Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl bağlantım kopuyor?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Ya başlığı nasıl yazıyım bulamadım :)
Şimdi tam bir kopma değilde şöyle bi durum var.Bu yeni olmaya başladı ortada hiçbirşey yokken.
Bazen bilgisayarımı açtığımda bazende kendiliğinden bana ADSL bağlantı bilgilerini sorgulayan sayfayı açıyor.Adsl bilgilendirme sayfası yani.
benden 18li no ile telno istiyor.

Yalnız modemime bağlanınca save changes ve write settings to flash yaptığım zaman bağlantım düzeliyor.
Modeme reset falan atmadım hiçbirşey yapmadım.Eve geleli 6gün oldu son 2gündür böyle birşey yaşamaya başladım.

18li no ile tel nosunu girdim bilgilendirme sayfasıda açılmadı.

nedir ne değildir?

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Fabrika ayarlarına geri dön bi istersen sıfırdan ayar çek modemine.

Sonuçta kullanıcı adı ya da şifren değişiyor. En sağlıklısı bence bir daha giremeyince nete, modemine gir ve kullanıcı adı ve şifrenin ne olduğuna bak. Bak bakalım değişmiş mi.

Haaa bir başkası senin adsl no'ndan girerse sen giremiyon aynı portlara bağlı iseniz. Aslında geçen ay bunu fixlemişti türk telekom, sadece kendi hattınızın bağlı olduğu kullanıcı adından girebiliyonuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bişey var.Geçen günlerde bi virüs yemiştim saçma salak bişey.
Şifreleriniz ve resimleriniz hedehödö gönderilmiştir diye sallamadım.
antivirüsle temizlemiştim.
ondan sonra 1 gün falan geçti bu olmaya başladı.
Modem e girdiğim zaman şifre falan değişmemiş oluyor aynen hiçbirşeyi değiştirmeden save yapınca tekrar nete girmeye devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

O şifre ile alakalı değil bence. Zaten artık başkasının hesabıyla hesaba ait olmayan telefon numarasından giriş yapılamıyor.
Senin sorun bence modemde. Modem sürekli reset atıyor gibi. Sürekli kullanıcı adı şifre girmek zorunda kalmanın nedeni bu.

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 19:59 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ip sabitmi peki ? aklıma türlü türlü şey geliyor.
1.Biri senin modeme dışardan sürekli bağlanıp şifreni alıp modeme reset atıyo olaiblir.
2.Modemin dışardan bağlantı almasını engelleyip bi dene.
3.Telefom hattı muhabbeti doğru ben giremiyorum artık kimseninkinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle birşey oldu
birkaç gün evvel saçmasalak bi trojanvari bi dosya yedim.Sazan gibi açtım güvendiğim bi kızdan gelmişti gerzek kevaşe aklı sıra benden intikam almakmı istedi ne yapmak istedi anlamadım.
Herneyse ben bunu açtım.sonra siyah bi ekran belirdi "şifren ve resimlerin gönderilmiştir" falan filan diye
sallamadım nasıl alcak lan ayak yapma hesabı boşverdim.Basit bi yazılım gibi duruyordu çünkü cd-rom u açtı kapadı falan.
Antivirüs yükledim sildim hepsini.
Sonra bu olmaya başladı.Şifremi değiştirdim bir kere daha oldu.

Modemi dışarıya nasıl kapatabilirim? Daha önce böyle birşey yoktu eşşek gibi portlar açıktı p2p için.

İp sabit değil.Lan bağlantı yapıyorum.Usb den de virüs girmesi imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...