jankis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 beğendim ya iyiydi her ne kadar birinci yarıyla ikinci yarı arasındaki dengeyi tutturamamış olsalar da ilk bölümdeki kopuşlar bana yetti eauhae spiker sahnesi öldürdü zaten hayatımda o kadar güldüğümü nadir hatırlarım bi de catherine belle (filmde susan ortega, jim i öpen hani partide) taş gibiydi :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 manyaqmısın jenny ona 1000 basar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 jennifer cakar derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hm bence de ulaşılması zor olan daha çekicidir ondan susan daha çekici geldi tabiiki. ama ewlenicek olsam jenny ile ewlenirim :p tabi jenny yi partiye çaırmazdım susanı halletmeden önce hehe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ben en çok evan'ın şaklabanlıklarıına güldüm. ondan sonra "you have prayers" kırdı geçirdi. güzeldi epey.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Sacma hutbeler falan verdigi yok okudugun zaman gayet mantikli dinle alakali hutbeler veriyor. Tabi insanlar yapi olarak isine gelmeyeni sacma olarak tanimlarlar doga. ama adam gibi iki tanane hutbesini bilmeden sacma sapan demeyin. . said: Mans, 06 September 2003 20:22 tarihinde demiş ki: ne diyorsun sen ya.Bakanlık başka başkanlık başka.Diyanet başkanlığı saçma hutbeler vermekten başka işe yaramayan bir kuruluş.Birde tüm dini işlerden sorumlu diyanet işlerinden sorumlu bakanlık var.Şu an da Mehmet Aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Film komikti ama yani ne biliyim jim carreynin eski filmleri gibi degildi bence. Ne biliyim ya cok daha yaratici espriler olabilirdi bu konuyla ilgili. Yalniz solemeden gecmemek lazim super muzikler ne biliyim bir what if god was one of us veya bir i got the power bu film icin yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 valla ne diyim filmlerden zevk alamıyorsunuz ki hiç.. korku filmlerine gidersiniz, gerçek olsa ödünüz bkunuza karışçağı sahnelere berbat dersiniz. Mis gibi hem güldüren bir yandan da hafif felsefa yapan filmi beğenmessiniz. Film tek kelimeyle süperdi. Az kişilik uyuz bir salonda olmama rağmen çok güldüm. Gülcem çatlıycam kimse çıt bile çıkarmadığından gülemiyorum sinir oldum. Herhalde bize de gerekiyor artık arkaya gülme efekti hani "burda güleceksiniz, espri yaptık" tarzı şeyler.. Clint eastwood manyaktı. Spiker sahnesi süperdi. Niagara şelalerinde koptum. İlk baştaki cookie sahnesi mükemmeldi. (Truman Show+Ace Ventura)/2 gibi film yapmışlar. Tanrıyla konuştuğu sahneler, kadının ayrıldığı ve ağladığı zamanlar, canlı haber sunması sırasındaki aksilikler felan etkileyiciydi. Ayrıca Kanım hala değişmeti, Jim Carrey'in tuvalet yapmasını gösterseler yine de izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 burda yazilmayanlardan: tanri: "burdan ciktigin zaman butun guclerime sahip olacaksin" dedigi zaman kosarak disari cikmasi ve araba surerken (kaza yapmadan once) kendi kendine soylenmesi ve o sirada olan olaylarda hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Morgan baba birde IBM sorunlarini giderip RAMA ya baslasa iyi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 demin ntv'de haberlerde geçti, gene biz modern kalmışız. şükrettim.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 acaip hüzünlüydü film bence[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 filmin sonu pek bi hüzünlüydü de genelde gülmekten yanaklarım agrıdı diyebilirim :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 filmin genelinde bir tutukluk vardı (truman show'da da öyleydi) ama insanı gülmekten çatlatan öyle sahneler vardı ki bağışladım gitti thee.. :-p clint eastwood, (bilgisayarla jim carrey'in suratını oturtmuşlar sandım, oha yani nasılbir taklittir o öyle, dirty harry kısmında lmao oldum :lol: ) spiker, (yıkıldı sinema, ara verildiğinde gülmekten kıpkırmızı olmuştu herkes) i got the power, kamyon, başlangıçtaki haber, (polonyalı fırıncı kadının anlattıkları çatlattı beni :D ) yedi parmak filan gayet iyiydi.. :) bu arada yönetmen tom shadyac liar liar'ı da yönetmiş, o da bence en iyi jim carrey filmlerinin başındadır.. heh şu dialog da aklımda kaldı, süper.. :-p Grace: Debbie won the lottery. Bruce Nolan: Really? Grace: Yeah, well, she and about 400,000 other people so she only won 17 bucks. bu arada soundtrack süpermiş yahu, bütün şarkılar çok beğendiğim şarkılardıhayret ettim.. bir de queen'den the miracle'ı koysalarmış uygun yere tam olacakmış.. :)God: Allllllrighty then.[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..[Bu mesaj Sam tarafından 24 September 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 müzikleri dehşetti hakikaten uzun zamandır böle sağlam böyle sahneye cuk diye oturan şarkıların oldugu film bulmak zor bu filmde baya hosuma gitti ya herşey i geçin jim carrey varsa film iyidir abicim :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar