zarek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 4 sene var arada. değerli okuyucularım bilirler, olmuyor konulu açtığım başlığı. evet olur mu olmaz mı ? hangisi ? ilk aklınıza geleni söyleyin. bi de balık ekmek mi biftek dürüm mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Diğerlerini bilemicem ama dürüm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 dürüm fetewe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 dürüüm hele biftek dürüm!! züppeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 o değilde dün bir kokoreç yedim gece üsküdar da offfffff offfffffffff offffffffffffff oF yani! hemde 5ytl bide çingenelik yaparak bedava ayran aldım. Simitçi kovalarken denk geldi tam simitçiyi durdurdum bi baktım kokoreççi allahın sevgili kuluyum dedim abi sen git kokoreç var :) adam üzüldü ehehe Üsküdar da bu otobüs firmalarının olduğu yerde yedim camii nin arasında. yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 olmaz dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 lehmecun rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 sossoan ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yok bu şeye benzedi neydi onun adı? o mu bu mu heralde öle bişidi. cocacolamı pepsimi dioduk biride bixi diodu öle bişiler. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar