Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinleyin bunu ; başyapıtım , kendime yazdığım cenaze marşım(4 el piyano ve davul var)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
O! Muses! Farewell!

Çok kişisel birşey. Öleceğimi düşündüğüm zaman yapmıştım , sonra doktor kalbimde birşey olmadığını söylemişti. İyi olduğumu öğrendikten sonra , şarkıyı silip atmayı ya da hastalanana kadar saklamayı düşünmüştüm - epey bir dokunmadım ama - ; sonraysa bitirip sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Eğer dinleyip , düşüncelerinizi paylaşırsanız , çok mutlu etmiş olursunuz beni.

Not : İlk notadaki deformasyon reverbden kaynaklanıyor. Düzeltmek için tüm kaydı baştan yapmak lazımdı , bende dokunmadım. La olacak o.

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 06:03 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ben de dinledim abi. Parça güzel olmasına rağmen çok uzun. Benim senin onun bünyesi kaldırır da şunun bunun bünyesi kaldırmaz. Gerçi ben de bir noktadan sonra sıkıldım hatta. Bir de sadece piyano değil de başka enstrümanlar ekleyebilirdin bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Uzun olması lazımdı. Sırayla iki faklı melodi sunuyorum çünkü( yaşam ve ölüm) ; ve son bölümde melodiler birleşiyor. Yaşam iki kere tekrarlıyor - iyi ve kötü'yü simgeliyor.

Aslında 9 ilham perisi için 8 piyano , bir davul yazdım.(Davul erotizm perisi için) Başka şeyler ekleyemem , şarkı böyle ; tek bir nota fazla ya da az değil - tam gerektiği gibi. Biraz ağır olmuş olabilir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...