nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 @Pyro: Tabii ki PKK ile savaşacak ama Irak "benim toprağıma izinsiz girdi, benim vatandaşıma saldırdı" diyerekten savaş çıkartabilir pekala..
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 $uan ırak'ın ba$ındakiler de ıraklı zaten di mi heh?olay zaten oraya gelecek muhtemelen.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 seçimden önce tayyip yapar bişi k.ırak'a. adam olan amerika girdiğinde orayı korumalıydı...
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bİr Krğtlerden korkutmak için saçma sapan iddalar ortaya atmadıkları kalmıştı :)
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bu arada Barzani'nin tırstırma çabalarına bir yerimle gülemiyorum, genelde bu tip işlerde kullandığım k.çımı bile daha önemli şeyler için taşıyorum (m.çmak gibi)
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Amerikayı Irak'tan def edecen, Türk karşıtı kürtlerin kökünü kazıyacan, dünyada Türkiye'nin gücü artar ve amerika g.t üstü oturur vallaha süper olurdu
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Daha oncede dedigim gibi Turkiye sinirlari disinda kurulucak bir kurt devletine Turkiyenin karismasi durumunda Amerikanin Irak a Afganistana yaptiginin aynisini yapmis olur.. Haa Barzani konusmalari ve yaptiklari ile haketmiyormu sonuna kadar hakediyor.. Bence su apo yu getiren elemanlar gitsin baglayip getirsinler atalim imraliya apoya arkadas olur..
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 @gellidus isteseler yaparlar ama bu tipler bitmez işte ona kızıyorsun ordan bi dtp li çük çıkıyor komutanımıza çemkiriyor ordan bi zana çıkıyor apo saygıdeğerdir diyor ordan recep çıkıyor sayın kelle ohooo
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 sevgili gellidus, kısa ve net açıklayayım sana.Amerika ırak a veya afganistana keyfi ve sudan sebeplerle tamamen emperyalist amaçlar uğruna girdi biz ise bizim bütünlüğümüze tehdit oluşturan ve bunu açıkça belirtmekte bi sakınca görmeyen ve sınırlarımız içinde gerçekleşen terör eylemlerini destekleyen terörist barındıran iç işlerimize karışan (ve bütün bunların kanıtına sahibiz) bi "oluşuma" karşı askeri harekat düzenleme yetkisini uluslararsı hukuktan almak suretiyle gireceğiz kuzey ırak a.Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ama onu heriflerin ortasindan aldinmi birdahaki herif konusurken efendi olur en azindan.. Kurt devletini kursun birsey demiyorum ama o sinirdan bir karis icerisine goz diktimi alirlar adami assagi ne abd durdurur ne blair ne bus nede marslilar..
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 simdi o uluslararasi hukuk bize su yetkiyi veriyor.. Sen pkk yi turkiyeden kovalamaya basla baktin herifler iraka girdi arkalarindan gir ama iraktan girip suudi arabistandan cik demiyor o hukuk haberin olsun.. Diger bir konu sana istedigi kadar dusman olabilir sen Turkiye sinirlari disindaki bir olusuma mudahale edersen sende emperyalist amaclar ile girdin demektir.. Bundan birkac sene evvel neden Suriyeye girmedikte sularini kesmekle tehdit ettikte bugun Kuzey iraka girmekle tehdit ediyoruz.. Ayrica sinir komsularimizdan bize dost olan kim varda bunlarin dusmanligindan korkuyorsunuz..
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bana gore en tehlikesiz herifler bu kurtler.. Hele bir kurulsun o devlet bak bakalim birbirlerini oldurmekten sira bizimle ugrasmaya gelicekmi..
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Sularını kesmekle tehdit ettik ama, bunun bizim bilmediğiniz kısmı boyunlarını kesmekle tehdit ettiğimizdir. Türkiye Irak'a nota verdi. Bundan sonra PKK tarafından, Irak sınırından yapılacak herhangi bir saldırıda, Irak sınırları içinde her yerde fare kovalama hakkına sahibiz.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Olayları biraz daha geniş ve tarihsel açıdan incele bana kalırsa.Bugün tayyip çıksın biz nevada eyaletinin iç işlerine karışırız desin bak bakalm noluyo.Savaş sebebi diye bişey vardır bi ülke veya grup senin ülkeni küçük düşürecek söylemlerde bulunuorsa nota verirsin(ki biz verdik cevabını bekliyoruz) eğer ona da cevap gelmezse savaş sebebi sayarsın bu kadar basit.Biz zaten k ırak a savaş açmayacağız öyle bir durumda ırak devletiyle savaşacağız resmi olarak çnkü kürdistan diye bi devleti tanımıyoruz.Bu durumda herşey hukuka uygun oluyor ne bm ne ab hiçbişey diyemez ama abd yi bilemem.Komşu meselesine gelince komşularımız arap fars ermeni azeri yunan ve bulgar.Ama k.ırak için durum farklı onlar kürt ve türkiyedeki kürtleri kışkırtarak bizi bölmeye çalışıyolarlarsa onlardan "korkmak" değil senin dediğin gibi de onlara gerekeni yapmamız gerekir.
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 olayi biraz daha genis ve tarihsel inceledigimiz zaman ortaya cikan sonuc zaten Turkiyenin 15 yildir istedigi zaman kuzey iraka girdigi gercegidir.. (tarihi yanlis hatirlamiyorsam) 1994 te 300 bin kisi ile girdik hatta.. Yakinda Kerkuk suleymaniye Misak-i Milli sinirlari icindeydi orasi bizim hakkimizda derler.. Pkk icin giriyorsak hakkimiz ama acikcasi pek inanmiyorum ben..
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Benim demek istedigim daha net olmak gerekirse.. Dusmanlari temizlemekse amac sira iraka gelene kadar cok isimiz var.. Meclisten baslamak lazim once..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bence ona şüphen olmasın pkk için olmasa bile tam olarak kürtleri susturmak için diyebiliriz.Zaten oraları bize yedirir mi abd? oraya yerleşip petrol mu çıkarıcaz,imkansız... sadece göz dağı türk ordusunun gücünü göstermek ve bazı kişileri susturmak amaç ondan şüphen olmasın
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 tayyeeep varken elebaşlarına sayın diyen biri varken bu meclisten o karar çok zor çıkar..
Öne çıkan mesajlar