Brigand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Azureus gral. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Banada invite gönderebilirse biri sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 gerge abi azureus çok hantal be medieval II daha az ram harcıyor sanki öyle bir program gereksiz yere felç ediyor sistemi zaten java uygulamalarını sevmiyorum bu sebepten utorrenti de denedim ama bitcometin 1 saatte indirdiği şeyi 2 saatte anca indiriyor yavaş bi downloadı var netlimiterla sorunlu sevemedim portakal ikonlu bitcometimden gayrı.. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 00:10 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 banada gönderebilecek varsa süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bitcomet yalancı , dolandırıcı birşey. Trackerlar öncelikle dosyayı indirmeye yeni başlayanlara veri yönlendirirler , bitcomet'te bunu kullanır. Gönderilen veriler sanki yolla kayboluyormuş gibi yaparak trackerlara hep yeni başlamış gibi gösterir kendini böylece daha hızlı dosya alır ama büyük resme bakarsan bitcomet sadece torrentin sağlıksızlaşmasını sağlar ; bu nedenlede bir çok trackerdan banlanmıştır kendisi zaten. Tracker giden veriyi görmediğinden statlarında değişmez. Yani anlayacağın bitcomet kullanmak ayıp. uTorrent kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 göndermiyo kimse bitmiş herelde herkesin davetiyesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 inş. bitmemiştir yaw banada lazım =) varmı sevabına öm ile davetiye yollayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bana da virsenize davetiye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bitcomet yaklaşık 50 mb'a yakın ram yiyor, utorrent'i hissetmiyorsunuz, öyle bir avantaj da var :) Gönderdim 3 kodumu da son üç isteyene, çıktıkça daha yollarım. Nasıl ne zaman çıkıyor haberim yok gerçi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Griswold'den aldım davetimi teşekkürler... =) [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 18:19 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Cok acil invite!a ihtiyacım var arkadaşlar yollarsa biri minnettar kalırım. Mail [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Arkadaşlar elinde invite kodu olan varsa gönderebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 [spo]263wrny4zhs[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 [spo]xuf9w863q8gt[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 başka elinde olan varsa ömden alabilirmiyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Tüh Crane daha varsa öm den atar mısın? işim vardı bütün gün kontrol edemedim arada kapmışlar davetiyeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Malesef hakkim bitti. Arada kontrol ederim, geldigi zaman om atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 banada banada:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yok sana muhahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 UP! Elinde invite olan varsa alabilir miyim? Hala invite almış değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Biz üye isek nasıl başkalarını invite ediyoruz veya invite numarası buluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bana da acil gerekli arkadaslar lütfen özel mesajla veya [email protected] a atabilirmisiniz kod? Pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Control Panel'den uretiyorsun kodlari. Ben arada sirada kontrol ediyorum, "su anda daha fazla davetiye kodu olusturamazsin" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ya şu fallout işi için bana da lazım özel mesaj ile atabilecek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar