım amerikan film endustrisiden vurduğu parayı kendi keyfine göre filmler çekmek için kullanması canavar bişi tabii.. yoksa haftalık gelire baktığınızda Teenage Mutant Ninja Turtles ve salak bi film olan Blades of Glory bu filmden daha fazla para kazanmıştır ABD box office te.. ve bu gelirle abimizin başka bi film çekmesi de zor olur.. keza dağıtımcı bile bulamaz (toplam ciro 35m$ global) negzel yazmış dasaaa, arkadalarda kalmasın istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 masalsı bütün filmlerden nefret ediyorum. bana kabustu bu film. masal seyredemem okuyamam küçüklüğümden beri. hayatımda seyrettiğim en kabus film olan alis harikalar diyarında'dan sonra buda ikincidir. boğazımı falan parçalıcaktım seyrederken. masalsı olupta sevebildiğim tek bir film var galiba oda the fall'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar