Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 O! Muses! Farewell! Çok kişisel birşey. Öleceğimi düşündüğüm zaman yapmıştım , sonra doktor kalbimde birşey olmadığını söylemişti. İyi olduğumu öğrendikten sonra , şarkıyı silip atmayı ya da hastalanana kadar saklamayı düşünmüştüm - epey bir dokunmadım ama - ; sonraysa bitirip sizlerle paylaşmaya karar verdim. Eğer dinleyip , düşüncelerinizi paylaşırsanız , çok mutlu etmiş olursunuz beni. Not : İlk notadaki deformasyon reverbden kaynaklanıyor. Düzeltmek için tüm kaydı baştan yapmak lazımdı , bende dokunmadım. La olacak o. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 06:03 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 GERGE nin ölüm marşı için pgerge yaz 2683 yolla cebine gelsin ;) . tabi sen öldükten sonra böyle bi şaka hoş olmazdıda hazır ölmemişken söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 gergecim bunun formatı ogg diye bişey duymadım etmedim ne çalıştırır bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Şaekıyı açmak için bu codec gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 mp3 yapıp koysaydın be hacı, dinleyip görüşlerimi yazacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bekle biraz mp3 upload edeyim ama ses kalitesi düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Çok hoşuma gitti. Ama enstrümanların yapay oluşu üzücü. Gerçek enstrümanlarla çalınsa şahane olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 güzel olmuş abi, tebrikler. anlamı da bir farklı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 mp3 linki: http://rapidshare.com/files/25931288/O__Muses__Farewell_.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 çok yoğun çok hoş olmuş tebrikler. ama sanırım o anki duygu patlamasını bir daha yaşayamıyacağın için bu zirvedeki şarkın olacaktır=)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Yok mu başka dinleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ben de dinledim abi. Parça güzel olmasına rağmen çok uzun. Benim senin onun bünyesi kaldırır da şunun bunun bünyesi kaldırmaz. Gerçi ben de bir noktadan sonra sıkıldım hatta. Bir de sadece piyano değil de başka enstrümanlar ekleyebilirdin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Uzun olması lazımdı. Sırayla iki faklı melodi sunuyorum çünkü( yaşam ve ölüm) ; ve son bölümde melodiler birleşiyor. Yaşam iki kere tekrarlıyor - iyi ve kötü'yü simgeliyor. Aslında 9 ilham perisi için 8 piyano , bir davul yazdım.(Davul erotizm perisi için) Başka şeyler ekleyemem , şarkı böyle ; tek bir nota fazla ya da az değil - tam gerektiği gibi. Biraz ağır olmuş olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bende dinledim de 8 dkdan sonra böle bi acaip bi ritim giriyo sanki süper mariodaki müzik gibi ince ince. ama başları baya güzel etkileyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 güzel olmuş beyendim tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Kalbim sıkıştı ölüm mölüm diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 gerge su dosyayi yourfilehost.com gibi beles hizli ve kotasiz bi yere ul etsende bizde huzur bulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yourfilehost.com Dinlediğiniz için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Yine döktürmüşsün ya.. ailecek hasta olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar